• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

ZADANIA OBJEKTOVE PROGRAMOVANIE popripade INE C/C++/C#

Started by psicho, 17.02.2009, 19:36:16

« predchdzajce - alie »

psicho

Ak ma Dakto zaujem tak mail alebo ICQ , cim skorej sa ozvete tym lacnejsie
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Jerryh

ak zoberiem viacej zlava nebude? bn
EDIT: radsej ber neskor lepsie zarobis  bp

psicho

mirek

Quote from: psicho on  17.02.2009, 19:36:16
Ak ma Dakto zaujem tak mail alebo ICQ , cim skorej sa ozvete tym lacnejsie

ahoj psycho. tak ty ides robit dodavatela tohto roku? no - som zvedavy na vysledky. to sa teda pobavime...
So say we all!

Ing. nemtom

brix will be shat

kOsTi

:trestac:

Aniy

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kOsTi

:trestac:

ApokalypS

80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

ywetka

Quote from: JCube on  19.02.2009, 00:54:05
java sux

nesuhlasim ;) mne sa paci :P ale aj C# je prijemny, to je pravda :) a MS VS je omnoho krajsie/prijemnejsie prostredie ako vsetky javacke dokopy :D
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

JCube

ja som si oblubil .NET...k jave nemam sympatie :) ale nevadi mi robit aj s nou :)
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Agamemnon

Quote from: ywetka on  19.02.2009, 20:49:57
Quote from: JCube on  19.02.2009, 00:54:05
java sux

...a MS VS je omnoho krajsie/prijemnejsie prostredie ako vsetky javacke dokopy :D

pod toto sa podpíšem aj 1000-krát, hehe :D
All code is crap.

42

kamelot

len je tam jedno male "ale": MS VS 2008 neni zadarmo (pre komercne vyuzitie) narozdiel od napr. netbeans, eclipse... ale je najlepsie, s tym suhlasim s vami :)

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

puq

no ale pokial si nezrobis vlastnu firmu tak ta to nemusi zaujimat ;)

psicho

ked uz legalizujeme/polemizujeme tak VS Express bohato postaci pre skolske a ine basic a middle veci,

puq

Mao

Quote from: psicho on  19.02.2009, 23:39:29
ked uz legalizujeme/polemizujeme tak VS Express bohato postaci pre skolske a ine basic a middle veci,
tak tak, Express edition je zadarmo aj pre komercne vyuzitie, a firmy ktore vyvijaju Enterprise aplikacie asi nemaju problem so zakupenim licencii na vyssie edicie VS

VagiClean

Cauko,mal by som zaujem o zadanie zo C# ale aj z DBS ak sa da ,ak nemas cas staci aj jedno na cene sa kludne dohodneme,ozvi sa cim skor,dik
0911 123 875

psicho

Quote from: VagiClean on  04.05.2009, 18:35:39
Cauko,mal by som zaujem o zadanie zo C# ale aj z DBS ak sa da ,ak nemas cas staci aj jedno na cene sa kludne dohodneme,ozvi sa cim skor,dik
0911 123 875

volat nebudem lebo sa hanbim, dbs ti viem dat ak mam urobene prave tvoje zadanie ak ne tak ne lebo uz nemam casu, trebalo sa skorej ozvat :(

VagiClean

oki ,tak mi nechaj na seba konktak alebo mail ,zadanie z dbs cislo 11, v moodli su nahodene.

psicho