• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

ESTETIKA

Started by deCode666, 30.11.2008, 20:39:07

« predchádzajúce - ïal¹ie »

deCode666

Zdravim, ... ma niekto nejake materialy, co sa tykaju pisomky z tohto dementneho predmetu??? ... tahaky, minulorocne testy, to je jedno, hocico pomoze ;) ... diki moc vopred

Csábiqe

tie poznamky akosi netaha...

...Neplatný odkaz

Narazil si na neplatný odkaz...nenaslo by sa nieco funkcnejsie?

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

housepl

cawte! .. ja by som sa chcel spytat ci niekto neve ako treba spravit pracu z estetiky u Hrehovej, zadala mi temu ale vobec netusim aku to mam mat formu je to v cestine to by nevadilo ale nevem sa akosi drazit z miesta .. dik za kazdu radu .. :ropebanana:

Korgen

Quote from: nighthunter on  01.12.2008, 03:13:13
daco mam aj ja:
http://www.mediafire.com/?sharekey=b242a7f72b1b7cd991b20cc0d07ba4d2af86fae92c16102c
nemas  :P "The folder you accessed is currently empty. Please check the link or contact the user who sent you this folder."  ::)

Quote from: eminkaa on  01.12.2008, 02:06:47
oka, nech sa paci, dala som to tam este raz
http://www.subory.sk/download/199117/estetika-poznamky.pdf
dakujem, aj za ostatnych, mozno sa bude hodit  :-*

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

avalanche-ra

Quote from: housepl on  19.02.2009, 02:37:01
cawte! .. ja by som sa chcel spytat ci niekto neve ako treba spravit pracu z estetiky u Hrehovej, zadala mi temu ale vobec netusim aku to mam mat formu je to v cestine to by nevadilo ale nevem sa akosi drazit z miesta .. dik za kazdu radu .. :ropebanana:

jojo presne, nevie niekto? :h_huh: lebo aj ja to mam v cestine, a povedala ze to mame prelozit, ale nic blizsie, ta neviem ze ci si to z prsta mame vycucat ci co, a este zabije ze nabuduce donesie projektor a ide preberat :h_shocked:, si mysli ze sa to ucit budeme ci co? Mala by si uvedomit ze je na technike a tieto ich povinne predmety su mi na milu Jarmilu (inak proti jarmile nemam nic)  :lb:

TE081338

Hej .. nema niekto nahodou heslo aj prihlasovacie meno na  Hrehovej skripta? nieco 3x h myslim ze diktovala .. za spravne heslo velmi dakujem  8)