• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Diskretna Matematika - repete

Started by scream, 15.02.2009, 22:50:08

« predchdzajce - alie »

scream

Kedy je prednaska s dikretnej? Nejak ju nemam v rozvrhu a dost ma zaujima kde budem travit 3 vyucovacie hodiny do tyzdna.

scream

UZ SA MI TO PODARILO VYPATRAT NA ISKU  :beer1:

...a je uplne popici ze sa to prekryva s prednaskou s povinneho predmetu.... dakto "myslel" ked to organizoval. :03:

meki

mne sa to prekryva aj s cvikom  :hammer:

scream

podobne... ale cviko s diskretnej sa da presunut...ale nema to vyznam kym sa nepresunie prednaska z diskretnej lebo sa to tak ci tak kryje s DBS

matusqo

som bol s kamosom za srederom a sme mu povedali ze sa nam kryje trocha a ze budeme odchadzat polhodiny skor a vela ludi bude tak odchadzat ta povedal ze dobre ze bude davat prezencky skor a keby zabudol na to ze mu mame buducu prednasku povedat

scream

no polhodinky by nebolo take zle akurat ze prednaska konci z DM na 12:20 a USaA zacina na 11:35.... a to este nevravim ze konci o 13:00 a cviko z DM mi zacina o 12:30 :ropebanana:

matusqo

Quote from: scream on  16.02.2009, 03:52:15
no polhodinky by nebolo take zle akurat ze prednaska konci z DM na 12:20 a USaA zacina na 11:35.... a to este nevravim ze konci o 13:00 a cviko z DM mi zacina o 12:30 :ropebanana:
no tak tristvrte hodiny skor to je v podstate jedno ale sreder to bude musiet respektovat tak ze bude davat skor prezencky lebo to nie je pripad dvoch ludi ale viac... no a s tym cvikom je to horsie to by som zasiel  za simonakom.... predpokladam ze on prednasa usaa

skorec1

kazdemu kto opakuje sa to prekryva! nemohol by dat o 45minut skor? na 9:10 co nato poviete???? by sme sa snim dohodli...

scream

bol som sa opytat na studijnom ze ako wtf ... caje ma samozrejme poslali na prislusne katedry...

skorec1

nebolo by mat lepsie o 45minut skor? na 9:10 urcite tak by to sedelo vsetkym...

radix

ono je to urcite robene v prvom rade pre prvakov...

ivo261as

lenže prváci už DM nemajú,nie?
If you can't finish your work in 24 hours, work at night.
http://www.utfg.net/

radix

ivo261as

no aspoň na informatike som ten predmet už v lete nenašiel..
If you can't finish your work in 24 hours, work at night.
http://www.utfg.net/

scream

prvaci to nemaju... mali zrobit rozvrh tak aby to NAM sedelo a aj to dojebali

skorec1

o boze sak schroter ma len jednu prednasku za tyzden aj to numeriku, tak ked sa s nim nedohodneme o 45minut sor na 9:10 tak da to piatok, tak sa musime zjednotit bo potom to bude na pi... vacsina co poznam im by to vyhovovalo o 9:10 tak pojdem zanim na prednaske mu predlozim navrh ze vseci sme za zhodli na 9:10 ok ?

scream

ine riesenie asi ani nieje... len keby skratil prednasku (to by sa mi pacilo viac)  ap

BTW tie utorkove terminy na cvika boli vypisane uz skor alebo to len teraz nabehlo?

minmax

Chlapci, v prvom rade treba zistiť, či je KDE posunúť prednášku... Pretože nemusí (a asi ani nebude) byť voľná miestnosť. Ak sa tak stane, tak potom naozaj len ten piatok poobede... A ešte ma jedná vec zaujíma: to sa postavia všetci o 3/4 hodiny skôr a odídu z prednášky?  :)

skorec1

nic netreba zistovat, staci si pozriet ZP/4 a da sa to presunut o 45minut sor lebo je tam volny flecik ked som si pozrel rozvrh ucebne a aj profak nic predtym nema!!!!!!!! takze vidite niekde problem???? ja nie!!!!!!!

CLEMENZAAA

poďme bojovať za voľný piatok !!!  :alc:

scream

pre tych co nahodou neboli na prednaske tak schrotter presunul prednasku na skorsi cas tj. 9:10 aby sa stihalo

miguel_11

nema niekto otazky, ktore boli v 1 rocniku na diskretnej matike na zapoctovke hodili by sa  :xmas:

meki

Quote from: miguel_11 on  20.03.2009, 16:04:18
nema niekto otazky, ktore boli v 1 rocniku na diskretnej matike na zapoctovke hodili by sa  :xmas:
mam iba jednu skupinu:A
1.Nech R je relacia na mnozine N definovana takto: x R y <=> x deli(x+1). Zistite ci je relacia symetricka, reflexivna, trazitivna
2.Nech A={praydna mnozina,{a},{c},{b,c},{a,c,d},{a,b,c,d}}. Hasseho diagram ciastocne usporiadanej mnoziny (A;_<) + ku kaydemu prvku komplementarny prvok
3.NKT a MDT (x=>y)^(y v z)
ostatne ulohy boli uz s grupami, schrotter myslim hovoril, ze grupy nebudu

Fr3E

CLEMENZAAA

čo sa vlastne mám učiť? nejaký ten okruh mi dajte bo nejako som nedával pozor ani na cvikách ani na prednáškach