• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

FJAP Kollar Opravny

Started by Dickenz, 26.01.2013, 00:33:59

« predchdzajce - alie »

Dickenz

Zdravím ..mal niekto to neštastie že sa musel ukazať na opravnom z Fjapka?? ..neviete čo tam možem očakavať?? ... pojde stale podla tych jeho variantov alebo spravi nejaky XY variant??..plus popripade nejake často kladené otazky čo može dať v kabinete..?? dik moc..

M4D4

na opravné sa minulý rok chodilo tak, že sme sa naučili všetky varianty, nie je toho až tak veľa . . .

Dickenz

jj tie som sa učil už na riadnom ..aj som tam mal ..ale pravdepodobne som tam asi nemal dobre vypracovanu otazku ktoru on chcel ...bol tam ten automat o ktorom som nevedel nic povedat a potom klasika nejake zotavenie ..ideo to že ci aj na opravnom bude vyberat z variantov alebo si vymysli vlastny? alebo len MIX medzi variantmi abo jak ...ale to uz sa da nejak naucit ale horsie to je s tymi jeho otazkami v kabinete.....čo sa tyka jeho skript tak tie sa mi akosi tažko čitaju ... nerozumiem im ani nic :/

M4D4

náhodou, tie skriptá sú užitočné, mne sa vďaka nim už nekýve stôl . . .

minulý rok dal na prvom termíne 1,2 , na druhom termíne 3,4 , na treťom myslím mixoval a ďalej neviem . . . teraz to môže byť inak, proste sa nauč tých 8 variant a hotovo . . . a zameriavaj sa na zotavenie (ten posledný príklad), to je pre neho najdôležitejšie, vymýšľať vlastné nebude,  o tom som ešte nepočul, že by to spravil ;-)

Rimbaud

Quote from: M4D4 on  26.01.2013, 02:39:13
minulý rok dal na prvom termíne 1,2 , na druhom termíne 3,4 , na treťom myslím mixoval

Aj tento rok to urobil presne tak :)
Meat is Murder.

Dickenz

no ok už len dufať že to dopadne štastlivo ...ako pozeram v maise je nas 7 poslednych neštastlivcov ..tak snad nebude robiť problemy ....a da nam aspon tie E52 ...

Rajo

Ja čo si pamätám, tak na opravnom dal nejaký mix (nechcem stresovať ale mám pocit že niečo nové) a na dekanskom všetko nové...

paloSK

Quote from: Dickenz on  26.01.2013, 04:11:55
no ok už len dufať že to dopadne štastlivo ...ako pozeram v maise je nas 7 poslednych neštastlivcov ..tak snad nebude robiť problemy ....a da nam aspon tie E52 ...

Praveze musi dat predsa niekomu aj fx.
:D

Dickenz

prosim niekoho čo sa chape do zotavenia ...čo znamena znak & tom while cykle???

check(HZ | K);
while (sym & (HZ)){
   Z(HZ |K);
   check(HZ | K);
}

M4D4

Quote from: Dickenz on  29.01.2013, 01:43:21

check(HZ | K);
while (sym & (HZ)){
   Z(HZ |K);
   check(HZ | K);
}

ak ma pamäť neklame, tak while sa vykoná, iba keď príde symbol HZ . . .

Dickenz

a keby som to dal while ( sym == HZ) ?? či to sa použiva tak?

M4D4

Quote from: Dickenz on  29.01.2013, 02:19:37
a keby som to dal while ( sym == HZ) ?? či to sa použiva tak?

podľa mňa aj to je správne, ale Kollár je Kollár, radšej to rob ako on chce ;-)

Dickenz

šak to že kollar ..:DD diki

nikita

Quote from: Dickenz on  29.01.2013, 01:43:21

check(HZ | K);
while (sym & (HZ)){
   Z(HZ |K);
   check(HZ | K);
}

znak & vyjadruje že sym patrí do množiny HZ
preto tam nemôže byť to =

m@tej

jj potvrdzujem, tak jak vravi nikita :) preto tam nemoze byt "="