• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Zadanie Karla - surne!!!!!!

Started by male_zlo_17, 09.04.2012, 22:34:33

« predchdzajce - alie »

male_zlo_17

Kto z vas by si si chcel privyrobit, potreboval by som naprogramovat v jazyku C Karla. Ponuknite cenu.

robo7691

Velmi by som tomu neveril ze niekto by ti to naprogramoval, a potom to nepredal este dalsiemu záujemcovi... Ty s čistým svedomím ze to bude bez zhody sa potom prekvapkáš pri odovzdávaní... :D

Rimbaud

Quote from: male_zlo_17 on  09.04.2012, 22:34:33
Kto z vas by si si chcel privyrobit, potreboval by som naprogramovat v jazyku C Karla. Ponuknite cenu.

A to si sa teraz dozvedel že potrebuješ karla naprogramovať ? :D
Meat is Murder.

xxx3

druhaci maju dost zadani, takze pochybujem zeby ti niekto programoval celeho karla ... mozno sa najde niekto, kto ti preda svoje zadanie z minuleho roku, ale to by si si ho musel vediet pomenit aby preslo kontrolou originality :D

paloSK

50 eur, zhoda bude pod 20 percent.
:D

AnvilOfFury

Dajte link na obe zadania :) cez víkend si to skúsim len tak zo srandy spraviť.
Keep information to yourself - Knowledge is power. Think job security. Never provide documentation.
Use Real Tools - No "fancy-pancy" IDEs. Real developers only use vi.
Compiled = Ship It - User acceptance testing is an absolute waste of time.

Wolfdale

Ešte sme to nedokončili celkom, ale takmer sme už začali.

AnvilOfFury

Super, zadanie č.2 nekompletné :). Jako stále pri týchto kurzoch.
Keep information to yourself - Knowledge is power. Think job security. Never provide documentation.
Use Real Tools - No "fancy-pancy" IDEs. Real developers only use vi.
Compiled = Ship It - User acceptance testing is an absolute waste of time.

DarthVader

Quote from: paloSK on  12.04.2012, 05:27:30

:D 50 evri :D ta kto by tolko dal za zadanie musi mat zatmenie v makovici :D

iren2118

Quote from: DarthVader on  12.04.2012, 18:03:02
Quote from: paloSK on  12.04.2012, 05:27:30

:D 50 evri :D ta kto by tolko dal za zadanie musi mat zatmenie v makovici :D
este za karla  :D :D

DarthVader

nerob lebo ta tu upalia iren ze si mega chytra :P

iren2118

to ako vcera dotaznik na programku  :D otazka ako ste na tom so zadanim, a prve dve moznosti  moznosti: a)mam kupene, b)viem, od koho ho kupim  :evica:

DarthVader

tretia moznost :D iren mi spravi?

Luk1

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

Ing. nemtom

Quote from: male_zlo_17 on  14.04.2012, 00:23:31
Som ochotny dat max 15 eur. najde sa niekto???? som bezmocny?:D:D

na #post.sk si ponukal 20 :)
brix will be shat

paloSK

Quote from: male_zlo_17 on  14.04.2012, 00:23:31
Som ochotny dat max 15 eur. najde sa niekto???? som bezmocny?:D:D
15 je malo ak nechces mat zhodu 50 percent. Ja ti spravim originalne, vsetko tip-top no pod 50 e nepojdem nakolko treba sa s tym dost pohrat, pripadne som este ochotny spravit dohodu, ze mi za komplet zadanie dohodis dievca, ktore sa so mnou vyspi, no to uz cez PM poriesime, nevahaj a ozvy sa.   ;)

DarthVader

Quote from: paloSK on  14.04.2012, 01:47:43
...pripadne som este ochotny spravit dohodu, ze mi za komplet zadanie dohodis dievca, ktore sa so mnou vyspi...

:thumbsup: :dancing: :thumbsup:

tino8

100 eur a zhoda 0 percent garantovana ;)

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

Rimbaud

pripadne som este ochotny spravit dohodu, ze mi za komplet zadanie dohodis dievca, ktore sa so mnou vyspi, no to uz cez PM poriesime, nevahaj a ozvy sa.   ;)

A ked ti dohodí nejakú romsku spoluobčanku ? :D
Meat is Murder.

iren2118

Quote from: Informatik on  14.04.2012, 04:50:58
pripadne som este ochotny spravit dohodu, ze mi za komplet zadanie dohodis dievca, ktore sa so mnou vyspi, no to uz cez PM poriesime, nevahaj a ozvy sa.   ;)

A ked ti dohodí nejakú romsku spoluobčanku ? :D

a to potom fakt bude mat zadanie za 3-5ecok, ako hovorila eminka  :D :D

Rimbaud

3-5 Korún :D

btw vraj dekan bude riešiť "predávanie zadaní" o.O Je to len hoax ? :D pretože neviem si predstaviť aké ochranné opatrenie by vymyslel :D
Meat is Murder.

paloSK

Quote from: Informatik on  14.04.2012, 05:19:54

btw vraj dekan bude riešiť "predávanie zadaní" o.O Je to len hoax ? :D pretože neviem si predstaviť aké ochranné opatrenie by vymyslel :D
Je to pravda, dekan to vsetko vyriesi.

Rimbaud

Quote from: paloSK on  14.04.2012, 05:58:38
Quote from: Informatik on  14.04.2012, 05:19:54

Je to pravda, dekan to vsetko vyriesi.

Na facebooku sa sci-fi šíri rýchlosťou svela  ...
Meat is Murder.

Luk1

Viem o priprade ked student napisal na fb, ze robi zadania a potom mu dosiel mail ze sa ma dostavit za jednym ucitelom. Prisiel tam a ucitel dal pred neho vytlaceny screenshot toho fb prispevku a ze nech mu to vysvetli :D a doslova sa z toho smial...to len tak aby ste vedeli aki chuji su medzi vami prvakmi....a padli aj take veci ze keby sa to dozvie dekan tak to bude riesit...nuz trestat nevinnych to je take slovenske.

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

paloSK

Tak toto by som necakal, to uz je ake psycho.  :ringsmiley: