• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

UŠaA

Started by Wolfdale, 24.09.2011, 05:08:29

« predchdzajce - alie »

veteran

Quote from: M4D4 on  13.12.2011, 05:32:22
"Dobry den,

naozaj netusim, co sa povrava, ale situacia je takato:

- zajtra (aj v piatok), riadne v case cviceni 7.30-9.00 budem preberat
zadania u mna na Vysokoskolskej ul., c. kanc. 159. Len v case cvicenia.
Ak nepridete, nic sa nedeje, zapocet bude uzavrety na takom pocte
bvodov, ako mate aktualne ziskane (t.j. bez posledneho zadania).

S pozdravom,
Viliam Slodicak"
Aha... Takže cvičenie nebude v PK6? Čudné... V piatok mi hovoril presný opak  :D

esperian

Inak, neviete niekto či Korečko nehovoril kedy bude opravak ?? alebo ze kedy zapise vysledky a kde ?

BuliWyf

Quote from: esperian on  13.12.2011, 19:10:08
Inak, neviete niekto či Korečko nehovoril kedy bude opravak ?? alebo ze kedy zapise vysledky a kde ?
opravak v 13 tyzdni...ked chces vediet body z pisomky treba ist za nim do kabinetu...do maisu zapise az ked bude odovzdany posledny referat...ta hash tabulka...

matotv

boli ste uz niekto za nim? z piatkovej skupiny? ci ich uz ma opravene...
inac kde ma kabinet? :D ked ste nahodou za nim uz boli :D

bEnd3r

bol som za nim dnes, dal mi moju pisomku, sa opytal ci moze byt a potom mi dal otazku zo zadania ze nech mu opisem proces vymazania prvku z hash tabulky..kancel ma na vysokoskolskej 4 (stavebna fakulta), cislo dveri 159.. ked vyjdes po schodoch na 1. poschodie tak dolava a na konci chodby zase dolava  ;)

matotv

Quote from: bEnd3r on  13.12.2011, 19:36:19
bol som za nim dnes, dal mi moju pisomku, sa opytal ci moze byt a potom mi dal otazku zo zadania ze nech mu opisem proces vymazania prvku z hash tabulky..kancel ma na vysokoskolskej 4 (stavebna fakulta), cislo dveri 159.. ked vyjdes po schodoch na 1. poschodie tak dolava a na konci chodby zase dolava  ;)

dik za rychlu odpoved :D preco sa inac pytal v kabinete na hash? :D ja to mam v plane odovzdat piatok...ci ty si chcel odovzdat pri nom? :D

bEnd3r

ja som mu to odovzdal na zapoctovke kde nebor priestor si obhajit to zadanie...takze preto..

zaky

taze ma uz vsetky opravene ?

92% teenagerů neposlouchá svojí maminku. Patříš-li mezi zbývajících 8%, dej si tohle do podpisu

M4D4

Čo sa týka Slodičáka, tak v piatok cvičenia s ním už nebudú. Ak chcete odovzdať 11. zadanie, tak choďte za ním do kanclu, len mu opíšete zadanie ako vždy, ukáže vám zápočtový test, spočíta vám body, zapíše na papier a o 2 hodiny zapíše do MAISu ;-)

Shwollo

Som jediny kto na maise nevidi ziadne terminy skusok?
nepíšte mi SS - radšej mi píšte mail. (tá obálka pod mojim avatarom :)))

Tren

veteran

Prvý termín UŠA by mal byť 12. januára, takže ho musia/mali by vypísať najneskôr vo štvrtok. Slodičák mi ešte v polke decembra vravel, že UŠA vypisuje dekanát, že KPI s tým nič nemá. Takže treba čakať...

Rajo

už sú v MAIS-e 2 termíny :)

xxx3

to je co za blbost, ze 2 terminy ? Len pre 40 ludi ?

esperian

korecko vravel ze terminy budu pribudat ked sa naplnia tie ktore tam daju ..

viktorko

veelmi pekne chcem poprosit nemozte tu niekto dat Fibonacciho, postupnost cisel a sucet parnych/neparnych cisel v RAM.Velmi pekne dakujem budem povdacny

Cici

Fibonacci:
LOAD =1
STORE 2
STORE 3
READ 1
LOAD 1
JGTZ OK
JMP FIN
OK: LOAD 3
SUB 1
JZ FIN
LOAD 3
ADD =1
STORE 3
MUL 2
STORE 2
JMP OK
FIN: WRITE 2
HALT

sucet mozno neskor :/

veteran

Postupnosť:

READ 1

CONT: LOAD 2
ADD =1
STORE 2
ADD 3
STORE 3
LOAD 2
SUB 1
JZ FIN
JMP CONT

FIN: LOAD 3
WRITE 3
HALT

ohen

viete co by asi malo byt na skuske? len orientacne nejake okruhy...

Shwollo

Quote from: ohen on  10.01.2012, 23:09:58
viete co by asi malo byt na skuske? len orientacne nejake okruhy...
napíšte mi mail kto chcete... pošlem nejaké materiály;)

...nie SS s vašim mailom :D
môj mail dostanete tak, že kliknete na tú obálku pod mojím nickom  :ropebanana:
nepíšte mi SS - radšej mi píšte mail. (tá obálka pod mojim avatarom :)))

viktorko

Quote from: veteran on  10.01.2012, 17:55:43
Postupnosť:

READ 1

CONT: LOAD 2
ADD =1
STORE 2
ADD 3
STORE 3
LOAD 2
SUB 1
JZ FIN
JMP CONT

FIN: LOAD 3
WRITE 3
HALT

ty vole ja zadam cisla 3,6,4,5 a vysledok mi vyhodi 6(a to nehovorim ze v RAM mi to vobec nechce ist len na DSlab) nechapem potom aka to je postupnost?nie je tam nieco spatne?

viktorko

Quote from: Cici on  10.01.2012, 17:29:55
Fibonacci:
LOAD =1
STORE 2
STORE 3
READ 1
LOAD 1
JGTZ OK
JMP FIN
OK: LOAD 3
SUB 1
JZ FIN
LOAD 3
ADD =1
STORE 3
MUL 2
STORE 2
JMP OK
FIN: WRITE 2
HALT

sucet mozno neskor :/

je to urcite dobre?...lebo ked zadam napr 4,5 tak mi to vyhodi vysledok 24???to je blby vysledok

veteran

Quote from: viktorko on  11.01.2012, 08:10:31
ty vole ja zadam cisla 3,6,4,5 a vysledok mi vyhodi 6(a to nehovorim ze v RAM mi to vobec nechce ist len na DSlab) nechapem potom aka to je postupnost?nie je tam nieco spatne?
Ak chceš postupnosť 1, 2, 3, ..., 6, tak zadáš len šestku. Nie celú postupnosť...

Rajo

Casova zlozitost je definovana ako pocet jednotiek casu potrebnych na spracovanie vstupu velkosti ak jednotka casu n je 1ms, vstup akeho najvecsieho rozmeru spracuje algoritmus s casovou zlozitostou T(n)=2^n za 1 sekundu?

Má niekto tušenie ako sa to počíta ?

xxx3

1 s = 1000 ms

2^9 = 512 ms
2^10 = 1024 ms - uz viac ako 1000, takze spravna odpoved je 9