• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

UŠaA

Started by Wolfdale, 24.09.2011, 05:08:29

« predchdzajce - alie »

Wolfdale

Quote from: SteLa on  06.10.2011, 20:25:50
Quote from: Tux on  06.10.2011, 17:49:27
T(n) = 9n + 9 = O(n)
9n=počet inštrukcií v cykle, 9=počet instrukcii mimo cyklu

S(n) = 4 = O(1)
počet registrov, 3 + akumulátor, teda 4......O=o-notácia

T(i) = l(c(0))+l(x)+l(c(x))+....

c(0) je obsah akumulátora pred príkazom, c(x) je obsah registra x

viac neviem ani ja  :D

zda sa mi ze Simonak chcel viac.. tak som to ani neskusala.... On dokonca na mna pozrel s usmevom od ucha k uchu a povedal cosi take ze ja asi tu zlozitost vobec netusim.. takze:D to uz bol asi vopred prehraty boj

Aj Korecko chcel viac ako je tuto napisane

Ešte sme to nedokončili celkom, ale takmer sme už začali.

M4D4

keďže mi dnes Antik pridal do tv-programu Hustler HD / 3D do 16.10. zadarmo a mám dobrý deň, tak sa podelím ;-)

http://www.sendspace.com/file/o4it6t

program je iba okopírovaný z prvého cvičenia (zmenený 1 príkaz), ale plne funkčný. Výpočty sú tiež správne, Šimoňák aj Slodičák za toto dávali 2 body ;-)

veteran

Quote from: M4D4 on  07.10.2011, 01:59:43
keďže mi dnes Antik pridal do tv-programu Hustler HD / 3D do 16.10. zadarmo
;D

Quote from: M4D4 on  07.10.2011, 01:59:43program je iba okopírovaný z prvého cvičenia (zmenený 1 príkaz), ale plne funkčný. Výpočty sú tiež správne, Šimoňák aj Slodičák za toto dávali 2 body ;-)
Na môj vkus trošku komplikovaný program... Mne sa to vošlo do 13 príkazov, 4+9n ;)

Wolfdale

program ci vypocet? lebo program nie je tazky :)

orsi

chapem tomu programu a vypoctom od M4D4 všetko okrem tohoto log2( (i^2+2i+1)) = log2 i^3     preco to mozem takto zmenit.

M4D4

Quote from: orsi on  07.10.2011, 03:06:40
chapem tomu programu a vypoctom od M4D4 všetko okrem tohoto log2( (i^2+2i+1)) = log2 i^3     preco to mozem takto zmenit.

poviem pravdu, mne to vysvetľovala spolužiačka asi hodinu, hento mi odôvodnila, že to sú proste matematické výpočty, takže vysvetlenie nechcite odo mňa, mne len Slodičák povedal, že výpočet je v poriadku, výsledky sú dobré a za 2 body, Šimoňák spolužiakom povedal to isté . . . vysvetlenie fakt nechcite odo mňa : )

james138

ako prebiehalo odovzdavanie u slodicaka utorok 7.30 ppcul som ze velmi dobre , ze nepozeral ano program iba dokumentaciu ale ze do 5s bol clovek vybaveny !

M4D4

Quote from: james138 on  07.10.2011, 03:24:48
ako prebiehalo odovzdavanie u slodicaka utorok 7.30 ppcul som ze velmi dobre , ze nepozeral ano program iba dokumentaciu ale ze do 5s bol clovek vybaveny !

ja som odovzdával v utorok, nepýtal sa nič, ku koncu ani neskúšal programy, pretože nás naozaj veľa chcelo odovzdávať (my sme odovzdávali naraz prvé aj druhé zadanie) . . . ale nerobil žiadne drahoty, väčšinou ti povedal aký máš dať vstup do programu, pozrel ti záver, pozrel do výpočtov a poslal preč . . .

ultimate

a ked si nemal so sebou notebook, tak ani netrebalo ukazat, ze ako ide :D

M4D4

Quote from: ultimate on  07.10.2011, 03:34:39
a ked si nemal so sebou notebook, tak ani netrebalo ukazat, ze ako ide :D

true ;-) na to som zabudol ;-) ale to tipujem robil iba kvôli tomu, že nás odovzdávalo asi 30 a len tak tak sa to stihlo ;-)

james138

Vdaka chlapci :) tak viem ze zajtra sa book neberie do skoly, vytlacim dokumentaciu a prihlasim sa niekedy pred koncom :D taktika boja a mozem kludne spat :)

matotv

nejake postrehy od tych co mali rano s koreckom? :D

VoCoGo

neviete o nejakej dobrej literature odkial sa daju pochopit tie zoznamy so smernikmi aby som si vedel spravit USaA 3. zadanie ?

RiTChi

Prednasky z programovania z minuleho semestra. Pekne Paralic vysvetlil aj zoznamy aj smerniky.

VoCoGo

co mame spravit tie CAT a CUT tak to je jednosmerny spajany zoznam, hej ?

CAT ma spojit dva zoznamy a CUT ma rozdelit jeden zoznam na dva ?

// nejaky proklad kodu na taky zoznam v c-cku nemate ? ... chapem ako funguju tie zoznamy, len potreboval by som to vidiet na priklade

RiTChi

sak na moodli v cv 3 je urobeny zoznam, staci ti tam len tie funkcie dopisat, si stiahni tie zdrojaky a tam to zrob.

VoCoGo

1. ale chapem dobre tym funkciam CUT a CAT, ze co maju robit ?

2. ked spravim napr funkciu CUT, tak kde ma ten zoznam rozdelit ? Tam kde sa nachadzam na aktualnej pozicii v zozname, tam ho ma rozdelit pri zavolani funkcie CAT, ze do predchadzajuceho prvku da pointer na NULL akoze je to posledny prvok a z nasledujuceho spravi zaciatok zoznamu ? Alebo ma to byt funkcia s parametrami ?

RiTChi

No v moodli mas aj prototypy tych funkcii. ja som tej CUT pochopil tak, ze odsekne zoznam a  prvky od Position P vyssie zahodi.

VoCoGo

hm, no podla toho obrazku pre CUT to vyzera, ze L2 ma byt potom zaciatok dalsieho zoznamu, ze nezahodi tu druhu cast

VoCoGo

ako rozbeham ten Code::Blocks ?
pise: "ProjList- Debug" uses an invalid compiler. Probably the toolchain path within the compiler options is not setup correctly?! Skipping...
Nothing to be done.

RiTChi

asi mas windows co?

VoCoGo

uz mi to ide

ultimate

treba staihnut tu druhu, vacsiu verziu Code::Blocks kde je aj mingw

VoCoGo

mate niekto spravene 3. zadanie ?

Wolfdale

zatial nie  ;D