• Welcome to TUKE FÓRUM - FĂłrum pre ĆĄtudentov Technickej Univerzity v KoĆĄiciach.

UĆ aA

Started by Wolfdale, 24.09.2011, 05:08:29

« predchádzajúce - ïalčie »

xxx3

vsak vyssie o par postov to mas napisane ze co dal ...

stephanides

jj jedine ram stroj.. ja som sa pĂœtal čo dal z tretieho a ĆĄtvrteho cvika

esperian

Quote from: xxx3 on  08.11.2011, 01:50:48
ako ste riesili to vypisanie n-teho prvku Fibonnaciho postupnosti v RAM ?

ako to ma vypisovat ?? respektive fungovt.. ze zadas napr 4 a ono to ma spravit 4+5 ze je 9 alebo ako ?

bEnd3r

fibonnaciho postupnost je len jedna, cize ked zadas ze 6 tak ti ma vypisat 6. prvok..0,1,1,2,3,5..cize 5..aspon ja som to tak pochopil

bEnd3r

tak o siedmej so slodicakom sme mali nakodit funkciu ktora vytvori zoznam od 1 po n a potom urobit funkciu ktora prenasobi medzi sebou cisla z tohto zoznamu a vymaze ich..

xxx3

wtf? To este aj z toho mal viac verzii ? Ja som mal o siedmej tiez a som mal funkcie na priemer a najdenie maxima a minima listu

bEnd3r

njn, 4 skupiny boli

xxx3

BlackBerry

Slodicak->Piatok - Odovzdava sa 7.zadanie alebo nie??? :)

Cici

7. zadanie nie je

xxx3

6. sa odovzdava,nie?

BlackBerry

Quote from: Cici on  09.11.2011, 05:43:24
7. zadanie nie je
Ja som myslel na nasledujuce...8 zadanie..ale odovzdava sa 6 zadanie :P

james138

Cawte cize zajtra budeme odovzdavat  to 6 ? miesto minuleho piatku ? cize 8 sa nechava  na potom ?

xxx3

so Slodicakom zajtrajsie (utorkove) cviko - odovzdavame 6. cviko ? To co je na moodli 8. to netreba , ze ?

bEnd3r

fuha, to by som aj ja rad vedel ako je to so slodicakom zajtra rano

bodon14

Caute mam na predaj komplet vsetky zadania aj s komentarmi ku kazdemu z nich....cize su do podrobna vysvetlene ... cena dohodou... ak mate zaujem ozvite sa mi na mail bodon14@azet.sk alebo na t.c 0944 929 787 ale len sms

luko

Quote from: bEnd3r on  15.11.2011, 00:16:03
fuha, to by som aj ja rad vedel ako je to so slodicakom zajtra rano
slodicak zajtra chyba, odovzdava sa normalne 8. zadanie

zaky

mam v tom zmetok, co to po nas chcu na usa?
vstupnym parametrom maxmin ma byt pole o nejakej velkosti? a vystup 2 cisla min max? takto?
maxmin(pole , velkost)
return (min,max)

92% teenagerĆŻ neposlouchĂĄ svojĂ­ maminku. Patƙíơ-li mezi zbĂœvajĂ­cĂ­ch 8%, dej si tohle do podpisu

Cici

Quote from: zaky on  16.11.2011, 23:44:21
mam v tom zmetok, co to po nas chcu na usa?
vstupnym parametrom maxmin ma byt pole o nejakej velkosti? a vystup 2 cisla min max? takto?
maxmin(pole , velkost)
return (min,max)

presne tak ... len nevieĆĄ vrĂĄtiĆ„ 2 hodnoty čiĆŸe vraciaĆĄ nejakĂș ĆĄtruktĂșru alebo dvojprvkovĂ© pole

Tren

Quote from: matotv on  18.11.2011, 15:50:47
mal uz niekto suplovanu hodinu s p. Simonakom? namiesto Korecka. ako to prebiehalo?
preco sa pytas, Korecko ma chybat?

xxx3

keby bol niekto ochotny sa podelit o tie sorty, PM, dik

// uz som nato dosiel

Stardox

Tie sorty niesu tazke, podla tych pseudokodov co tam mas tak sa to da pekne spravit, mna by skor zaujimala funkcia z 8. cvicenia - Chain matrix multiplication.  :(

paloSK

Quote from: Stardox on  24.11.2011, 02:42:02
Tie sorty niesu tazke, podla tych pseudokodov co tam mas tak sa to da pekne spravit, mna by skor zaujimala funkcia z 8. cvicenia - Chain matrix multiplication.  :(
Pozri PM.
:D

Cici

nevie niekto ako na ten RadixSortQueue? nejaky hint by potesil :D

Stardox

Quote from: Cici on  27.11.2011, 00:44:10
nevie niekto ako na ten RadixSortQueue? nejaky hint by potesil :D

Tiez akurat nad tym dumem teraz. :/