• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

OS

Started by esperian, 14.02.2012, 22:24:02

« predchdzajce - alie »

felipe

okay, srsly!!!  bu bu bu
co robim zle ked mi spustenie programu takmer instantne zhodi/restartuje linux  ;D  nemam ani sancu zahliadnut co vypise program a do akeho bodu sa dostane... :D

xxx3

mne to zhadzovalo putty ked som sa pokusal zapisat do do rury, ktora neexistovala

veteran

proc_pr.err

Chyba: Prijate 1. slovo nie je platne!
Koncim.

WTF? To je ako možné? Veď na hrone mi to zbehne všetko normálne  bu To čo za vstupný txt-súbor tam majú, že slovo je neplatné?!
________________________________________________________________________________
EDIT: po odovzdaní úplne rovnakých zdrojákov:
proc_pr.err prázdne

A aj tak neprešlo kontrolou.

Gratulujem tomu, čo toto vymyslel  bu bu bu

________________________________________________________________________________
EDIT2: :)
Celkové hodnotenie: Zadanie preslo kontrolou
Gratulujem!

Na 20. pokus sa podarilo  bp  Stačilo zvýšiť rozsah bufferu.  :trestac:

esperian

nestalo sa niekomu ze ste odovzdali zadanie a vam vyhodilo
Dátum odovzdania   Hodnotenie
28. 04. 2012 22:02:12          ???

a teraz nemozem skusat posielat zadanie znova, lebo to predtym este nieje vyhodnotene pravdepodobne.... uz to je cca 20 min

matus217

Quote from: esperian on  29.04.2012, 04:20:05
nestalo sa niekomu ze ste odovzdali zadanie a vam vyhodilo
28. 04. 2012 22:02:12          ???

a teraz nemozem skusat posielat zadanie znova, lebo to predtym este nieje vyhodnotene pravdepodobne.... uz to je cca 20 min
skus po polnoci, vtedy by sa mali automaticky pokillovat vsetky somariny a malo by to ist.

veteran

Tak teraz sa pre zmenu do systému ani nedá prihlásiť...

esperian

uz som myslel ze u mna je chyba....

veteran

Quote from: esperian on  29.04.2012, 14:11:48
uz som myslel ze u mna je chyba....
Chyba je v zlej konštelácii hviezd, teplote a vlhkosti vzduchu, UV indexe a rosnom bode...   am

esperian

asi tak... alee ako pozeram tak ty si uz poslal  zadanie, ja este nie xDDD respektive mi ho tam neberie xDDDD  a chybou su "? ? ?"  :D :D

veteran

Quote from: esperian on  29.04.2012, 14:21:24
asi tak... alee ako pozeram tak ty si uz poslal  zadanie, ja este nie xDDD respektive mi ho tam neberie xDDDD  a chybou su "? ? ?"  :D :D
Hej, ale ja by som rád odovzdal aj dokumentáciu ;)

No a medzitým to už ide. Už bol dosiahnutý ten správny rosný bod :D

esperian

uz to fici odovzdavanie,,,, ale ta mne tam stale este svieti 
28. 04. 2012 22:02:12       ? ? ?

do... :ohmygod:

veteran

Hej, a stále tam visí 1 zadanie vo fronte:

QuotePočet zadaní na kontrolu vo fronte: 1

Čiže ďalší budú mať asi smolu, či?

esperian

nechápem to...  to je taky system ze ....

veteran

Ozaj, dokumentáciu treba odovzdávať aj v tlačenej forme?

felipe

ja to vzdavam...  bu bu bu
doma mi to vsetko zbehne uplne v poriadku, hodim to do systemu 1x, najprv tam mam 2 zadania vo fronte, potom 3 a nakoniec 4...
raz mi to zbehne takmer cele, potom papuluje proc_s ze niektore slovo je neplatne alebo sa nepripoji ku socketu... kazdopadne runner.out mi stale vypise:
----------------------------------------------------
Runner:Spustam:
zadanie 3751 7150
runner: Maximalny cas behu 120 sekund
Runner:kill
runner: Skutocny cas behu:121 s
...
any ideas? som v koncoch, zufaly...
Edit: a co pre bozie zmylovanie mam robit ked mam stale nonstop uz asi treti den 1 zadanie...???

Rajo

mne momentálne ide hron ako lačnému sranie....

esperian

nevie niekto poradit ? problem je v tom ze proc_serv1 niekedy precita 6, niekdy 7 .. 8 slov ??? ale nikdy 10 ??

xxx3

a ten co je predtym, myslim, ze je to proc_d odosle procesu serv1 10 slov ?

esperian

ono na PC mi vsetko fici ako ma.. ale ked to davam na os.cnl.... tak tam to blbne .. proc_pr precita vsetky sova vsetky slova su platne.... a taktiez aj zadanie.out mam prazdne ...

veteran

Skús zväčšiť rozsah premennej, pomocou ktorej zapisuješ (buffer). Mne robilo čosi podobné. Najprv nezapísalo nič. Potom, keď som zväčšil buffer, mi párkrát zapísalo len 8 či 9 slov z 10, ale keď som ten istý kód (bez akejkoľvek ďalšej úpravy) uploadol tretíkrát, prebehlo to už normálne.

Neviem, ako je to možné, ale bolo to tak  ;D

BlackBerry

Pri odovzdani mi vyhadzuje chybu : : Zadanie vytvorilo prilis velky vystup (>1M) ...Kde moze byt problem?? :/

xxx3

pravdepodobne zapisujes posledne slovo (alebo aj viac slov) viacnasobne do vystupneho suboru serv2.txt ... pozri sa co v nom mas.

felipe

Quote from: BlackBerry on  02.05.2012, 18:43:15
Pri odovzdani mi vyhadzuje chybu : : Zadanie vytvorilo prilis velky vystup (>1M) ...Kde moze byt problem?? :/

mne to robilo na PC tiez, spustil som zadanie vyhodilo chybu isiel som opravovat a po cca piatich minutach ked som pozeral zlozku so zadanim mal som tam 2GB textovy subor proc_s.out :D
bud zle nastavujes semafor S1 v proc_t ze proc_s ma stale zelenu na citanie, alebo v proc_t mas nejaky nekonecny cyklus ktory stale nieco zapisuje do pamate a tympadom to proc_s stale cita... ja som upravil v Tcku cyklus citania/zapisovania a uz mi to nerobilo... viac ti neporadim, ani sam neviem akym zazrakom sa mi to podarilo rozbehat :D

BlackBerry

preco mi proc_s.out generuje taku chybu obcas??____Chyba: Neplatne cislo zdielanej pamate SM1 ('0')!Koncim :(

Safyia

mas asi malo alokovaneho miesta ci? Lebo ja som musela na hrone pre semafor alokovat dvakrat tolko miesta aj ked na localhoste mi to slo aj s menej ale na hrone mi stale dalo nulu ked sa to tam nevoslo.