• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

OS

Started by esperian, 14.02.2012, 22:24:02

« predchdzajce - alie »

scorpi

do pi*e...Zadanie nepreslo kontrolou...vsetky chybove subory su prazdne tak kde je chyba?

veteran

Quote from: scorpi on  10.05.2012, 19:44:33
do pi*e...Zadanie nepreslo kontrolou...vsetky chybove subory su prazdne tak kde je chyba?
Už to tu bolo spomenuté. Chyba je v nesprávnej konštelácii hviezd. Treba skúšať ďalej  :D

scorpi

ale ty vole uz mam 30 pokusov odovzdania zadania :D a stale

veteran

30 = slabý podpriemer  ;D :D

scorpi

to naozaj?

Tren

scorpi

ludia toto je v riti  ;D chcel som skusit, ze ci mi pojde odovzdat dajake ine zadanie (mam dajake starsie), ze ci je u mna chyba alebo to co vy hovorite...a zrazu Gratulujem! som si myslel, ze potom budem moct este odovzdavat dalej, ale uz sa neda :D takze namiesto svojho som odovzdal dajake co uz niekto v minulosti odovzdal...boze vsak to bude 100% zhoda :D a teraz sa smejte :D

esperian

;D ;D ;D ;D ;D
len ci sa aj ty na cviku budes smiat  ;D ;D ;)

Tren

Quote from: scorpi on  10.05.2012, 20:06:47
ludia toto je v riti  ;D chcel som skusit, ze ci mi pojde odovzdat dajake ine zadanie (mam dajake starsie), ze ci je u mna chyba alebo to co vy hovorite...a zrazu Gratulujem! som si myslel, ze potom budem moct este odovzdavat dalej, ale uz sa neda :D takze namiesto svojho som odovzdal dajake co uz niekto v minulosti odovzdal...boze vsak to bude 100% zhoda :D a teraz sa smejte :D
:evica: :evica: :evica: :evica: :evica: :evica: si pán

scorpi

no ja sa smiat istotne nebudem :D

veteran

scorpi

ten antiplagiatorsky system tam ma aj stare zadania, alebo len z tohto roku?  ;D

veteran

Quote from: scorpi on  10.05.2012, 20:21:31
ten antiplagiatorsky system tam ma aj stare zadania, alebo len z tohto roku?  ;D
IMO je to jedno  :D :D :D Nijak ti to nemení situáciu.

scorpi

joj dofrasa :D co mam robit? :D nastastie neodovzdavam pri Gencim, ten by ma asi rovno poslal na na discpilinarne konanie xD

Rajo

Quote from: scorpi on  10.05.2012, 20:24:30
joj dofrasa :D co mam robit? :D nastastie neodovzdavam pri Gencim, ten by ma asi rovno poslal na na discpilinarne konanie xD

Tak to by si mohol byť ešte rád  :emot-LMAO:

Inak som počul, že odkedy sa dejú nejake "plánovane odstávky" hronu tak odvtedy tie zadania akoby záhadne neprechádzali kontrolou :D

veteran

Quote from: scorpi on  10.05.2012, 20:24:30
Hej, ale AFAIK, len on má komplet administrátorské práva v systéme. Cvičiaci môže akurát prezerať zhody, dokumentáciu atď. Vymazať ti to nemôže. A dokým to nebudeš mať vymazané, svoje zadanie tam neuploadneš.

scorpi

viete co? idem tam 15:55 a uvidi sa :D