• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Numerická matematika, pravdepodobnosť a matematická štatistika

Started by majek32, 26.01.2012, 11:58:31

« predchdzajce - alie »

majek32

nasiel by sa tu niekto kto by si so mnou vymenil cviko z Numerickej matematiky u Schrötter v utorok o 13:30 za to hned po nom o 15:10

xxx3

majek32

Quote from: xxx3 on  26.01.2012, 12:14:50
odkial vies, ze je to cviko so Schrötterom ?

malo by to byt tak ze ten kto prednasa aj cvici, ale aj keby to cvicil niekto druhy tak mne je to jedno

veteran

Skôr by som povedal, že utorňajšie cvičenia budú s Daňom. Zdá sa mi nepravdepodobné, žeby mal štvrtkové - ráno od 7:30 má 2 a pol hodinovú prednášku...

Wolfdale

ucitelia zapisany na MAISe pri kazdom predmete su len orientacny...ja som mal pri OPcku zapisaneho Zdenek Havlice, no hlavne ze v zivote som ho nevidel  8)

Ešte sme to nedokončili celkom, ale takmer sme už začali.

paloSK

Presne tak, dokonca aj predmety su zatial zapisane orietacne.
:D

veteran

Tak, už sú v rozvrhu zapísaní aj cvičiaci. A je to tak, ako som predpokladal - utorňajšie cvičenia sú s Daňom  :ropebanana:  8)

Tren

Quote from: veteran on  06.02.2012, 13:44:41
Tak, už sú v rozvrhu zapísaní aj cvičiaci. A je to tak, ako som predpokladal - utorňajšie cvičenia sú s Daňom  :ropebanana:  8)
no hej  ;D dufam ze sa to uz nezmeni  :D

orsi

Tren

paloSK

Quote from: bEnd3r on  08.02.2012, 17:45:06
Quote from: lecter on  08.02.2012, 15:51:44
Quote from: Zomrieš hlúpy on  06.02.2012, 16:26:02
Quote from: bEnd3r on  06.02.2012, 16:08:42
aky je pribis?

V pohode je
ani ne...
ak som nemal problem so schrotterom, tak ako to vidis s pribisom?
Pribis je pohodak, ak ta vyvola k tabuli a nebudes nic vediet, tak ta az tak nezdrbe ako poniektory   :)
A inak strasne pohodovy je to chlap, ale to uz sa opakujem  :D
:D

Chlpaty_jak_delfin

aj pribis mava rage quit zachvaty , ale ohladom zapoctu,skusky dava seriozne priklady vacsinou co sa prepocitaju na prednaske,cvik takze neni problem

Wolfdale

padre

Tren

padre

existuju aj PDF ale ja osobne preferujem tlacenu formu ak si myslel to a ak si myelel ze ci naprejdenie je potrebna kniha tak ja som z nej prerataval dost prikladov. dalsie plus je ze na cviku si nemusis jak sprosty pisat cele zadanie prikladu ale len cislo z knihy

felipe

Wolfdale

majek32

Tren

zatial knihu nekupujem, na buduci tyzden maju vytlacit 100ks. z novej zbierky..co budme pouzivat na prednaske ana cviku tiez  ;)