• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Matematická Logika

Started by RiTChi, 23.09.2011, 14:01:09

« predchdzajce - alie »

Mitwoc

Ako sa vola ta skupina na FB ? aj ja tam chcem :D

Wolfdale

ako vam vysla skupina B (Myskova)?

Ešte sme to nedokončili celkom, ale takmer sme už začali.

esperian

pamatam len

1. neplati,
3.F
5.a- nie je sub.
5.b- je sub.

veteran

Quote from: esperian on  23.11.2011, 20:18:03
pamatam len

1. neplati,
3.F
5.a- nie je sub.
5.b- je sub.
Mne vyšlo detto.  :)

Wolfdale

tiez mi tak vyslo + doplnim to druhe..ja som mal 4 formuly pre MDT

esperian

Rajo

má už niekto zapísane výsledky v MAISE ?  am

paloSK

Quote from: Rajo on  28.11.2011, 05:49:04
Vysledky nemaju byt v maise.
:D

veteran

Quote from: paloSK on  28.11.2011, 05:58:40
Quote from: Rajo on  28.11.2011, 05:49:04
Vysledky nemaju byt v maise.
No, ja viem tak, že by sa tam mali objaviť "po víkende". Čo je síce dosť široký pojem, ale lepšie ako nič.  ;D

Domino_666

Tak dnes som dačo počul, vraj už sú ľudia čo to majú v MAISe a majú Draženskú. Je to pravda? Som nervózny čakať do piatku  ;D

ondrei

Quote from: Domino_666 on  29.11.2011, 03:25:59
Tak dnes som dačo počul, vraj už sú ľudia čo to majú v MAISe a majú Draženskú. Je to pravda? Som nervózny čakať do piatku  ;D
ja mam drazensku a este nemam nic

ondrei

teraz som pozeral do maisu a uz tam su zapisane body za zapocet :)

Wolfdale

Rajo

to zvlášť bude Draženská zapisovať body za písomku a body za bleskovky ?

Cici

Quote from: Rajo on  29.11.2011, 22:23:55
to zvlášť bude Draženská zapisovať body za písomku a body za bleskovky ?

v poznámke je že sú to body za písomku takže asi áno

xxxx

bude ešte budúci týždeň cvičenie ?

A kebyže je, a je to posledné a neprídem naňho, tak musím niekedy potom odniesť Myškovej ospravedlnenku alebo niečo ? Lebo v stredu nemám nič, keďže na prednáške sa píše opravný zápočet a tam sa nechystám, a vo štvrtok mám len ML cviko, tak kvôli tomu jednému cviku sa mi nechce ostávať v KE do štvrtku ... nepamätáte sa niekto čo hovorila ohľadne absencií na začiatku semestra ? Či chce ospravedlnenky ?

Tren

Quote from: xxxx on  03.12.2011, 00:13:13

A kebyže je, a je to posledné a neprídem naňho, tak musím niekedy potom odniesť Myškovej ospravedlnenku alebo niečo ? Lebo v stredu nemám nič, keďže na prednáške sa píše opravný zápočet a tam sa nechystám, a vo štvrtok mám len ML cviko, tak kvôli tomu jednému cviku sa mi nechce ostávať v KE do štvrtku ... nepamätáte sa niekto čo hovorila ohľadne absencií na začiatku semestra ? Či chce ospravedlnenky ?
unas kto zatial chybal kazdy nosil ospr. tiez som raz chybal a odniesol som a potom zapisala ze som ukazal, inak cviko bude normalne este v 12. tyz.

esperian

bol za nou lebo som nebol na jednom cviku a ani som si ho nenanhradil, tak povedadla ze ak mam len jednu hodinu vynechanu takto tak je to OK a ze to neriesi, ani ospravedlnenku nechcela...

veteran

Quote from: xxxx on  03.12.2011, 00:13:13

Vyhovor sa, že si musel z rodinných dôvodov odcestovať. Alebo niečo podobné. Funkčnosť výhovorky je overená skúsenosťami  ;)

Wolfdale

alebo povedz, ze si bol odcestovaný pracovne :puf:

orsi

zapocet spolu 23,5 b  ;D pochvalte sa ludkovia.

veteran

Quote from: orsi on  03.12.2011, 16:58:49
zapocet spolu 23,5 b  ;D pochvalte sa ludkovia.
Zápočet spolu 22 b.

bEnd3r

ultimate

Stardox

Pocujte, vy, co mate s Drazenskou matematiku a planujete ist na predtermin. Nespominala nahodou, ze predtermin bude v 13. týždni namiesto prednášky? (14.12). Lebo pozeram teraz do MAISU a tam je uz vypisany predtermin, ale na 7.12. Takze ako to vlastne teraz je, neviete niekto?