• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Ktori vyucujuci na LS ?

Started by xxx3, 04.01.2012, 19:49:13

« predchdzajce - alie »

Tren

Kapa je best, berte jeho

Rajo

Tak ako? :) kedy tipujete, že nám oznámia, že zápis je pozastavený? :)

xxx3

v_oid

bEnd3r

totaluser

v_oid

Kupim pivo tomu, co 9:55 vypne elektriku na intraku :D

veteran

No som strašne zvedavý, či to dnes spustia. KMTI napr. ešte nenapísala vyučujúcich na NMPaMŠ...  >:( Čiže to vyzerá na voľbu "naslepo". Prednáška z NMPaMŠ koliduje s dvoma cvičeniami z TJava a PS. Bude ešte veselo  bu

AnvilOfFury

Z technických dôvodov sa kolo zápisu do rozvrhu presúva na 24.1.2012 14:30. :trollface:
Keep information to yourself - Knowledge is power. Think job security. Never provide documentation.
Use Real Tools - No "fancy-pancy" IDEs. Real developers only use vi.
Compiled = Ship It - User acceptance testing is an absolute waste of time.

esperian

to si kde prečítal ?? či to len tipuješ ??  ;D

Rajo

prvý stop :D

veteran

No, šokujúco to šlo úplne hladko :D Teda až na NMPaMŠ, kde som síce prihlásený, ale netuším ku komu  bu

fakovnik

To sa rozobrali teda neskutočne rýchlo tie rozvrhy oproti minule, jeden som nestihol čo som chcel  ak:

Whoever said money can't buy happiness isn't spending it right.

totaluser

skoda tej NMPaMS pre opakujucih, som dufal v ineho cviciaceho, ale toto bola jedina moznost

inac anglictinu budem zapisovat cez MAIS alebo dajako specialne na KJ?
kedy sa bude dat zapisat, lebo rozvrh mam aky chcem a dufam, ze nebudem musiet kvoli tomu ni menit

esperian

Ako vies koho mas na matiku ??

veteran

Quote from: esperian on  23.01.2012, 12:24:48
Ako vies koho mas na matiku ??
Opakujúci majú uvedeného cvičiaceho - Bušu jr.

esperian

jaj tak dufam ze aj nam napisu ze koho to budeme mat...

ultimate

kto uvolni siete vo stvrtok na 10:50 PM :)

robo7691

Takze teraz aky je Štefan Schrötter????? lebo som tam rano mal Pribisa a teraz mi tam dali jeho. Nejake info ?

Tren

nemal som ho, ale co som pocul tak ze v pohode, nauci atd, ale kazdy sa ho boji pri tabuli..  ???

robo7691

:ohmigod: dufam ze nie je horsi ako Ostertagova.

esperian

Mal som ho na mat1, je dosť prísny, ale naučí dobre, a aj dobre hodnotí, teda napr ak ti chyba jeden bod na zapichu, tak ti ho dá bez problémov, a pisomku donesie opravenú hned so 16b (30b zapich)...

selli1235

Prisny veru... jeho dost stvalo ked ludia pri tabuli nevedeli zaklady.. ked som ja s nim mal mat1 aj raz odisiel kvoli tomu z cvika... ani s ospravedlnenkami nerobil problemy, nevyzadoval odomna, co som mal asi 2 absencie na cviceni s nim.. ale ak si chces usetrit nejaky ten stress tak si daj radsej ineho

ppeess

Quote from: robo7691 on  23.01.2012, 19:46:48
Takze teraz aky je Štefan Schrötter????? lebo som tam rano mal Pribisa a teraz mi tam dali jeho. Nejake info ?
Z blata do kaluze  :banana_guitar:

Tren

ja len tak informacne kto chodil na PS, aka je cca uspesnost v urobeni finalneho testu CCNA1 a 2, a aka je narocnost, treba chodit na prednasky alebo stacia kurikula alebo nieco naviac sa treba ucit. zatial otom vela info nemam len co som si precital na cnl , ak by vedel nieco tak napiste ( ale nie ze 2 to urobia z 50  :D )