• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

FJAP

Started by PaliP, 09.09.2011, 19:14:44

« predchdzajce - alie »

xxx3

Semanticka analyza je vlastne vypocet ? alebo nie ?

veteran

Zaujímala by taká vec, či si Kollár potrpí na formalitkách ako je oblek na skúške. Resp. sa spýtam ináč - mal už niekto prúser z toho, že nebol na skúške v obleku?

ppeess

Quote from: veteran on  16.01.2012, 12:37:01
Zaujímala by taká vec, či si Kollár potrpí na formalitkách ako je oblek na skúške. Resp. sa spýtam ináč - mal už niekto prúser z toho, že nebol na skúške v obleku?
Ja som este nikdy nebol na skuske v obleku :D :D ..... a tak ak to bude ako po minule roky uvidis Kollara na zaciatku skusky ptm na konci a ptm na vyhodnoteni a ze ci mas oblek ho asi neak moc nezaujima :D

veteran

Quote from: ppeess on  16.01.2012, 13:30:31
Ja som este nikdy nebol na skuske v obleku :D :D
Môj človek  :hug:

Quote from: ppeess on  16.01.2012, 13:30:31a tak ak to bude ako po minule roky uvidis Kollara na zaciatku skusky ptm na konci a ptm na vyhodnoteni a ze ci mas oblek ho asi neak moc nezaujima :D
OK, dík za info  :)

Painkiller03

Zdravim, pamatate si niekto otazky ktore boli na predoslych terminoch ? :) resp. aspon zhruba ze na co sa zamerat

Wolfdale

zameraj sa hlavne na syntakticky analyzator. dolezite je, aby si nevynechal dolezite veci, ako napr. check,error, a ak treba, tak if, switch, while...ja som mal cely analyzator, no vynechal som dolezite kroky a na konci som dal zle error, prof. Kollar ma poslal von zo slovami "musite prist este raz"

Ešte sme to nedokončili celkom, ale takmer sme už začali.

ppeess

Quote from: Tux on  18.01.2012, 21:42:15
zameraj sa hlavne na syntakticky analyzator. dolezite je, aby si nevynechal dolezite veci, ako napr. check,error, a ak treba, tak if, switch, while...ja som mal cely analyzator, no vynechal som dolezite kroky a na konci som dal zle error, prof. Kollar ma poslal von zo slovami "musite prist este raz"
To fakt????  :o

Wolfdale

bohuzial jj...pocul som x nazorov, ze on nekontroluje podrobne veci, len ich narychlo prezrie, kto ma 30B, ten ma minimalne Ecko (moj pripad o tom svedci, fck...), atd, atd. nevadi, opravna to isti

ppeess

Quote from: Tux on  18.01.2012, 21:57:51
bohuzial jj...pocul som x nazorov, ze on nekontroluje podrobne veci, len ich narychlo prezrie, kto ma 30B, ten ma minimalne Ecko (moj pripad o tom svedci, fck...), atd, atd. nevadi, opravna to isti
No tak asi bude nieco na tom pravda ze Kollar zacal brat skusky vazne  bp

Tren

dneska asi 20 ludi FX jak nikdy, ale verim ze na opravnej to bude lepsie, len chce aby ste sa to naucili poriadne  ;)

Painkiller03

Quote from: Tux on  18.01.2012, 21:42:15
dikes za info  :) tak vela stastia vsetkym na dalsich terminoch

veteran

Quote from: Tux on  18.01.2012, 21:57:51
U mňa absolútne nekontroloval podrobne písomku. 2 úlohy z tých štyroch som nemal úplne správne - komplet dobre som mal jedine SA a DKSA. On mi však povedal, že "máte tu všetko správne, na prednášky ste chodili, zápočet máte 25, plus dnes 70, to je spolu, ak sa nemýlim, A-95"  ;D bp

Hold, šťastie. Počul som, že včera povyhadzoval dosť ľudí. Hlavne tých, čo sa pýtal na nejaký riadok zdrojáku SA a nevedeli ho dopodrobna vysvetliť.

Painkiller03

Vedel by niekto poskytnut doucovanie z tohto predmetu ? samozrejme ze nie zadarmo

Tren

ake doucovanie potrebujes? pytaj sa tu, ked viem pomozem, alebo si to pozriem a porozpravame sa otom  :) mas SS

Wolfdale

veteran ake otazky si este mal?

veteran

Quote from: Tux on  22.01.2012, 13:45:57
Nakreslite vzájomnú polohu deklarácií volajúcej procedúry A a volanej procedúry B...

Vymenujte a popíšte režimy syntaktickej analýzy. Vymenujte a popíšte položky tabulky pre sémantickú analýzu.

Rajo

Quote from: veteran on  22.01.2012, 18:56:03
Quote from: Tux on  22.01.2012, 13:45:57
Nakreslite vzájomnú polohu deklarácií volajúcej procedúry A a volanej procedúry B...

Vymenujte a popíšte režimy syntaktickej analýzy. Vymenujte a popíšte položky tabulky pre sémantickú analýzu.

čiže všetko čo vieme :)

M4D4

Ľudia, bola otázka v 7. variante, že aký je rozdiel medzi FIRST(B) a H(B) . . . aká ja odpoveď na toto?

ondrei

Quote from: M4D4 on  25.01.2012, 12:46:54
Ľudia, bola otázka v 7. variante, že aký je rozdiel medzi FIRST(B) a H(B) . . . aká ja odpoveď na toto?
pozri facebook

Rajo

čo všetko sa vás Kollár pýtal na ústnej ?

M4D4

variant 6: rozdiel medzi deterministickým a nedeterministickým automatom, aká je to LL1 gramatika, niečo s MUL a MILI (presné znenie neviem, to som iba počul)

variant 7: tam sa toho veľa nepýtal, väčšinou sa pýtal na ten FIRST(B) a H(B) a že čo treba zmeniť, aby HB a HC v A-> { Ba | Cb } (alebo nejak tak, je to v 7. variante) aby to platilo v LL1, niekoho sa vraj pýtal aj na tie arity, ale to väčšinou iba on sám vysvetlil, že čo a ako (spustí monológ a ty iba prikyvuj a povieš, že si to zapamätáš a budeš vedieť do budúcnosti)

Ale čo ja viem, tak v 7. variante sa toho veľa nepýtal, viac sa pýtal u 6. variantu.

A ak môžem odporúčanie, čo som celý deň sledoval, tak nikdy nechoďte medzi prvými, stále to tak bolo, že prví dostávali väčšinou Fx príp. E a potom sa už rozbehol s lepšími známkami (C, D atď.). Ja osobne som išiel piaty, mal som všetko napísané v 7. variante, akurát tie arity som mal úplne zle a v analyzátore som pridal 2 písmená do checku (ale to až za takú chybu neberie) a chcel mi dať A, lenže mám iba 25b zápočet a nemám prezenčku, tak mi dal B85 ;-)

Good Luck

Domino_666

najlepšie je nenechať ho sa dačo spýtať a snažiť sa komentovať vlastnú písomku kým si ju pozerá a nerozpráva on  ;D takto sa dá nenápadne úplne zavádzať a viesť dialóg tým smerom, čo viete  ;D ale samozrejme, ak je na papiery dajaká totálna blbosť a on chytí slinu, tak sa už nedá vyhnúť blbým otázkam a teda nevyhnutnému FX  :D

Wolfdale

ja som bol unho dvakrat, ani raz sa ma nepytal. prvy termin FX, opravny Ecko. Mal som ist na dekansky, mozno by mi dal Dcko  :emot-dance:

Painkiller03

Spravili ste niekto skusku na dnesnom termine ?

Tren

Quote from: Painkiller03 on  01.02.2012, 17:47:14
Spravili ste niekto skusku na dnesnom termine ?
spravilo ju dost ludi