• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

zapis do druheho rocnika ?

Started by S.Neeo, 10.07.2011, 03:27:42

« predchdzajce - alie »

S.Neeo

Nazdar , chcel by som sa opytat ci tak ako sme sa zapisovali do prvaku ci sa zapisuje aj do druheho rocnika ?

AnvilOfFury

Keep information to yourself - Knowledge is power. Think job security. Never provide documentation.
Use Real Tools - No "fancy-pancy" IDEs. Real developers only use vi.
Compiled = Ship It - User acceptance testing is an absolute waste of time.

S.Neeo

a ako to je pride nam postou nejake oznamenie ci na mail ? kedy to zvykne byt ?

genie

sleduj stranku a vsetko sa dozvies.. zapisy byvaju zaciatkom septembra.
"Any fool can use a computer.  Many do."

ultimate

naco je ten zapis, ked sa predmety zapisuju v maise ? co sa tam robi potom na tom zapise ked uz mam predmety zapisane ?

revelc

Dostanes papiere, ze navstevujes skolu a potom si pojdes po ISIC nalepku :D
To je asi najpodstatnejsia cast zapisu  ;D
Čo môžeš urobiť dnes odlož na pozajtra a ziskaš deň voľna.

"I'm a man of simple tastes. I enjoy dynamite...and gunpowder...and gasoline! "

ultimate

aha, ale dufam, ze to bude prebiehat rychlo .. ci ani nie ? :D ... v prvom rocniku sa pamätam, ze som bol v P25 a sadol som si niekde dopredu (vdaka odporucani tu z fora) a hned jak som vyplnil papiere tak som isiel s nimi dopredu a bol som medzi prvymi, cize rychlo som to vybavil a potom som siel hned pre ISIC, tiez medzi prvymi, takze som to mal rychlo vybavene ... na rozdiel od niektorych kamaratov, ktori si sadali dozadu a boli tam velmi dlho .. a rad na ISIC bol az von z budovy :D

esperian

teraz nas atm bude mozo aj o trochu menej, mozno niektori uz poodchadzali a tak ..

vicious

...rad na isic. A ja som žil v tom, že karta je funkčná aj bez tej nálepky a že to stačí len priložiť k terminálu v hl. budove.

domino3d

pre NO ISIC nalepku ti netreba sa trepat, to iba ked si zaplatis tych 7 ecka (co sa mi nikdy nevyplatilo, ja uz si ani neplatim)
staci si aktivovat pri terminale  aby si mal zlavy na dopravu
vivat academicus

esperian

Ročník   Študijný program   Dátum zápisu       Čas zápisu   Miestnosť
2.            Informatika    12.9.2011 pondelok   9.00          Aula Fyziky
                                                                             Park Komenského 2

http://www.fei.tuke.sk/sk/studium/aktuality/dokumenty/zapis_studentov_2011-2012.doc

ultimate

lol, uz o deviatej zapis  :D

... takze netreba nikam chodit v den zapisu s ISIC kartou ? ... len do ten auly fyziky na zapis a to je vsetko ?

co je to NO ISIC nalepka ? Naco to je ?

revelc

minuly rok bolo tak, ze v aule fyziky bol zapis a v druhej budove (uz nepamatam v ktorej) si bolo treba ist dat nalepit nalepku (bud ISIC alebo NO ISIC - podla toho ci si zacvakal 7e). Rozdiel medzi ISIC a NO ISIC uz bol na fore viackrat rozoberany, skus pohladat  ;) ... ale poviem, ze asi najvacsi je v tom ze na ISIC dostanes vselijake (pre mna nepodstatne) kupony so zlavami na pizzu, microsoft office, a dalsie blbiny
Čo môžeš urobiť dnes odlož na pozajtra a ziskaš deň voľna.

"I'm a man of simple tastes. I enjoy dynamite...and gunpowder...and gasoline! "

veteran

Quote from: revelc on  26.07.2011, 18:21:25
ale poviem, ze asi najvacsi je v tom ze na ISIC dostanes vselijake (pre mna nepodstatne) kupony so zlavami na pizzu, microsoft office, a dalsie blbiny
Ale na platnú ISIC-kartu je zľava na hokej  :D :ropebanana:

No nie toto som chcel - 1.9.2011 mi končí zľava na MHD. Ako to predĺžim? Len priložiť k terminálu? Alebo ešte aj čosi iné?

ppeess

Quote from: veteran on  26.07.2011, 23:48:01
Quote from: revelc on  26.07.2011, 18:21:25
ale poviem, ze asi najvacsi je v tom ze na ISIC dostanes vselijake (pre mna nepodstatne) kupony so zlavami na pizzu, microsoft office, a dalsie blbiny
Ale na platnú ISIC-kartu je zľava na hokej  :D :ropebanana:

No nie toto som chcel - 1.9.2011 mi končí zľava na MHD. Ako to predĺžim? Len priložiť k terminálu? Alebo ešte aj čosi iné?

Na MHD Ke ti bude platit zlava aj po 1.9.2011 :) ..... a predlzis to tak ze to prilozis v hlavnej budove na ten terminal :D

fakovnik

Dajaky terminál je v hlavnej budove ? Dobre vedieť  bk

Whoever said money can't buy happiness isn't spending it right.