• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Vysledky TO

Started by mimexko, 25.12.2010, 21:32:23

« predchdzajce - alie »

mimexko

Neviete nahodou niekto kde by sa dali nasjt vysledky zapoctov z teorie obvodov?

icicakan

to by aj mna zaujimalo  ;D lebo daktory uz maju v maise zapich a ja nic  bu

themerlin

Parada, najlepsie je ze ani na ep.tuke.sk neni ziaden oznam o opravaku ani nic. Pritom Ing. Gamcova vravela ze najneskor do vianoc da vediet vysledky + termin opravaku. Navyse je odstavka maisu teraz. Som fakt zvedavy kedy sa to cele pohne...

vicious

alebo nikto nespravil? vy čo nemáte započet ste pondelkoví?

themerlin

jj, ja som mal v pondelok cvika

vicious

ta aj ja som mal pondelok, aj další kolegovci čo mali v pondelok ta nemajú v maise nič, dokonca aj takí u ktorých je veľká šanca že započet budú mať...
a ep.tuke furt mlčí, asi Gamcová mala starosti s vypekaním zakuskov

icicakan

ja som tiez pondelkovy, prva pisomka za plny pocet labak za 6.5 a druhu pisomku som urcite napisal obstojne  bk ale na maise nic  ;D to je bordel... uvidime ako sa to vyvinie

mimexko

no ja som utorkovy ale niesom na tom lepsie ako vy......ja dokonca neviem ani vysledky z labakov ani z poslednych dvoch pisomiek.......

vicious

Tí šťastnejší už majú výsledok v systéme a tí menej šťastní si holt prídu 7.1.2011 o 9:00 do miestnosti A xyz...viď oznam

mimexko

takze pre vysvetlenie...ak v maise nemam nic tak siedmeho si idem napisat?

themerlin

VYBORNE!!! Hlavna vec ze neviem o nikom kto mal cvika v pondelok co by uz mal zapisany zapocet v maise. To je fakt mozne ze to nikto z pondelkovych neurobil? Pozna niekto niekoho pondelkoveho kto uz zapocet v maise ma?

Neni mozne ze dala oznam este predtym ako pondelkovym zapisala zapocet? (aj ked je to silno nelogicke, zda sa mi ze to tak asi je)

vicious

jedenho poznám, mal 30bodov, škoda že ja to nie som...takže sa vidíme 7.1.
mimexko: hej aj ja mám nulu => opravák

NeonuF

podla info co mam, tak este nie su vsetci co mali v pondelok na maise , som zvedavy kedy to chce teta gamcova zapisat  :whacko:
inac na maise je termin 7.01.2011 o 09:00 v L9-A_230v poznamke je ze 1.opravný, treba sa na neho nahlasit, ak pojdem pisat zapocet ??
pisal vobec niekto mail gamcovej ? , lebo na cviceniach mala poznamku, nech jej vsetci neposielame maily.

Vyzerala ako schopna cviciaca, ale ten jej system zo zapoctami, no proste hruza a des  :whacko:

vicious

ja by som povedal, ze kto pride, ten pise ale radsej sa tam nahlasim,
ono sa to posralo s tym, ze sa nepisali 3 pisomky ale len 2 a nakopilo sa to, mala byt jedna z MSP, jedna MUN a jedna synteza, ne ona tam jebne este nelinearne prvky a najradsej tri priklady spolu, to mohlo inac vyzerat potom s bodami, ale ta co narobime, este furt nas je vela...
EDIT: prispevok odoslany z WIN95 a IE verzia 3.02 :D

NeonuF

uz je to na maise - 21 bodov  :ropebanana:, a de se chlastat  :beer1:

vicious

no tak uz to je oficialne ze som nespravil, 19 bodov kua, to zato ze z merani mi dal 6b bu

mimexko

takze pani este raz...........hlasite sa na ten termin alebo ani nie?

icicakan

konecne uz mam zapich na maise  bp

vicious

ja by som sa v maise aj nahlásil, ale ked kliknem prihlásiť tak mi tam vypíše nejaký blud a neprihlási
edit: Prihlásenie na termín TO zapocet neúspešné: Študent nemá volné zápisy hodnotenia pre typy termínu definované v obmedzeniach termínu záverečného hodnotenia.

mimexko

Quote from: vicious on  02.01.2011, 18:47:04
ja by som sa v maise aj nahlásil, ale ked kliknem prihlásiť tak mi tam vypíše nejaký blud a neprihlási
edit: Prihlásenie na termín TO zapocet neúspešné: Študent nemá volné zápisy hodnotenia pre typy termínu definované v obmedzeniach termínu záverečného hodnotenia.

no to asi preto ze nemame zapocty ze

vicious

ta nemam započet a nejde ma prihlasiť na opravny započet? :whacko: dajaky blud ne?
Hlavna vec, že keď sa nahlasim na skušku ta ma prihlasi....možno Gamcová to nejako zablokovala zatiaľ alebo čo..

mimexko

mate uz vysledky z opravneho zapoctu co ste pisali? ako ste dopadli?

vicious

teraz som si pozeral ešte nemám nič, hovorila že večer to bude, ale aj z tej predchadzajúcej mali byť najneskôr na Štedrý deň a vieme ako to skončilo

vicious

Tak, započet už je v maise, ešte skušku spraviť a hotovo

NeonuF

pozrite si svoje tuke maily, Gamcova posielala kazdemu oznam

QuoteVážení študenti,

z dôvodu prestavby posluchárne ZP1, ktorú sme mali rezervovanú na skúšku z
Teórie obvodov, sme boli nútení zmeniť čas a miesto jej konania.
Skúška sa uskutoční v ten istý deň, t.j. 18.1.2011 (utorok) v Aule fyziky
o 13.00hod.
Zároveň Vás žiadam, aby ste sa odhlásili z pôvodného termínu a následne sa
prihlásili na novo vypísaný termín.
Ostatné vypísané termíny zostávajú nezmenené.
S pozdravom,
M.Gamcová

takze skuska bude v starej znamej aule fyziky  8)