• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Siete

Started by smelyzajo, 19.02.2011, 02:30:21

« predchdzajce - alie »

ultimate

Quote from: mato99 on  24.05.2011, 05:22:36
tu mas demo tych studijnych materialov:...

precital som si len prve 3 strany, ale nevyzera to az tak strasne, rozumel som tomu co som cital, aj ked sem tam nejake slovicka neviem co znamenaju, ale tak slovnik existuje ... snad to zvladnem ked si dam tento predmet

smelyzajo

br  opravny konfig routra u p.Giertla o kolkej, kedy  a kde ???

excellent

Quote from: smelyzajo on  25.05.2011, 03:30:05
Mne treba opraviť test a pred týždňom mi p.Giertl povedal, že tento týždeň niekedy, ale nevie ešte presne, že mu mám napísať mail ohľadom toho...Napísal som...stále nemám odpoveď  ???
F5 can be so refreshing :thumbs-up:

ultimate

este mam jednu otazku .. tie testy robite poctivo alebo sa ucite len spravne odpovede z netu ?

black_stone

Aj ked sa to naucis z webu tak sanca ze dostanes rovnake je velmi mala. Ja som mal mozno tak 10 z tych co som sa naucil.
Musis mat precitane aj chaptery a vediet teoriu.

smelyzajo

kedy je zajtra opravak practice u p.Giertla?????????????????????????????

El mimo

Quote from: excellent on  25.05.2011, 04:35:58
Mne treba opraviť test a pred týždňom mi p.Giertl povedal, že tento týždeň niekedy, ale nevie ešte presne, že mu mám napísať mail ohľadom toho...Napísal som...stále nemám odpoveď  ???
tiez som mu pisal a nic..

ultimate

Quote from: black_stone on  25.05.2011, 18:22:52
Aj ked sa to naucis z webu tak sanca ze dostanes rovnake je velmi mala. Ja som mal mozno tak 10 z tych co som sa naucil.

ani tie priebezne testy nie su na nete kompletne ? ... moj kamarat co mal na strednej cisco tak stale sa ucil len z netu nejake testy a stale ich spravil vyborne len potom finalny test nevedel lebo ten na nete nebol

smelyzajo

Quote from: El mimo on  25.05.2011, 18:50:27
Quote from: excellent on  25.05.2011, 04:35:58
tiez som mu pisal a nic..

ak budes nahodou vediet napis to na forum prosim ta

black_stone

Quote from: ultimate on  25.05.2011, 18:52:35
Quote from: black_stone on  25.05.2011, 18:22:52

ani tie priebezne testy nie su na nete kompletne ? ... moj kamarat co mal na strednej cisco tak stale sa ucil len z netu nejake testy a stale ich spravil vyborne len potom finalny test nevedel lebo ten na nete nebol

Tie priebezne testy su na nete presne vsetky odpovede. Ja som myslel na ten final.  :)

ultimate

a ten final ide do zapoctu alebo do skusky ? alebo to je len pre tych, ktori chcu certifikat ?

El mimo

Quote from: ultimate on  25.05.2011, 19:10:55
a ten final ide do zapoctu alebo do skusky ? alebo to je len pre tych, ktori chcu certifikat ?
final ti ide do zapoctu, ale to je par bodov, ak jeden nespravis tak nevadi..ale ked chces certifikat musis dat vsetko..a tento predmet je hlavne o certifikate :)

ultimate

a ked niektory test nespravis nad potrebny pocet percent tak sa da opakovat ? alebo je len jeden pokus na kazdy test ?

smelyzajo

co s tym opravnym practicom zajtra??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? kde kedy o kolkej

El mimo

Quote from: ultimate on  25.05.2011, 22:19:14
a ked niektory test nespravis nad potrebny pocet percent tak sa da opakovat ? alebo je len jeden pokus na kazdy test ?
da sa opakovat v pohode

El mimo

Quote from: smelyzajo on  26.05.2011, 00:03:59
co s tym opravnym practicom zajtra??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? kde kedy o kolkej
nespamuj tu  :P neodpisal este stale..dokonca si to ani neprecital ked pozeram... ???

El mimo

fasa...ja som dal blbu email adresu :DD ostava dufat ze si to dnes este precita :D
vyzera to tak ze tam budem musiet prist zajtra nejak skoro a dufat ze ho najdem a dufat ze bude ten opravak :D

black_stone

Z coho sa ucite na skusku ? Su niekde upnute prednasky ? Na 1. prednaske spominal ze to niekde bude davat hore...

sulo

Quote from: smelyzajo on  26.05.2011, 00:03:59
...
Síce sa ma to netýka, ale došiel mi mail, že vo štvrtok 26.5. o 9.00 v A512. Záujemcovia majú potvrdiť účasť mailom.

excellent

jj, včera o polnoci poslal mail
F5 can be so refreshing :thumbs-up:

ondrej0071

Neviete poradit, ze kde mam hladat tie prednasky...uploadoloch ich pan Michalko vobec,tak ako slubil? Dohodli sme sa ze to bude tu:  http://www.cnl.tuke.sk/ps  ale tam som nic nenasiel. Nejaka rada,kde hladat?  >:(

icicakan

filip27

ma uz z vas niekto uzavrety druhy semester CISCO? ???

ondrej0071

ani ja nemam  :)