• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Predmet Windows Server

Started by FrozenX, 27.09.2010, 14:24:42

« predchádzajúce - ïal¹ie »

FrozenX

Kto ma tento predmet ?
Potreboval by som totiz vediet tie pristupove udaje pomocou ktorych sa dostanem k slidom z prednasok + stranka. Vopred dikk za to info ;)
"To obtain, something of equal value must be lost."

lumedy

FrozenX

jan.novak

poprosil by som odkaz na stranku kde to najdem  ???

FrozenX

Tie linky k materialom tam maju fajne zatrepane...  :D (staci vlozit udaje...)

http://kteem.fei.tuke.sk/vince/ws/

FrozenX

Ide niekto na predtermin buduci tyzden ? Lebo, ked ano tak potom dajde vediet, ze aka obtiaznost a asi, co tam take bolo :) Inak GL  :thumbs-up:

FrozenX

Z mojho pohladu je to vcelku klasicky predmet...

Na prednaskach sa preberaju teoreticke veci ohladom WS + prakticke priklady vo forme screen shoot-ov, nejake zaklady networkingu a tak(nic tazke). Na cviceniach sa preberaju cisto len prakticke veci, cize sa pracuje s virtualmi WS + XP a skusa sa to, co sa prebralo na prednaskach. Zadania ako take maju len externisti... nejaky referat ohladom WS alebo niecoho podobneho. Zapocet sa ziskava za pisomky pocas semestra(teoria+prikazy) a taktiez su pocas semestra zadavane prakticke ulohy na cviceniach, ktore ak splnis ziskas nejake bonusove bodiky(v mojej skupine 2 prakticke ulohy pocas semestra).

Predmet hodnotim ako prinosny, hlavne pre uplnych zaciatocnikov, pripadne ludi s minimalnymi znalostami networkingu. Asi najzaujimavejsia je ta praca s WS, ostatne je trocha nudnejsie ak uz vies o co ide... ale tak co uz ;)

FrozenX

Quote from: FrozenX on  11.12.2010, 17:43:15
Ide niekto na predtermin buduci tyzden ? Lebo, ked ano tak potom dajde vediet, ze aka obtiaznost a asi, co tam take bolo :) Inak GL  :thumbs-up:

Takze nikto z vas nebol na predtermine v piatok ? [sorry za double post]
Pri tom pocte, co tam chodite dost smutne  ;D