• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Operacne systemy

Started by OsamelyVlk, 10.02.2011, 21:19:31

« predchádzajúce - ïal¹ie »

gujo007

V dokumentacii nemusia byt zdrojove kody aspon pri Kleinovej

El mimo

f*ck...uz druhy den sa neviem prihlasti na tu stranku na odovzdavanie zadani..takze odovzdam taky *****...takisto ani do msdn, ep.tuke.sk ...ah,TUKE rulez..btw p.Genci vravel ze budu na jeho stranke nahradne terminy na odovzdavanie zadani...a nejak nic...

ricco102831

Quote from: El mimo on  15.05.2011, 20:29:01
f*ck...uz druhy den sa neviem prihlasti na tu stranku na odovzdavanie zadani..takze odovzdam taky *****...takisto ani do msdn, ep.tuke.sk ...ah,TUKE rulez..btw p.Genci vravel ze budu na jeho stranke nahradne terminy na odovzdavanie zadani...a nejak nic...

neda sa prihlasit ani na server, ani do msdn ani na tu stranku co sa odovzdava.....asi zblbol LDAP abo nieco take
ja sa nahron prihlasim....aj to len vdaka tomu ze tam mam nakopirovany rsa kluc z mojho PC, ale ked dam zmenit heslo tak mi vypise nejaku chybovu hlasku

proste je to v ****  :D

nF

a moze s tym mat suvis to ze mi na mojej 7cke z msdnka len tak odisla licencia?

El mimo

myslim ze ani velmi nie ;)

Mattias777

Mal by som na vas otazku... Vsetko mi doma fici bez problemov, ako u kazdeho pomaly, problem mam v tom, ze po odovzdani serv1 stale "najde" niekde chybu a nahodne slovo oznaci za "neplatne". Proc_d som ukoncoval aj o 5 sekund potom, co skoncili predchadzajuce procesy, nic nepomohlo...vsetko ostatne fici bez problemov... Viete mi poradit, v com je finta?

smelyzajo

ako ma vyzerat vlastne ta dokumentacia k zadaniu kde by som to mohol najst???

majod

nema niekto tusenie kedy gencimu napadne vypisat dalsi termin na odovzdanie zadani? uz ho mam tyzden hotove a mi ho nezobral lebo som nemal vytlacene zdrojaky

El mimo

vravel ze to bude na jeho stranke...ale ta nejak zapada prachom..posledny oznam je tam niekedy zo zaciatku roka..

gujo007

Co sa vlasntne ucite na skusku alebo respektive z coho ?

Dragoon17

Hovoril Sivy na prednaskach ako asi bude vyzerat skuska? surne by som to potreboval vediet...za odpoved vdaka

filip27

Quote from: Dragoon17 on  18.05.2011, 01:25:50
Hovoril Sivy na prednaskach ako asi bude vyzerat skuska? surne by som to potreboval vediet...za odpoved vdaka

ako vidim nikto nema ani potuchy ako bude skuska vyzerat :D :D :D             :ropebanana: :ropebanana:

ppeess

Quote from: filip27 on  18.05.2011, 02:55:34

ako vidim nikto nema ani potuchy ako bude skuska vyzerat :D :D :D             :ropebanana: :ropebanana:

Pocuj ty spamujes kde sa da  bv

filip27

Quote from: ppeess on  18.05.2011, 03:04:39

tak nejako sa nemozem sustredit na ucenie na skusku tak robim vsetko mozne len nie ucit sa :D  :bannana_guitar:

ppeess

Quote from: filip27 on  18.05.2011, 04:02:03
Quote from: ppeess on  18.05.2011, 03:04:39

tak nejako sa nemozem sustredit na ucenie na skusku tak robim vsetko mozne len nie ucit sa :D  :bannana_guitar:

Tak to aby som tam co skor dosiel :) ..... a inac mam B :)

v_oid

Nema pre mna niekto PDFka s prednaskami? Nijak raz mi nejde Moodle. :-/

Nevermind uz mam

Buici

Quote from: El mimo on  15.05.2011, 20:29:01
minuleho roku v stredu priblizne o 18:00 zverejnil na stranke ze stvrtok prebera o 9:00 takze by som sa tam pozeral kazdu chvilu lebo ja som sa na tom dojebal a teraz opakujem :(

v_oid

Na Edukit som zavesil co som pozbieral o skuske tak kto tam ste si pozrite.

Dragoon17

ako dlho trva zaslanie hesla?

smelyzajo

Quote from: v_oid on  18.05.2011, 15:37:19
Na Edukit som zavesil co som pozbieral o skuske tak kto tam ste si pozrite.
co je edukit??

El mimo

El mimo

co ste davali do dokumentacie v bode datove struktury?

Jackson

Ahojte. Len ma zaujima, ci bola na skuske aj otazka, kde trebalo napisat vlastnymi slovami nieco...

smelyzajo

ako prebieha skuska z OS test moodle a potom este nejake otazky napisat na papier alebo ako?????????,