• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

OP - zadanie

Started by Shwollo, 07.01.2011, 04:44:47

« predchdzajce - alie »

mato99

Quote from: ursus on  09.01.2011, 04:49:00
ako s tym uml v 6.7.1 ? stiahol som si ten plugin, dal reverse engineerovat, vytvorilo mi model, a na nom right click, new - diagram - class diagram, vytvori mi, a biela plocha.. wtf ?
tam by si mal dat myslim ze Create Diagram From Selected Elements
http://www.linglom.com/2007/02/17/uml-modeling-on-netbeans-part-iv-generate-a-diagram-from-existing-code/

mne to neslo (v 6.9.1.) kedze som mal ten strom prazdny, tak som to vygeneroval v inom programe..
tu je ten bug a ako to vyriesit: http://netbeans.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=171788

defjam

zdravim, to ak dneska do 23:55 neodoslem na moodle tak som skoncil?

freshmakerik

Quote from: defjam on  09.01.2011, 20:16:14
ta asi tak..

pre tych ktorim sa nedari urobit diagram..
ja som stiahol NetBeans IDE 5.5:
http://www.netbeans.info/downloads/all.php?b_id=2323

a riadil som sa navodom ktory vyssie uviedol mato99
http://www.linglom.com/2007/02/17/uml-modeling-on-netbeans-part-iv-generate-a-diagram-from-existing-code/

pana.. tolko casu som stravil pri tom zadani, ze ked mi neda 14 bodov z 10 tak sa fakt nastvem..
aj počítač je len človek..

nF

ludia prosim vas, ako ma vyzerat ten testovaci subor ParserImplTest? :/  do testGetCommand() mam dat ten listOfKnownCommands ale to asi nebude vsetko... uz nevladzem ani rozmyslat

scorpi

prosim vas robil tu niekto Load podla LibraryMethods? neviem to vobec, nemohli by ste tu hodit kod?

Daron

termin na odovzdavanie je hromadny, pokial viem. Kazdy odovzdava pri svojom cviciacom, alebo ako to prebieha?

Brand

Quote from: nF on  09.01.2011, 23:00:17
ludia prosim vas, ako ma vyzerat ten testovaci subor ParserImplTest? :/  do testGetCommand() mam dat ten listOfKnownCommands ale to asi nebude vsetko... uz nevladzem ani rozmyslat

public class ParserTest {

/**
     * Metoda testuje parser
     */
    @Test
    public void testGetCommand() {
        System.out.println("getCommand");
        Parser instance = new Parser();

List<String> listOfKnownCommands = Arrays.asList("SEVER", "juh",
                "   VYCHOD", "zapad   ", "rozhliadni SA", "inVENtar", "KONIEC",
                "VEZMI", "POLOZ", "POUZI", "PRESKUMAJ", "PRIKAZY", "NAHRAJ",
                "ULOZ", "VERZIA", "RESTART", "Rozhliadnisa");

for (String command : listOfKnownCommands) {
            assertNotNull(command + " nebol rozoznany ako prikaz.", instance.getCommand(command));
        }
    }
}

Nic zlozite :). Ten assertNotNull jednoducho overuje navratovu hodnotu volania instance.getCommand(command), ak nie je null, je dobre, ak je null, vypise sa chybova hlaska command + " nebol rozoznany ako prikaz."

Buici

Quote from: defjam on  09.01.2011, 20:16:14
obavam sa ze nie :) minule roky stacilo ak si prisiel na odovzdanie s textovou hrou na usb a  v skole povolia upload na moodle....
a niektori, cviciacim ukazali vo svojom notbuku a tak boli ohodnoteni.... takze ak nestihnete upnut na moodle tak sa nemusite obavat avsak nespoliehajte sa na minule roky  :xmas:

smelyzajo

kde je miestnost B515

freshmakerik

Quote from: smelyzajo on  10.01.2011, 05:46:36
kde je miestnost B515
dufam, ze v hlavnej budove Beckovy blok, piate poschodie.., bo ked nie.. tak to zajtra nenajdem :D

// edit: sak tam som mal cvika z OP :D lol.. ta potom dobre

LEAX

si zabil Duri  ;D .. jasnacka ze je to urco B blok piate poschodie :D

freshmakerik

Quote from: LEAX on  10.01.2011, 10:09:25
si zabil Duri  ;D .. jasnacka ze je to urco B blok piate poschodie :D
prepracovanost  ;D

yvory

takze pani,ako dnes prebiehalo odovzdavanie?

Safyia

yvory

Shwollo

Quote from: yvory on  10.01.2011, 17:55:16
takze pani,ako dnes prebiehalo odovzdavanie?
prídeš, spýta sa ťa akurát na to, čo nevieš a môžeš ísť :D.
nepíšte mi SS - radšej mi píšte mail. (tá obálka pod mojim avatarom :)))

ursus

spokojne, ferovo, aspon herr jakubco
So this router walks into the doctor's office...
- Doctor, it hurts when IP.

yvory

Quote from: ursus on  10.01.2011, 20:24:54
spokojne, ferovo, aspon herr jakubco

co znamena ferovo? :)

a to ze sa opyta presne to co neviem tak klobuk dolu :) su aj taki ktorym zadanie nezobral?

Robokop

nooo za dobrych 12b u uja Kappu :ropebanana: ale budem uprimny u mireka by to bolo trosku menej, ten by mi tam tie swingy, co som mal ako vlastne rozsirenie poriadne prekutral :D

freshmakerik

v pohodke sa dalo.., uz mam aj na maise 24 bodov za zapocet :D muhehe :D

Quote from: Safyia on  10.01.2011, 18:41:59
a co damy? :D :P
Safyia.. sak teba som tam ani nevidel

Safyia

Quote from: freshmakerik on  10.01.2011, 23:54:40
v pohodke sa dalo.., uz mam aj na maise 24 bodov za zapocet :D muhehe :D

Quote from: Safyia on  10.01.2011, 18:41:59
a co damy? :D :P
Safyia.. sak teba som tam ani nevidel
nebola som ;D Dako mi povinnosti nedovolovali dokoncit poriadne to zadanie, takze radsej vo stvrtok a bez chyb, svedomie mi nenechalo ist teraz ;D
edit:
Tak som si povedala, ze dneska to opravim... Ale je to nemozne :D Pripajam obrazkovu dokumentaciu z debugu. Ak viete, preco si java mysli, ze PRESKÚMAJ a PRESKÚMAJ nie je to iste, tak sa podelte. Upriamte pozornost na command.startsWith(name); :)

ursus

nebude to diakritikou ?
So this router walks into the doctor's office...
- Doctor, it hurts when IP.

tommy-sv

Quote from: ursus on  11.01.2011, 09:58:33
nebude to diakritikou ?

Mas pravdu, bude. Ked som len vypisal na stdout ten vstupny retazec po vykonani .trim().toUpperCase() na slove preskúmaj (zadané na stdin)
som dostal:

PRESK�MAJ

(ak by z nejakych dovodov nebolo vidno, medzi K a M je "zly znak", v Netbeans stvorcek)

EDIT:
je to zvlastne, lebo funkcia toUpperCase bez argumentu vola toUpperCase(Locale.getDefault()); a ked som vypisal Locale.getDefault() tak som dostal "sk_SK" :/
"Čím skôr zomrieš, tým dlhšie budeš mŕtvy."
"Radšej viac vypiť, ako menej zjesť."

Safyia

ee diakritikou to nie je...
Ale dneska rano som si k tomu sadla, zmenila asi dve veci, ktore s tym vobec nemaju suvis a uz to ide :D Ale stale nechapem preco to neslo... Never mind...:D