• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

OP - skuska

Started by revelc, 07.01.2011, 04:05:55

« predchdzajce - alie »

ursus

So this router walks into the doctor's office...
- Doctor, it hurts when IP.

Painkiller03

boha ved piste k veci co bolo treba este kodit :-D

v_oid

Quote from: Painkiller03 on  16.01.2011, 19:21:56

Ukludni sa. Prakticka cast bola taka trivialna, ze nikomu nestoji za to to vobec spomenut.

Painkiller03

Quote from: v_oid on  16.01.2011, 20:30:34

Ukludni sa. Prakticka cast bola taka trivialna, ze nikomu nestoji za to to vobec spomenut.
Tak vam programatorom to nestoji za mienku ale nam menej znalych v programovani by nam to padlo vhod keby ste boli kontretnejsi

Safyia

Quote from: Painkiller03 on  16.01.2011, 22:50:24

Tak vam programatorom to nestoji za mienku ale nam menej znalych v programovani by nam to padlo vhod keby ste boli kontretnejsi
Zadanie mali vsetci rovnake, aj programatori aj vy, ako vravis, menej znali :D Takze by si to mal vediet logicky... A ak si si ho nerobil, tak aspon si ho pozri co tam ako funguje abo sa zapisuje a budes vsetko vediet co treba ;D

genie

tak ja sa povazujem za menej znaleho programatora, miestami az neprogramatora :D a skusku som urobila.
vsetko podstatne k tomu je v tomto prispevku:

Quote from: ricco102831 on  12.01.2011, 22:55:21
proste si dostal kostru projectu, ktoru si otvoril v netbeans....a podla pokynovsi si vytvoril miestnosti, predmety, ktore si pouzil a dosiel k SOLVED......pohodicka....k si este mal aj javadoc ku kostre taze keby daco nebolo jasne, vsetko bolo tam.....no proste lahoda :D

uz sa to vazne neda jasnejsie povedat...
"Any fool can use a computer.  Many do."

mirek

tak riesenie mojho prikladu bolo toto (uz si presne nepamatam, ale zhruba takto nejako):

String rozpravac = new Rozpravac().rozpravajRozpravku("O drakovi").toString();
COsoba princ,princezna;
CPotvora drak;
CObjekt kralovstvo;

void rozpravka()
{
   if (princ.sila > drak.sila)
   {
       delete drak;
       princ += princezna + kralovstvo/2;
   }
   else
   {
       princ -= hlava;
       drak.hmotnost+=princezna.hmotnost;
       kral.status="Smutny";
       kralovstvi.goto("***");
   }
   return;
}

dufam, ze pomohlo ;)
So say we all!

Safyia

:O Zaujmave ;D A nechcem kritizovat, ale asi za to plny pocet nebude, nikde nevidim zadeklarovany objekt kralostvi,aj ked volas jeho metodu... :/ :D

A btw, ked niekto opakuje skusku opakuje aj tu programovaciu cast, aj ked ju urobil ?

mirek

Quote from: Safyia on  17.01.2011, 08:41:59
:O Zaujmave ;D A nechcem kritizovat, ale asi za to plny pocet nebude, nikde nevidim zadeklarovany objekt kralostvi,aj ked volas jeho metodu... :/ :D

A btw, ked niekto opakuje skusku opakuje aj tu programovaciu cast, aj ked ju urobil ?
sak vravim, ze si to uz nepamatam uplne. to som sa len snazil spomenut a neskusal som to v netbeanse.
a s tym opakovanim - nespominali to, takze neviem presne. ale asi pojdeme len klikat.
So say we all!

smelyzajo

mohol by tu niekto prispiet z otazkami ty co uz boli na oop aspon s teorie naco sa lepsie mrknut? br

Shwollo

z čoho ste sa učili na teóriu?
nepíšte mi SS - radšej mi píšte mail. (tá obálka pod mojim avatarom :)))

Saren

Quote from: Shwollo on  29.01.2011, 19:32:21
z čoho ste sa učili na teóriu?

Z prednášok. Raz som si ich prečítala a stačilo mi to  :)

scorpi

ja som sa neucil vobec, natipoval som a hotovo :D

mattoxx

Inac UML diagramy tvorili asi aku cast zo skusky + boli hlavne class diagramy alebo vsetky mozne???

chaser

asi 3 diagramy boli zda sa mi ze iba CLASS ale nepamatam sa uz
a z coho sa ucit ? tazko povedat , myslim ze ked to dakto vie naprogramovat, tak niektore odpovede bude vediet, ostatne natipuje  bv otazky boli take zvlastne z kazdej olasti OOP cosi

Dragoon17

kolko bolo otazok? 20, alebo 30??

filip27

smelyzajo

tie prednasky ste vsetke citiali??? ja som presiel zakladny tutorial od sun bude to stacit ci sa na nich radsej pozriet a svedomite si kazdu prelozit???

scorpi

Safyia

taa podla mna tie hrubo vytlacene veci si preloz aspon :D Nic zlozite tam nie je :D

smelyzajo

nejaka konkretna vec co trebalo nakodit nejaky popis br

cory

ake mate heslo do moodla ?

Ragnol

Quote from: cory on  02.02.2011, 01:42:11

Take iste ako do MAISu  bq
" Fuck Authority "

cory

Quote from: Ragnol on  02.02.2011, 02:26:24

Take iste ako do MAISu  bq

na predmet objektove programovanie. Dakujem :)

antil kiprest

fuha, tak to uz teraz fakt nevieem, ale mozem sa spytat naco to teraz v 20 tyzdni semestra potrebujes? ;D
bravčové krídielka a náhradu sóje poprosím!!