• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

matika 2

Started by ROCKY, 29.10.2010, 20:41:45

« predchdzajce - alie »

ROCKY

kto vie nejake blizsie onfo ohladom zapoctovky z ostertagovou ake dava priklady tie co boli prepocitane na cviku + prednaska tipovo alebo uplne ine ?

Marche

Podľa toho čo ona vravela dáva len to čo sa počítalo na cvikách a čo počítala na prednáškach. Ale aj starší žiak mi potvrdil síce je už na inžinierskom ale vravel že ona dáva z prednášok a cvík

staniel

to znamená, že dá presne taký typ ako na cvičeniach áno? Len pozmení nejaké koeficienty...

Marche

Quote from: staniel on  02.11.2010, 14:30:00
to znamená, že dá presne taký typ ako na cvičeniach áno? Len pozmení nejaké koeficienty...
áno presne a môže dať aj tie isté príklady

albin

nevie niekto poradit ake dava pribiš zapoctovky??? ci je to tiez nieco z cvik alebo prednasok??

wirer

treba na zajtrajšiu zápočtovku nejaký dvojhárok vytlačený, či stačí len ručne vypísať??

lecter

staci rucne, len treba aby uz bola ta A3 dopredu vypisana.

lecter

nema niekto pofotene alebo odpisane priklady zo zapichu?
dik

NeonuF

Cafte, kedy sa bude konat druhy opravak ? je iba pre tretiakov? druhaci nemozu ist ?

lecter

Quote from: NeonuF on  08.12.2010, 15:21:39
Cafte, kedy sa bude konat druhy opravak ? je iba pre tretiakov? druhaci nemozu ist ?
iba ak mas podla nej "relevantny" dovod, t.j. ospravedlnenku od lekara, ze si bol chory. termin by mal byt 20.12.

vicious

20.12. ZP1 7:30, ostatné už bolo spomenuté

Palike

okruhy otazok z teorie

Palike

nebol niekto na predtermine?... ake boli ulohy?

vicious

Ak myslíš u Ostretagovej tak tam sa predtermin nekonal

Palike

no myslel som vseobecne to je jedno.. hoc ja som od Pribisa..

Nitramdrol

Quote from: Palike on  30.12.2010, 22:12:41
no ja som bol.....

Dalo sa v celku v pohode, priklady:
Objem telesa cez krivky, krivkovy integral, dif rovnica prveho radu s počiatočnou podmienkov,Najdenenie predmetu k obrazu, a laplaceova transformacia.......

teoriu v celku pohode hodnotil......... ale musel si mať dačo k veci napisane ....

Palike

Quote from: Nitramdrol on  31.12.2010, 00:16:01
Quote from: Palike on  30.12.2010, 22:12:41
no ja som bol.....

Dalo sa v celku v pohode, priklady:
Objem telesa cez krivky, krivkovy integral, dif rovnica prveho radu s počiatočnou podmienkov,Najdenenie predmetu k obrazu, a laplaceova transformacia.......

teoriu v celku pohode hodnotil......... ale musel si mať dačo k veci napisane ....
konkretnejsie priklady nws?..

TaTukeDpc

Chcem sa spytat ma byt este nieco k tomuto ? naj by bola ostertagova co chce dik
1.)laplasova transform,
2.)komplexna premená (krivkovy integral) vypočet integralov pomocou residuii,
3.)krivkovy integral 1 a 2 druhu,

Palike

ako počítať toto??

Lubko

a co bolo konkretne z teorie ?? za odpoved vopred dik  ;)

padre

Quote from: TaTukeDpc on  04.01.2011, 17:04:57
Chcem sa spytat ma byt este nieco k tomuto ? naj by bola ostertagova co chce dik
1.)laplasova transform,
2.)komplexna premená (krivkovy integral) vypočet integralov pomocou residuii,
3.)krivkovy integral 1 a 2 druhu,

- lok.,viazane extremy,dif rov s konst(1 z toho)
- dvojný integrál+aplik

skiathos

čafte, prosim vas nema nahodou niekto priklady ktore boli na skuske u Pirca? vopred dakujem

Otokar

Ahojte, viete mi poradit, aku matematiku budem potrebovat v 2.rocniku kybernetiky- v zimnom semestri? Mate pripadne nejake materialy z ktorych by som sa ju mohol zacat ucit skôr? Zo stranok katedry matematiky totiz neviem, ktore uciva sa vztahuju ku kybernetike a nerad by som sa ucil nieco zbytocne.