• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Matematicka logika

Started by ursus, 28.09.2010, 02:51:40

« predchádzajúce - ïal¹ie »

tooom

trebalo si na skusku vytlacit nejaky papier tak ako to bolo na matike1 ? {skusku mam u myskovej}

Safyia

zajtra ma skusku Myskova ci Drazenska? :D

tooom

Quote from: Safyia on  25.01.2011, 03:36:28
zajtra ma skusku Myskova ci Drazenska? :D

myskova  :P  drazenska pozajtra...

Safyia

sakra :/ Tak sa idem ucit :D

tooom

Quote from: Safyia on  25.01.2011, 03:40:04
sakra :/ Tak sa idem ucit :D

no trebolo by ...najvyssi cas  ;D a treba nejaky papier doniest ci ona da ?  8)

jozva

na teoriu da ona a na priklady treba mat vlastny.... bv

tooom

Quote from: jozva on  25.01.2011, 04:20:03
na teoriu da ona a na priklady treba mat vlastny.... bv

diky  ;)

smelyzajo

takze ja to vidim tak ze asi by to uz trebalo spravit jak tak civim na ten mais je to jej posledny termin a aj moj dekansky :D :D  am

tooom

Quote from: smelyzajo on  25.01.2011, 05:14:03
takze ja to vidim tak ze asi by to uz trebalo spravit jak tak civim na ten mais je to jej posledny termin a aj moj dekansky :D :D  am

GL  ;) ...ja v maise vidim este jeden a posledny termin s myskovou 08.02.2011 08:00... 8)

Safyia

Ta u mna prvy termin to je :D Ani nie som nan prihlasena, bo som stale prihlasena na ten ktory som prespala :D Ak zajtra zas zaspim ta uz neviem... ;D

Safyia

Hahaaa nezaspala som :D Ale ma zjebala kusok, nevadii, brala som to s usmevom! :D Hlavne ze skusku som snad spravila ;D

trinky

Neviete co mam ocakavat zajtra na dekanskom u drazdenskej? podobne otazky ako boli doteraz na riadnom a opravnom? ci da nieco ulne ine? nemate niekto nejake info resp skupina u myskovej mali ste tazku dnes skusku?

ghost

ak ma niekto otazky z 19.01. (u drazenskej) tak nech prispeje prosim
dakujem

trinky

Quote from: ghost on  25.01.2011, 21:09:52
ak ma niekto otazky z 19.01. (u drazenskej) tak nech prispeje prosim
dakujem

a co tie otazky budu zajtra na opravaku?

smelyzajo

vedel by mi tu niekto hodit prestnu definiciu kedy je formula splnena a kedy splnitelna v strukture M v predikatovej logike thx >:(

trinky

Quote from: smelyzajo on  25.01.2011, 22:15:19
vedel by mi tu niekto hodit prestnu definiciu kedy je formula splnena a kedy splnitelna v strukture M v predikatovej logike thx >:(

Formula je splnena, teda platí v strukture M, ked je v tejto strukture pravdiva pri kazdom ohodnoteni premennych.
Ak je v strukture M pre jazyk teorie T splena kazda axioma teorie T, hovorime ze m je model teorie T. Teoria,ktora ma model je splnitelna.

Daron

Safyia

B!  bq  A to som z teorie takmer nic nemala ;D

smelyzajo

borci nejaky link na priklady ???aby som to dnes vecer este aspon precivicil typu klauzularny tvar rezolucny strom mne sa nedari na nete nic najt :'(  :baaa:

Safyia

ved pocitaj dookola tie zo zbierky, ine aj tak neda :D

smelyzajo

Quote from: Safyia on  26.01.2011, 04:57:37
ved pocitaj dookola tie zo zbierky, ine aj tak neda :D

kde najdem zbierku????????????

Daron

Quote from: Safyia on  26.01.2011, 02:59:57
B!  bq  A to som z teorie takmer nic nemala ;D

pri myskovej? To sa necudujem. Skus si skoci na skusku ku drazenskej

Safyia

Quote from: Daron on  26.01.2011, 05:13:45
Quote from: Safyia on  26.01.2011, 02:59:57
B!  bq  A to som z teorie takmer nic nemala ;D

pri myskovej? To sa necudujem. Skus si skoci na skusku ku drazenskej
taa ja som vedela asi dve poucky z teorie a tie odslova do slova! :D A tie dala hihi :D Ostatne som nevedela uz :/

conficker

god damned.. a to som si myslel ze tam nemam co dodrbat.. 48b
myslite ze sa mi oplati ist na vyhodnotenie ked je to uz na maise? a z teorie toho moc neviem  ???

Safyia

tak sa nauc zajtra doobeda daco a chod :D