• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

ISIC

Started by selli1235, 26.08.2011, 02:40:28

« predchdzajce - alie »

selli1235

Ludkovia neviete kedy si mozem ist dat aktivovat zlavu na MHD na sk. rok 2011/2012 na isic? da sa to vobec cez prazdniny? a kde ak ano ? :) za odpoved budem fakt vdacny :)

esperian

ako aktivovat ? ved este mas stale platny ISIC ak dobre viem .. ISIC si pojdes predlzit az po zapise do skoly na UVT .. som to kdesi cital

selli1235

takze dajme tomu od 1.9 po zapis budem musiet frcat na celych listkoch??? ... teraz mam zlavu len do 30.8.2011... myslim to...

esperian

asi hej, ale neviem 100% nech niekto napise

genie

isic ci mozes ist aktivovat kedy chces. i tak to tam nikto nekontroluje. zbehnes na uvt po nalepku a potom pojdes prilozit na terminal. ja som si po minule roky bola vzdy predlzit koncom augusta. a nebola som jedina.
"Any fool can use a computer.  Many do."

Zomrieš hlúpy

Quote from: genie on  26.08.2011, 07:02:02
isic ci mozes ist aktivovat kedy chces. i tak to tam nikto nekontroluje. zbehnes na uvt po nalepku a potom pojdes prilozit na terminal. ja som si po minule roky bola vzdy predlzit koncom augusta. a nebola som jedina.

Aj tam dostanem aj tu NO-ISIC nalepku ?

genie

selli1235

Este ak by som sa mohol opytat, kde to vsetko je ? :D v prvom som dostal hotovu kartu, neviem kam s tym vsade pobehat, kde je to UVT kam ist, a ani kde je ten terminal?? ???

Rajo

Quote from: genie on  26.08.2011, 07:02:02
zbehnes na uvt po nalepku a potom pojdes prilozit na terminal.

za to sa niečo platí? mne predvčerom prišiel šek na 7 € na "prolongáciu preukazu známkou ISIC" ... či to len vtedy ak chcem využívať všelijake možné zľavy ? na UVT mi dajú zadarmo NO-ISIC len na MHD ?

esperian

jo plati sa za prolongaciu NO ISIC 2.5 ale to uz je zahrnute v tom poplatku co platis za zapis nejakych 14 E

genie

Quote from: selli1235 on  26.08.2011, 17:56:30
Este ak by som sa mohol opytat, kde to vsetko je ? :D v prvom som dostal hotovu kartu, neviem kam s tym vsade pobehat, kde je to UVT kam ist, a ani kde je ten terminal?? ???
UVT je taka modra budova medzi kniznicou a bozenkou, tam len vojdes dnu a uz to uvidis.
a terminal je v hlavnej budove. vojdes cez hlavny chod, tak oproti pri vychode taka skatulka na stene.

mino

Nechcem tresnúť somarinu, ale neplatí preukaz náhodou až do 30.9.? => Čiže si ho stačí aktivovať/predĺžiť až pri zápise... Či?  :laugh:

genie

ako komu... ja poznam aj ludi, co im plati do 31.8. aj takych, co do 30.9.

RiTChi

Quote from: genie on  30.08.2011, 01:51:47
ako komu... ja poznam aj ludi, co im plati do 31.8. aj takych, co do 30.9.

To ako je mozne?

genie

neviem. ale aj tohorocni bakalari mali kazdy inu platnost niektori do 18.6, niektori do 31.8 a niektori 31.9.takze logiku v tom nehladaj :D

RiTChi

Clovek by povedal, ze aspon na vysokej skole logika bude  :whacko:. ja mam na ISIC valid until 9/2011.

genie

nejde o nalepk.. ide o cip

luky

ISIC by mal platiť až do 30.9 ale niektoré spoločnosti čo chcú zarobyť si určujú vlastnú platnosť napr. DPMK (roky sa viedol spor kedy vlastne končí školský rok a tím aj platnosť zliav)

selli1235

Dnes som si bol rpolongovat ten ISIC, nalepku mi dali, no s tym cipom je daky problem, zlavu mam stale len do 31.8.2011.... treba to tam prilozit v septembri? alebo ? :/

EDIT: da sa prolongovat ISIC aj na FVT so sidlom v presove ?

darkoooooo

treba platit tych 7 €?  ja chcem zlavu len na MHD , vlak , autobus a obedy.....nic ine ...ziadne zlavy v obchodoch

veteran

Quote from: selli1235 on  30.08.2011, 23:37:01
Dnes som si bol rpolongovat ten ISIC, nalepku mi dali, no s tym cipom je daky problem, zlavu mam stale len do 31.8.2011.... treba to tam prilozit v septembri? alebo ? :/

EDIT: da sa prolongovat ISIC aj na FVT so sidlom v presove ?
Ja som práve toto dnes riešiť na ŠO. Povedali mi, že treba prísť 1.9.2011 ku terminálu a predĺžiť si to. Ak nezaplatíš 2,50 € poplatok, tak ti kartu zablokujú.

veteran

Quote from: darkoooooo on  31.08.2011, 01:06:25
treba platit tych 7 €?  ja chcem zlavu len na MHD , vlak , autobus a obedy.....nic ine ...ziadne zlavy v obchodoch
Prišiel mi nejaký šek - pri ňom bolo napísané, že v prípade nezaplatenia kartu vyradia z evidencie. Ale ja ISIC-zľavy využívam, takže tých 7€ sa mi vráti.

mino

Aj ja mám takú otázku ohľadom rozdielu 2,5€ / 7€ za prolongáciu ISICu.
Ak zaplatím len 2,5€ budem mať vstup do Ibizy na diskotéku zadarmo? :D Teraz stačilo len ukázať ISIC.... :D Príp. podobné akcie...

AnvilOfFury

Na väčšinu akcií ktorá je pre "študentov" ti stačí vlastniť platný ISIC s nálepkou NO ISIC (aj na cestovné). Na akcie u partnerov (napr. Panta Rhei, teda len tam som to využil) treba 7€ známku.
Keep information to yourself - Knowledge is power. Think job security. Never provide documentation.
Use Real Tools - No "fancy-pancy" IDEs. Real developers only use vi.
Compiled = Ship It - User acceptance testing is an absolute waste of time.

mino

Quote from: AnvilOfFury on  31.08.2011, 15:46:45
Na väčšinu akcií ktorá je pre "študentov" ti stačí vlastniť platný ISIC s nálepkou NO ISIC (aj na cestovné). Na akcie u partnerov (napr. Panta Rhei, teda len tam som to využil) treba 7€ známku.

Diky, toto som potreboval pocut. :) Vychadza mi to tak, ze tych 7€ by boli pre mna vyhodene peniaze, kedze som v 1. roc. ISIC pouzival len na skolske veci, MHD a ako vstup na diskoteku.... :D