• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

ISIC

Started by Palike, 09.09.2010, 22:20:16

« predchdzajce - alie »

Palike

prisiel mi sek na 7 € ako predlzenie karty.. ja som pocul ale ze to netreba platit to je len ked chceme tie letaciky na zlavy toho ISIC-ku .. lebo predlzenie platime v zapisnom co je tam tych 2,50 .. co je na tom pravdy?..

kOsTi

netreba to platit ked nechces tie zlavy v obchodoch
:trestac:

Palike

takze na normalne fungovanie v jedalni a mhd mi staci to pri zapise ano?..

luky

Quote from: kOsTi on  09.09.2010, 22:28:19
netreba to platit ked nechces tie zlavy v obchodoch

Ide len o tie kupóny alebo aj o tie zľavy kde stačí predložiť len preukaz?

kOsTi

kde co jake prikladat preukaz?

vicious

kosti: píše predkladať nie prikladať, prikaldá sa k nejakému terminalu či čo na UVT
inač, ja som sa sam odrbal lebo som zaplatil vo svojej nevedomosti kua

kOsTi

aha... no sak kupon sam o sebe je nanic ked nemas preukaz s tou stvrocovou nalepkou (ktoru dostanes za tych 7€)

Palike

aj tak teraz nechapem... takze pre normalny chod ISIC-ku ..aby som mohol platit v jedalni a chodit na zlavnene listky na buse a MHD tak musim zaplatit aj tych 7€ ano??...

kOsTi

Palike

ale ved to mi tam treba mat aj tu nalepku v zadu nie?...

kOsTi

nalepku dostanes ale inu... kruhovu s napisom NO-ISIC

Palike

jaaj aha.. vdaka :)

WRC03

Aby sme boli v obraze, za tych 7e vlastne mate vsetky tie zlavy vo vybranych obchodoch ktore najdete napr. v tej kuponovej knizke so zlavami. MHD, SAD, jedalne vam budu fungovat bez zaplatenia, pri zapise dostanete malu nalepku, kt. len potvrdzuje ze karta je platna na dany rok, atd.

DarthVader

no ale sak za sedem evri? :D aspon do meka a do knikupectva chcem zlavu taze  :ropebanana:

freshmakerik

aj počítač je len človek..

kOsTi

videl som video kde mal typek odlozene rozne hambace z mekaca par rokov a tiez nic sa s nimi nestalo...

ApokalypS

sak to je dobre, ne? :emot-LMAO:
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

kOsTi

ursus

v mekaci im to staci ukazat z dvoch metrov a iba z vrchnej strany ;D
So this router walks into the doctor's office...
- Doctor, it hurts when IP.

genie

ale aspon sa to neskazi, ked zabudnes, ze si si niekde polozil hambac  :emot-LMAO:
a hej hej, tym staci. dakedy ani to nechcu  :D
"Any fool can use a computer.  Many do."