• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

FEI-ANGLI?TINA I.

Started by Shwollo, 30.01.2011, 17:43:12

« predchdzajce - alie »

Edds

Quote from: ppeess on  15.05.2011, 00:07:33
Nie ani ja nic nemam ..... a ani ziadny termin este nevypisala ...... asi zavriem oci a neaky si vyberiem  :banana_guitar:
Ja mam posledne info od kamosa co ma v pondelok tiez s nou, tak mu odpisala na mail ze je do 19.5 PN a ze az po tomto termine mame hladat terminy v maise.
Takze asi cakame do toho 19teho.
FEI TUKE 2009-2014

ppeess

Quote from: Edds on  17.05.2011, 07:51:56
Nie ani ja nic nemam ..... a ani ziadny termin este nevypisala ...... asi zavriem oci a neaky si vyberiem  :banana_guitar:
Ja mam posledne info od kamosa co ma v pondelok tiez s nou, tak mu odpisala na mail ze je do 19.5 PN a ze az po tomto termine mame hladat terminy v maise.

A ja som chcel mat do 19.5 uz volno  bp ..... sakra  :D

filip27

Quote from: ppeess on  17.05.2011, 16:24:29

nechel by som :D

ppeess

Quote from: filip27 on  17.05.2011, 18:26:47
Quote from: ppeess on  17.05.2011, 16:24:29

Nespamuj tu a radsej sa uc na tu matiku  :D

nechel by som :D

revelc

Quote from: revelc on  16.05.2011, 16:53:12
Nie ani ja nic nemam ..... a ani ziadny termin este nevypisala ...... asi zavriem oci a neaky si vyberiem  :banana_guitar:
Nejake nove info nemas ?  ;D
ok, takze uz su terminy  :D teraz len zistit co to vlastne bude na skuske  ;D
Čo môžeš urobiť dnes odlož na pozajtra a ziskaš deň voľna.

"I'm a man of simple tastes. I enjoy dynamite...and gunpowder...and gasoline! "

ppeess

Quote from: revelc on  21.05.2011, 00:30:00
Quote from: revelc on  16.05.2011, 16:53:12
Nie ani ja nic nemam ..... a ani ziadny termin este nevypisala ...... asi zavriem oci a neaky si vyberiem  :banana_guitar:
Nejake nove info nemas ?  ;D
ok, takze uz su terminy  :D teraz len zistit co to vlastne bude na skuske  ;D

Ta sak na skuske sa to dozvieme  :D

smelyzajo

vedel by mi niekto poradit s tym co cakat pri Fedorovej zajtra na skuske z anj myslim nejake konkretne veci

scorpi

mate uz zapisane v Maise ti co ste mali skusku u Nemcokovej?

ppeess

Neviete niekto ze co sa mam ucit na zajtra na skusku k Fedorovej?  :hug:

smelyzajo

Quote from: ppeess on  24.05.2011, 17:29:40

prebieha to asi takto mas test o 10 otazkach kazda je za 3 body musis zakruzkovat spravnu odpoved boli to hlasvne casi kazdy ma ten isty test pozri si predpritomny jednoduchy a predpritomny priebehovy cas dalej aj minuly a pritomny priebehovy pamatam sa este na dve posledne otazky kde trebalo vybrat dve predlozky jedna k casu a to at 5 o clock a druha bola on  second the flournato by som sa asi zameral test musis napisat nad 6 bodov inak nejdes dalej na ustnu cast ta uz bola v celku easy vytiahnes si temu mas 10 min na pripravu a tak ides kecat ako na maturite neprestavaj rozpravat hoci to nie je k teme :D kto dal ten test tak kazdemu dala uz tu ustnu cast...pozri si lekcie tie co ste preberali otazky na ustnu boli len s toho... :ropebanana:

ppeess

Quote from: smelyzajo on  24.05.2011, 17:34:46
Quote from: ppeess on  24.05.2011, 17:29:40

prebieha to asi takto mas test o 10 otazkach kazda je za 3 body musis zakruzkovat spravnu odpoved boli to hlasvne casi kazdy ma ten isty test pozri si predpritomny jednoduchy a predpritomny priebehovy cas dalej aj minuly a pritomny priebehovy pamatam sa este na dve posledne otazky kde trebalo vybrat dve predlozky jedna k casu a to at 5 o clock a druha bola on  second the flournato by som sa asi zameral test musis napisat nad 6 bodov inak nejdes dalej na ustnu cast ta uz bola v celku easy vytiahnes si temu mas 10 min na pripravu a tak ides kecat ako na maturite neprestavaj rozpravat hoci to nie je k teme :D kto dal ten test tak kazdemu dala uz tu ustnu cast...pozri si lekcie tie co ste preberali otazky na ustnu boli len s toho... :ropebanana:

Diky moc :)

yvory

Quote from: scorpi on  23.05.2011, 03:09:38

mate?

Jurosh

Quote from: yvory on  24.05.2011, 21:29:31
Quote from: scorpi on  23.05.2011, 03:09:38

mate?

nemame

ah:

a zápočty máte už nahodené ?

scorpi

no mne vcera nahodila zapocet a dnes skusku, takze uz mam

revelc

Mate uz niekto od Fedorovej zapisanu skusku v MAISe ?  :D
Čo môžeš urobiť dnes odlož na pozajtra a ziskaš deň voľna.

"I'm a man of simple tastes. I enjoy dynamite...and gunpowder...and gasoline! "

smelyzajo

Quote from: revelc on  30.05.2011, 20:11:56
Mate uz niekto od Fedorovej zapisanu skusku v MAISe ?  :D
nie aspon ja este nemam a to som bol asi pred dvoma tyzdnami na skuske  >:(

felipe

vie mi niekto od fedorovej, skupina pondelok 9:10, povedat ktore temy presne sme prebrali?  ;D niektore si pamatam ale dost vela som chybal takze vsetky neviem  :embarassed:

ppeess

No ja som nemal v pondelok ale mali by sme brat pri nej asi rovnake temy ..... 1,2,5,8,11,14,16,17,26,27

marco08

chcel by som sa spytat ci sa da ta anglictina zvladnut ked som anglictinu nikdy nemal, lebo som mal iba nemcinu.
a ak nie tak ci mi budu stacit tie pripravne kurzy co su v druhom rocniku v zimnom a letnom semestry. som prvak

Safyia

zalezi od toho do akej skupiny sa dostanes :)

Shwollo

my sme boli tento rok rozdelený do dvoch skupín: pokročilý a pokročilejší. Tí, čo vedeli po anglicky povedať len yes, no a fuck išli do tej horšej skupiny. Skupina úplných začiatočníkov nebola. Takže tie kurzy by sa ti zišli. Ale na druhej strane ja som na nich bol a nenaučil som sa dokopy nič - ale ja som anglinu pred tým mal na strednej
nepíšte mi SS - radšej mi píšte mail. (tá obálka pod mojim avatarom :)))

ultimate

Quote from: Shwollo on  02.06.2011, 21:14:53Tí, čo vedeli po anglicky povedať len yes, no a fuck ...
;D

a ti pokrocilejsi maju aku anglictinu ? V pohode sa dala zvladnut ked som mal na strednej anglinu ? co sa prebera ?  casy ? alebo je to taka anglictina zamerana na IT ? A ako sa zaradovalo medzi pokrocilych a pokrocilejsich ? Nejaky test bol na zaciatku ? A potom do skupin sa podla coho zaradovalo ? Kazdy si mohol vybrat alebo bol nedobrovolne zadeleny ?

Shwollo

no... takže postupne:
a ti pokrocilejsi maju aku anglictinu? Takú istú. Niektorí mali dokonca ešte ľahšiu skúšku ako tí, v horšej skupine. (Mali sa učiť menej tém a pod.)
V pohode sa dala zvladnut ked som mal na strednej anglinu ? áno. bez problémov
co sa prebera ?  casy ? alebo je to taka anglictina zamerana na IT ? nájdi si na googli knihu Infotech English for Computer Users (4th ed.). Je to technická anglina a vôbec nie je ťažká.
A ako sa zaradovalo medzi pokrocilych a pokrocilejsich ? Nejaky test bol na zaciatku ? hej test
A potom do skupin sa podla coho zaradovalo ? Kazdy si mohol vybrat alebo bol nedobrovolne zadeleny ? v maise si si zvolil deň a čas. oni ťa už potom zaradili do miestnosti
nepíšte mi SS - radšej mi píšte mail. (tá obálka pod mojim avatarom :)))

ppeess

Quote from: Shwollo on  03.06.2011, 01:01:06
no... takže postupne:
a ti pokrocilejsi maju aku anglictinu? Takú istú. Niektorí mali dokonca ešte ľahšiu skúšku ako tí, v horšej skupine. (Mali sa učiť menej tém a pod.)
V pohode sa dala zvladnut ked som mal na strednej anglinu ? áno. bez problémov
co sa prebera ?  casy ? alebo je to taka anglictina zamerana na IT ? nájdi si na googli knihu Infotech English for Computer Users (4th ed.). Je to technická anglina a vôbec nie je ťažká.
A ako sa zaradovalo medzi pokrocilych a pokrocilejsich ? Nejaky test bol na zaciatku ? hej test
A potom do skupin sa podla coho zaradovalo ? Kazdy si mohol vybrat alebo bol nedobrovolne zadeleny ? v maise si si zvolil deň a čas. oni ťa už potom zaradili do miestnosti

Tak test zas nebol vsade ..... pri niektorej anglictinarke si si sam mohol vybrat do akej skupiny chces ist  bv

ultimate

a z tej anglictiny su aj prednasky ? ci len cvika ?