• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Databázové systémy

Started by AnvilOfFury, 07.02.2011, 23:54:46

« predchdzajce - alie »

yvory

nieje to jedno ci ich treba napisat alebo vybrat spravnu odpoved? nechcete este nahodou aj presne otazky a spravne odpovede?  ???
a teoreticku som ja mal co je to R - S,nejake podobne otazky su,da sa to podla mna tipnut

Safyia

Quote from: yvory on  11.04.2011, 20:34:48
nieje to jedno ci ich treba napisat alebo vybrat spravnu odpoved? nechcete este nahodou aj presne otazky a spravne odpovede?  ???
a teoreticku som ja mal co je to R - S,nejake podobne otazky su,da sa to podla mna tipnut
Tak podla mna to vobec nie je jedno :D ale mne sa nezda ze by nam spominal na cviku daku pisomku...

ppeess

Ono ta pisomka je ozname v tom organizacia predmetu  bq

v_oid

bola pisomka dnes, ale lahke, len queries trebalo pisat a automaticky ich vykonavalo o databazu ..

revelc

...
To veruze nie je jedno... a ak mas otazky tak ich sem mozes dat, ty by si sa tiez isto potesil keby si isiel pisat zapocet a niekto sa tu podeli s otazkami...
K druhej casti diky..
Čo môžeš urobiť dnes odlož na pozajtra a ziskaš deň voľna.

"I'm a man of simple tastes. I enjoy dynamite...and gunpowder...and gasoline! "

yvory

Quote from: revelc on  11.04.2011, 23:55:33
...
To veruze nie je jedno... a ak mas otazky tak ich sem mozes dat, ty by si sa tiez isto potesil keby si isiel pisat zapocet a niekto sa tu podeli s otazkami...
K druhej casti diky..

jaj este som mal urobit screeny a nechat sa pri tom prichytit nie? ak si robil cvicenia a ulohy tak sa nemusis ani ucit,ak nie tak to je uz tvoj problem

Shwollo

bola to klikačka alebo si musel písať príkazy?
nepíšte mi SS - radšej mi píšte mail. (tá obálka pod mojim avatarom :)))

revelc

Ked sa bojis tak nerob screeny, ja som ti nehovoril zeby si ich robil... ani som sa ta nedajboze nepytal na otazky  :mishela , len som chcel vediet ako ta pismka vypadala... ty kokos, ze ja vobec reagujem...
Quoteak si robil cvicenia a ulohy tak sa nemusis ani ucit,ak nie tak to je uz tvoj problem
Taku radu mi moze dat aj moja babka co ani nevie ze dajake databazy existuju ...

Painkiller03

tiez nerozumiem preco niekto nemoze napisat ake boli otazky priblizne, na co sa sustredit a na co nie.Ja osobne v tom nevidim problem, len mam cviko v stvrtok a vtedy to uz asi vela ludi zaujimat nebude. :03:

v_oid

ide o to, ze sa netreba sustredit na nic, je to prilis lahke aby sa niekto otravoval tu sem davat

yvory

Quote from: v_oid on  12.04.2011, 02:33:13
ide o to, ze sa netreba sustredit na nic, je to prilis lahke aby sa niekto otravoval tu sem davat

presne tak ako napisal kolega,ja som sa neucil vobec na zapocet,robil som si len domace ulohy poctivo a mam 10 bodov z 10tich
to shwollo - ja som mal dve klikacky so selectami a dve som vypisal cele selecty,plus klikacka teoria,videl som tam ale aj take ze si mal cast selectu a tri bodky a mal si doplnit
nemam preco pisat presne ake boli otazky,je to zbytocne,pozrite si join a funkcie plus tie zakladne selecty a hlavne strukturu selectu,co je preboha v tomto odpoved ina ako ta ze si treba prejst cvicenia?

revelc

Tak niekto hovori, ze to bolo tazke, niekto ze to bolo lahke... preto sa pytam

yvory: stacilo to napisat hned (alebo vobec) a nemuseli sme tu spamovat...  ;)

yvory

Quote from: revelc on  12.04.2011, 02:55:08
Tak niekto hovori, ze to bolo tazke, niekto ze to bolo lahke... preto sa pytam

yvory: stacilo to napisat hned (alebo vobec) a nemuseli sme tu spamovat...  ;)

podla mna to su dve rovnake odpovede na tvoju otazku,tak ci tak by si si mal prejst selecty na cviceniach teda nic to nemeni,a tazke to je pre ludi co to flakaju ako som si vsimol,vlastne ako kazdy predmet

Safyia

Ta podla mna to boli zas poriadne hovadiny... Este aj otazku z relacnej som mala taku ze po desiatom precitani som pozerala ze wtf? Ako selecty neboli tazke, vsetko z uloh na doma, ale sa dalo do*ebat na hovadinach. Dala som select job_id, salary namiesto select salary, job_id. A saaamozrejme, ze to je potom zle lebo je tam upozornenie, ze sa maju uvadzat v spravnom poradi, jak keby to pri tych selectoch nebolo uplne jedno, eh.

yvory

Quote from: Safyia on  12.04.2011, 15:21:20
Ta podla mna to boli zas poriadne hovadiny... Este aj otazku z relacnej som mala taku ze po desiatom precitani som pozerala ze wtf? Ako selecty neboli tazke, vsetko z uloh na doma, ale sa dalo do*ebat na hovadinach. Dala som select job_id, salary namiesto select salary, job_id. A saaamozrejme, ze to je potom zle lebo je tam upozornenie, ze sa maju uvadzat v spravnom poradi, jak keby to pri tych selectoch nebolo uplne jedno, eh.

mala si sa ozvat hned po vyhodnoteni,mozno by ti dala za to body dodatocne

Safyia

ozvala som sa... aale nedal mi nic, zevraj je to tam napisane, ze to ma byt v takom poradi ako je uvedene a poslal ma dpc...ne doslova ale no...

yvory

Quote from: Safyia on  12.04.2011, 16:03:21
ozvala som sa... aale nedal mi nic, zevraj je to tam napisane, ze to ma byt v takom poradi ako je uvedene a poslal ma dpc...ne doslova ale no...

tak mala si to tam dost jasne napisane,ale zase stavaju sa aj horise veci,hlavne ze mas nad 50% ne? :)

Safyia

Quote from: yvory on  12.04.2011, 16:05:53

tak mala si to tam dost jasne napisane,ale zase stavaju sa aj horise veci,hlavne ze mas nad 50% ne? :)
eh boo ty si dokonaly a nikdy nie si nepozorny, ze :P
Ne,  nemala...

filip27

na dalsi tyzden sa robia nejake ulohy na samostatne riesenie? ...lebo odkaz na odovzadanie tam je len neviem z coho mam robit tie ulohy :D

yvory

Quote from: Safyia on  12.04.2011, 20:54:14
Quote from: yvory on  12.04.2011, 16:05:53

eh boo ty si dokonaly a nikdy nie si nepozorny, ze :P
Ne,  nemala...

ja som praveze velmi casto nepozorny(takmer stale :)),teraz sa stala vynimka tak musim kusok vypnut hrud a zamachrovat :)

luky

Quote from: filip27 on  12.04.2011, 21:51:45
na dalsi tyzden sa robia nejake ulohy na samostatne riesenie? ...lebo odkaz na odovzadanie tam je len neviem z coho mam robit tie ulohy :D
robia robia veď sú na moodly (ak sa dajú nazvať úlohami a nie odľahčenou verziou zadania)

filip27

Quote from: luky on  13.04.2011, 00:01:58
robia robia veď sú na moodly (ak sa dajú nazvať úlohami a nie odľahčenou verziou zadania)

jj ...uz su ale dnes poobede este neboli ...so sa tesil ze budem mat volon :D :D :D

ppeess

Quote from: filip27 on  13.04.2011, 04:57:52
Quote from: luky on  13.04.2011, 00:01:58

jj ...uz su ale dnes poobede este neboli ...so sa tesil ze budem mat volon :D :D :D

......... a ja ze volno  bp

filip27

neviete ako to este bude z databaz??? ...bude este nejaka zapoctova pisomka po tych dvoch co sme uz pisali??  bk bk

ppeess

Quote from: filip27 on  13.04.2011, 15:47:01
neviete ako to este bude z databaz??? ...bude este nejaka zapoctova pisomka po tych dvoch co sme uz pisali??  bk bk

Nespamuj tu  :hug:  :D