• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Bakalarky

Started by Mathew, 27.02.2011, 23:34:17

« predchádzajúce - ïal¹ie »

Mathew

zdravim
Ako to je vlastne s bakalarkami ? Spoluziaci tiez nevedeli tak sa pytam. V maise su uz nejake zadania vypisane ale na riesenie bakalarky je podla mna este skoro...tak neviem

stricky

cim skor sa na nieco zahlasis, tym lepsie pre teba - aspon si vies vybrat, najlepsie by bolo si cez mais poziadat o temu, samozrejme zadavas buduci rok - nie tento :D a hned  na to ist za konzultantom - ten koho je tema a pokecat s nim, o com je tema, a ked je volna tak aby ti ju priradil, necakaj dlho lebo bude zhon na temy potom :-)

tino8

Ale ak chcete temu u Sobotu, nieje odveci rezervovat uz teraz

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

Mathew

pipka

Quote from: tino8 on  28.02.2011, 15:38:24
Ale ak chcete temu u Sobotu, nieje odveci rezervovat uz teraz

Sobota je dobry ?...ake temy sa daju vybrat u neho ?

cory

Ahojte,

ak mate niekto zaujem o fajnu temu, tak mi napiste. Jednalo by sa o vyvoj nastroja BasicMeter https://wiki.cnl.sk/Monica/BasicMeter. Je to nastroj na sledovanie sietovej prevadzky. Konkretne by sme pracovali na analyzujucej aplikacii, ktora vyhodnocuje sietovu prevadzku. Je to kodene v Jave + web. Na celom nastroji pracuje momentalne 15 ludi.

Co od vas pozadujem:
- java - samozrejme nehladam expertov, ale aby ste uz nejaku aplikaciu mali zvladnutu.
- web - podobne ako java
- komunikativnost :)
- chut do prace - toto je hlavna poziadavka:)

Ja som sa vela toho naucil od kedy pracujem na tomto projekte, tak ak sa tomu nebranite, tak mi napiste. Viac vam o tom poviem osobne. miroslav.antl[at alebo zavinac]cnl.sk

domino3d

Quote from: cory on  30.05.2011, 03:35:51
Ahojte,

ak mate niekto zaujem o fajnu temu, tak mi napiste. Jednalo by sa o vyvoj nastroja BasicMeter https://wiki.cnl.sk/Monica/BasicMeter. Je to nastroj na sledovanie sietovej prevadzky. Konkretne by sme pracovali na analyzujucej aplikacii, ktora vyhodnocuje sietovu prevadzku. Je to kodene v Jave + web. Na celom nastroji pracuje momentalne 15 ludi.

Co od vas pozadujem:
- java - samozrejme nehladam expertov, ale aby ste uz nejaku aplikaciu mali zvladnutu.
- web - podobne ako java

Ja som sa vela toho naucil od kedy pracujem na tomto projekte, tak ak sa tomu nebranite, tak mi napiste. Viac vam o tom poviem osobne. miroslav.antl[at alebo zavinac]cnl.sk
robíš nábor? :)
vivat academicus

cory

Quote from: Domino3D on  30.05.2011, 15:26:45
Quote from: cory on  30.05.2011, 03:35:51
Ahojte,

Co od vas pozadujem:
- web - podobne ako java

robíš nábor? :)

jj treba novych sikovnych ludi :)

domino3d

vivat academicus

fazy

To budu len tie bakalarky ktore su na teraz na maise? Nemaju sa tam objavit aj dake nove? Lebo zatial sa mi tam tie temy dako extra nepacia a je ich tam malo nie? Chcel by som tiez nieco programovat v jave, tak som dufal, ze sa tam bude daco take=)

gotcha

Quote from: fazy on  02.06.2011, 19:47:14
To budu len tie bakalarky ktore su na teraz na maise? Nemaju sa tam objavit aj dake nove? Lebo zatial sa mi tam tie temy dako extra nepacia a je ich tam malo nie? Chcel by som tiez nieco programovat v jave, tak som dufal, ze sa tam bude daco take=)

skus skocit osobne za danym clovekom u koho by si chcel robit bakalarku a mozno sa ti podari vybavit nejaku temu co sa ti bude aj pacit a nie je vypisana

fazy

Quote from: gotcha on  02.06.2011, 21:53:01
Quote from: fazy on  02.06.2011, 19:47:14

skus skocit osobne za danym clovekom u koho by si chcel robit bakalarku a mozno sa ti podari vybavit nejaku temu co sa ti bude aj pacit a nie je vypisana

Dik, tiez som nadtym premyslal, lenze absolutne nemam tusenia za kym ist:) asi dakto s KPI kedze sa jedna o programovanie.

tibike262

ja som dostal info ze zo sieti sa budu vypisovat bakalarky  az niekedy v septembri  :angel:

Marek_Baranica

v septembri staci

ondrej0071

Quote from: tibike262 on  03.06.2011, 01:31:46
ja som dostal info ze zo sieti sa budu vypisovat bakalarky  az niekedy v septembri  :angel:

ja som sa bol informovat ohladom bakalarky u Kleinovej a ta este vobec nevedela,ze ake budu a hlavne kedy...ze najskor az v zaciatkom roka  :)