• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Zosit

Started by Luk1, 05.10.2009, 20:20:52

« predchdzajce - alie »

Luk1

Caute v piatok som zabudol zosit v BN32 v miestnosti 612 som tam mal logiku od 9:10 do 10:40 a sedel som v predoslednom rade pri okne, nenasiel ho niekto nahodou ? mal som ho pozicany tak by som bol rad keby sa mi bratil  ;D meno na stitku bolo 'Roman Malik' a bol taky cerveny linajkovany
dakujem

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

dEVIANT

Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

piero

Quote from: Luk1 on  05.10.2009, 20:20:52
Caute v piatok som zabudol zosit v BN32 v miestnosti 612 som tam mal logiku od 9:10 do 10:40 a sedel som v predoslednom rade pri okne, nenasiel ho niekto nahodou ? mal som ho pozicany tak by som bol rad keby sa mi bratil  ;D meno na stitku bolo 'Roman Malik' a bol taky cerveny linajkovany
dakujem

parada ...  :D

skus si zistit kto mal cviko po tebe alebo ak ste tam boli posledny tak sa opytat upratovaciek na BN ci nieco nenasli
inak to nevidim nejak ruzovo ...

nighthunter

doel na vratnici sa spytaj
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

matt

heh.. pozicias si romanov zosit a este ho aj stratis.. ? :D :D no nechcel by som.. :D
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." (Barney Stinson)
"Where is your suit? Just once, when I say "suit up," I'd like you to put on a suit!" (Barney Stinson)

piero

Quote from: matt on  06.10.2009, 02:34:03
heh.. pozicias si romanov zosit a este ho aj stratis.. ? :D :D no nechcel by som.. :D

it was ... Legen - wait for it... ..Dary!  :D :D :D

inac este sa nic nenaslo ????

dEVIANT

Quote from: piero on  06.10.2009, 03:07:58
Quote from: matt on  06.10.2009, 02:34:03

it was ... Legen - wait for it... ..Dary!  :D :D :D

inac este sa nic nenaslo ????

tak nesom v skole este...v stredu rano po logike sa tam pojdem spytat...sice mozno aj pred nou...uvidime...
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.