• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Vyber vyucujucich

Started by Brand, 25.12.2009, 18:09:45

« predchdzajce - alie »

dEVIANT

Ide vám dať zapísať tu spičenu matiku??

": Priraďovaný študent neštuduje študíjny program, na ktorý je obmedzená kontrolovaná rozvrhová jednotka predmetu štúdia."
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

temp

nj, mne pri matike vypisuje tú istú chybu...

elvis

u mna to iste. matika nejde

EDIT: toto som teraz dostal:

Zápis do rozvrhu

* ???SpracovanieRozvrhovejJednotkyPreZapisException - NENAJDENE_KOLO_ZAPISU_DO_ROZVRHU_VYKONAVAJUCE_ZAPIS_DO_OBDOBIA_V_KTOROM_JE_PREDMET_STUDIA_ZAPISANY_DO_STUDIJNEHO_PLANU???

Pre realizáciu zápisu do rozvrhu nie je prístupné kolo zápisu do rozvrhu

dEVIANT

Písal som mail na KM. Všetko už mám ako som chcel...len tu vyjebanú, skurvenú, spičenú štatistiku nie !!!!! :huh2:

stanulik

myslim, ze matiku nejde nikomu zapisat  ;D MAIS opat nesklamal  :D

elvis

na serveri prave prebieha systemova udrzba

tak prihlasovat sa uz zasa da ale pri matike mi to stale vyhadzuje: : Priraďovaný študent neštuduje študíjny program, na ktorý je obmedzená kontrolovaná rozvrhová jednotka predmetu štúdia.

Brand

Systemova udrzba :-D, este mohli napisat, ze planovana :-D

assassin

najde sa vobec niekto komu nevypisalo pri matike: "Priraďovaný študent neštuduje študíjny program, na ktorý je obmedzená kontrolovaná rozvrhová jednotka predmetu štúdia." ???  bu

elvis

tak ta matika furt nejde a uz sa zacinaju pomaly minat miesta na tu ktoru som chcel  :03:

to znamena ze dakomu to musi ist

dEVIANT

Quote from: assassin on  14.01.2010, 20:53:01
najde sa vobec niekto komu nevypisalo pri matike: "Priraďovaný študent neštuduje študíjny program, na ktorý je obmedzená kontrolovaná rozvrhová jednotka predmetu štúdia." ???  bu

nenajde...z katedry chceli vediet rocnik odbor predmet.-...poslal som im a aj tak ma maju v pici

Quote from: elvis on  14.01.2010, 20:53:32
tak ta matika furt nejde a uz sa zacinaju pomaly minat miesta na tu ktoru som chcel  :03:

tpo asi postupne otvaraju terminy...po pozeram ze uz idu cisla dole u niektorich...

mattoxx

Priraďovaný študent neštuduje študíjny program, na ktorý je obmedzená kontrolovaná rozvrhová jednotka predmetu štúdia

Co to ma do pice znamenat,vsetky predmety na ktore sa chcem prihlasit mam zapisane

001px9

Mne to iste pise pri matike aj jave...
Uspech v zivote je tvoreny zo 60% spravnych rozhodnuti a 40% stastia...

Brand

Pise to aj pri Tjava v stredu 10:50.... zaujimave

citro

neviete aky je Fecilak (pocitacove siete), alebo sa oplati vsavat na 7:30 kvoli Kapovi?

Dilen

A neveite robi sa s tym neico ci nie??? Lebo uz mi z toho sibe tu klikat 50000X na prihlasit  :whacko:

dEVIANT

Ha! Už mám všetko ako som chcel aj s cvičiacimi... :banana_guitar:

assassin

citro

eMCeee89

zdravim vsetkych. mam jednu otazku. co mam robit ak sa mi jeden predmet (hociktory cas) prekryva vzdy s nejakou prednaskou ktora je v dany cas, cize nemozem to nijak zkombinovat tak, aby tam nebola kolizia...?

tragedy11

uz vam ide matika? mne furt ne

001px9

Matika mi uz ide.. Java stale nie.
Uspech v zivote je tvoreny zo 60% spravnych rozhodnuti a 40% stastia...

tragedy11

Quote from: 001px9 on  14.01.2010, 21:47:28
Matika mi uz ide.. Java stale nie.
: Priraďovaný študent neštuduje v jednom z rokov štúdia, na ktorý je obmedzená kontrolovaná rozvrhová jednotka predmetu štúdia.
mne este stale dpc toto vypisuje booaaa

tino8

aj ja mam vsetko, aj ked vobec nie podla planov ale celkom dobre :)

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

tragedy11

Quote from: citro on  14.01.2010, 21:15:42
neviete aky je Fecilak (pocitacove siete), alebo sa oplati vsavat na 7:30 kvoli Kapovi?
Presne co to su za typkovia ?? nepoznate ich ?

Safyia

A ja prvacka a viem sa prihlasit na Asembler  ;D ;D ;D