• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

TO skuska!!!

Started by Martino14, 09.01.2010, 19:06:54

« predchdzajce - alie »

Martino14

Cawte.... z coho sa ucite na TO??? Lebo tie poznamky oskenovane su dost naprd... niektore sa nedaju ani citat. A je toho vyse 200 stran...
Ja sa ucim z nejakych 90 otazok vypracovanych...

harpuna2

a co su to za vypracovane otazky ?? nemozes ich hodit na net lebo ja nemam tiez nic a Kocur hovoril ze budu podobne a niektoré aj rovnaké ako minuloročné tie čo dal do obehu na prednáške

Johny81

Martino hod tu prosim tie vypr.otazky.
A nevypracoval si nahodou niekto tych 26+26 otazok z minulorocnych testov? V tych xyz stranovych skriptach to je jak hladat ihlu v kope sena  >:(

Martino14

Nazdar sice kus neskor sorry som nebol na nete ale tu su otazky http://ulozto.sk/3607956/to-otazky.pdf
Aj ked neviem ci bude toto... ale urcite sa to zide... je tam vela dolezitych veci....
Dufam ze TO spravym aj ked asi nie na prvy sup... bk

Martino14

Ak niekto urobi TO na prvy sup chcem vediet z coho sa ucil... lebo teraz som pozeral na ulern a tam je toho dalsia kopa... :emot-LMAO:
Teraz neviem z coho sa mam ucit...

wirer

asi zo všetkéhp   bu

Martino14

Nema niekto vypracovane tie dva testy co nam pan prof. daval??? Dost by to pomohlo... su tam niektore lahke veci ale nemozem to najst nikde.... Vdaka :beer1:

wirer

skoro si si spomenul...  ???

semestralny.inzinier

no nic tento termin bude len o pozreti jak prebieha skuska a ostatne 2 budu na ostro..
   Skoda - simply never

Martino14

Quote from: wirer on  13.01.2010, 04:30:44
skoro si si spomenul...  ???

No ja sa tiez idem zajtra len mrknut ze co a jak... takze v pohode... len tie vypracovane by sa zisli... na druhy uz idem na ostro... :emot-prettywink:

Johny81

okey dost bolo srandy..za 6 hodin mame skusku..najvyssi cas sa zacat ucit..idem nato  :puf:

Pajoncek2

Mohol by mi niekto prosim povedat ako vyzerala skuska? Bohuzial som nemohol prist na riadny termin.

Martino14

Quote from: Pajoncek2 on  14.01.2010, 00:40:57
Mohol by mi niekto prosim povedat ako vyzerala skuska? Bohuzial som nemohol prist na riadny termin.

No keby clevek vedel ze da tie iste testy co daval raz na prednaske z minuleho roku... tak by som to dal na prvy sup.
Bolo presne to co bolo v tych dvoch testich... cize nabuduce mozeme cakat asi ine... smola   :emot-LMAO:

vlastizdar

nedali by sa tie otázky z min. roku zohnať ?

Johny81

mam to E 60  :ropebanana:
ze ci by sa nedali zohnat tie otazky? on osobne ich daval  :laugh:
su na ftpcku san-vin.com

snoopy77

skadial vies vysledok??? si sa bol pytat?

Johny81

mal som ho v maise par hodin po skuske

Martino14

Kua mam 6 bodov :D... udelil: Gamcova...
No tak to som dobry celkom...  ;D ;D ;D

semestralny.inzinier

ta dufajme ze na opravnom nam pomoze aj Eywa  :puf:
   Skoda - simply never

xcrider

Nepamata si niekto, kedy si mozme ist pozriet opravene pisomky?

snoopy77

mam pocit ze hovorila ze niekedy cez tento tyzden , ale neupresnila kedy, taze asi hocikedy , nevim... a do indexov pri najblizsomm dalsom termine u kocura co?

vlastizdar

nenašiel by sa niekto kto ma tie otázky vypracované ?  :) tie čo dával kocúr na prednáške

Pheppo

nebudte sukromni a podelte sa s hociakymi materialmi. Najlepsie by boli tie vypracovane otazky A a B skupina. Ak to niekto ma tak nech si to nenechava len pre seba.

harpuna2

nema niekto náhodou odfotene tie testy co boli na TO ??? alebo aspon tie priklady co sme mali vypočtat ??

vlastizdar

Quote from: harpuna2 on  25.01.2010, 18:19:42
nema niekto náhodou odfotene tie testy co boli na TO ??? alebo aspon tie priklady co sme mali vypočtat ??

:D možno sa aj dočkáš ako ja :D:D