• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

windows server

Started by funes, 23.10.2009, 02:55:49

« predchdzajce - alie »

funes

kto chodi na windows server urcite pocul o stiahnuti tohoto windows servera zo stranky https://msdn.fei.tuke.sk/ ,, stiahol som nieco, ale nikdy mi to nechce spustit tak ako v skole, nevie niekto poradit, presne co mam stiahnut a ako to nahodit aby to slo???  :beer1:

radix

co si nevies siahnut z msdn win server? potom si nainstaluj napriklad vmware server a na nom si spust ten windoze server napriiiklad...

ale kedze nevies co si stiahol ani co robis tak tazko...

funes

som stiahol - Downloader_for_Windows_Server_2003_R2_Standard_Edition_-_Disc_1.exe aj 2.exe...spustil,,vsetko stiahlo aj tak...mamaj vmware player, len potrebujem zlozku *.vmx aby mi to spustilo,,a nikde to nemam

radix

vmware server si stiahni nie player

funes

Quote from: radix on  24.10.2009, 18:58:54
vmware server si stiahni nie player
no mam stiahnuty vmware server, pyta ma host name, co by som tam mal dat??? :baaa:

radix

meno heslo ake mas na pc

Bohemian_9

Nazdar. Nemate niekto zadania z tohoto predmetu?? konkretne  virtualne pocitace???  :baaa: nejako by sme sa urcite dohodli  8)

radix

Bohemian_9

Virtuálne počítače:
všeobecne o virtualizácii počítačov
všeobecne v virtuálnych počítačoch pomocou VMWare
vytváranie virtuálneho počítača
manažovanie virtuálneho počítača

mas nieco??

radix

to mas akoze spravit referat?

Bohemian_9

no on to nazyva zadanie :D malo by to byt na 5 stran plus potrebujem tam aj nejake screenshoty z WMware playeru a nejaky popis k nim

radix

loool sak to easy :D moe hanba vam ze take neviete :D referat obycajny

Bohemian_9

tak sa dohodneme nejako?? :D

funes

neviete ci z WS servera bude aj niekedy zapoctovka, alebo body budu len za prednasky a za to zadanie?

janka1412

nemá niekto nejaku dobru stránku k téme GPO (group policy) užívatelské nastavenia

SmoWlinkO

robil uz niekto DHCP -temu??, ze ked ano nech mi posle k nahliadnutiu... bo mam silno hrubu knihu z skolenia microsoft a nevem co tam mam davat a co ne... :( HEEEEElp :ohmygod: :ohmygod: :ohmygod:

majuska7

Prosiiiimmmm neviete mi niekto pomoct???mam napisat referat o zabezpeceni pristupu a ja neviem kde to mam hladat respektive o com to ma byt nemate to niekto vypracovane alebo neviete mi pomoct?????????prosiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

Bohemian_9

Nemate niekto nahodou nejake vzorove testy na skusku z tohto predmetu?? ale nejaky tahacik? 8)