• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Objektové programovanie

Started by tino8, 28.09.2009, 05:12:18

« predchdzajce - alie »

citro

a zalezi aj od poctu parametrov ci len iny typ parametru?

Brand

Toto si poriadne nastuduj, je to uplna banalita (zaklad OOP - polymorfizmus) a okrem toho je to aj otazka na skuske.

Agamemnon

moze byt aj poctom rozlisene, alebo aj typom, alebo oboje
All code is crap.

42

Safyia

Heslo hrobocop na moodle uz nie je platne, tak by som sa chcela opytat, ci niekto nevie aktualne  :) Prazdniny budu dlhe, tak ich treba uzitocne vyuzit  ;D

Agamemnon

ideš sa učiť op? :) či si urobiť zadanie dopredu, aby si potom nemusela? :D
All code is crap.

42

Safyia

Mno, urobim si zadanie a predpokladam, ze sa pri tom naucim op :D Alebo aspon zistim ci sa mi bude pacit natolko aby som mu venovala viac casu ;D Ale myslim ze bude...
Kazdopadne, mat buduci rok o starost menej je len vyhoda  ;)

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Safyia

jj, tento link mam. Nic ine tam nie je? Nejake osozne prednasky v skratke alebo take nieco? :D

tino8

precitaj si to pdfko od Pecinovskeho, je to lepsie ako prednasky a cvika potom zvladnes lavou zadnou ;)

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

JCube

Quote from: Safyia on  16.05.2010, 07:56:03
jj, tento link mam. Nic ine tam nie je? Nejake osozne prednasky v skratke alebo take nieco? :D
neviem kto to prednasal tento rok ale ked ten kto si myslim tak prednasky ti budu na nic

piton

no zevraj tohto roku prednasal polku semestra poruban :)
"Iba život, ktorý žijeme pre ostatných, stojí za to." - Albert Einstein

JCube

tino8

tak ja som chodil asi na kazdu druhu prednasku a vzdy bol Tomasek

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

Agamemnon

Quote from: Safyia on  16.05.2010, 07:45:06
Mno, urobim si zadanie a predpokladam, ze sa pri tom naucim op :D Alebo aspon zistim ci sa mi bude pacit natolko aby som mu venovala viac casu ;D Ale myslim ze bude...
Kazdopadne, mat buduci rok o starost menej je len vyhoda  ;)

zadanie je fajn na op :) aspon podla mna je to ovela zaujimavejsie ako rozne IS, ktore sme robili my :D
All code is crap.

42