• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

SaS SKUSKA!!!

Started by Martino14, 05.01.2010, 19:42:00

« predchdzajce - alie »

harpuna2

ty čo už mali skušku aký bol ten príklad za 15 bodov ??? alebo kto pamätá aké otazky boli pl hodte to sem dik ....  :beer1:

harpuna2

no co chlapi kolko ludi dnes dalo sasko ??? ja typujem ze viac jak 6 ne ??? ja tiez nic  ak: ..... prosim hodte tu otazky zo skupiny B ja zajtra hodim acko dik

Pheppo

Takze skupina A - 19.1.2010

TEORIA - DFT - Diskretna Fourierova Transformacia
Priklad - 10.11 nerieseny
Test -
12. Napíšte vzťahy pre priamu a spätnú Fourierovu transformáciu neperiodického signálu a pomenujte jednotlivé veličiny
18. Definujte časovú konvolučnú teorému pre periodické a neperiodické signály.
      Aký je vzájomný vzťah medzi vzájomnými energetickými spektrami S12 (ω) a S21 (ω) pre neperiodické signály.
25. Ako vypočítame odozvu lineárnej spojitej sústavy na ľubovolný signál x(t), ak je známa jej prechodová charakteristika
      a predpokladáme nulový začiatočný stav lineárnej spojitej sústavy ?
34. Napíšte vzťahy pre frekvenčný zdvih a index frekvenčnej modulácie ak modulačný signál je harmonický signál, pomenujte jednotlivé veličiny.
43. Napíšte vzťah pre Shannonov - Koteľnikov rad, pomenujte jednotlivé veličiny a uveďte jeho zmysel.
49. Napíšte zovšeobecnený tvar Parcevalovej teorémy pre diskrétne signály a pomenujte jednotlivé veličiny.
51. Napíšte vzťahy pre periodickú konvolučnú a korelačnú teorému diskrétnych signálov a pomenujte jednotlivé veličiny.
52. Ktoré poznáte distribučné charakteristiky pre spojitú a pre diskrétnu náhodnú premennú?
56. Ako je definovaná stredná hodnota a disperzia náhodnej funkcie X(t) ? Pomenujte jednotlivé veličiny.
66. Vyjadrite čomu sa rovná autokorelačná funkcia výstupného stacionárneho signálu na výstupe LSS, ak poznáme autokorelačnú funkciu
      vstupného stacionárneho signálu a impulznú chrakteristiku LSS.

funes

no a este B skupinu dakto pozna otazky?

Jordy

neviete ci bude aj dekansky lebo na maise neni vipisany

funes

tak nikto tu nenapise dajake otazky co boli, na predchadzajucich treminoch, DO PICE

funes

Quote from: funes on  01.02.2010, 23:42:21
tak nikto tu nenapise dajake otazky co boli, na predchadzajucich treminoch, DO PICE

ALEBO DAJAKE TAHAKY, vselico pomoze

funes

uz nebude viac opravnych treminov, kto zajtra nepride ma smolu, zajtra posledny termin

harpuna2

no otazky boli len tie co boli na poslednych dvoch trerminoch a akurat na poslednom boli teoretické PAM1 a druha bola spektralna analýza disk. signálov ...

Johny81

jak ze nebude viac terminov do boha? zajtra mam 1. opravny , mam pravo aj na dekansky...to ze dal zavacky skusku do pojebanej miestnosti kde sa zmesti 26 ludi je jeho problem , nemozem zato ze som sa na skorsie terminy nedostal koli kapacite

sonny

vie niekto odpoved na otazku? :Prečo sa amplitúdová modulácia nazýva lineárnou moduláciou ? pretoze v vtych otazkach vyprac, nieje odpoved...

Johny81

Quote from: sonny on  02.02.2010, 03:59:28
vie niekto odpoved na otazku? :Prečo sa amplitúdová modulácia nazýva lineárnou moduláciou ? pretoze v vtych otazkach vyprac, nieje odpoved...
Při amplitudové modulaci se amplituda nosné vlny mění lineárně s modulačním signálem.
/// mozno preto?  :emot-prettywink:

funes

ludia...ty co boli dnes na skuske o 8:45 A CITAJU TENTO ODKAZ napiste aspon orientacne ake boli otazky,,,ja pisem o 14:00..pls

Martino14

Quote from: Johny81 on  02.02.2010, 00:59:28
jak ze nebude viac terminov do boha? zajtra mam 1. opravny , mam pravo aj na dekansky...to ze dal zavacky skusku do pojebanej miestnosti kde sa zmesti 26 ludi je jeho problem , nemozem zato ze som sa na skorsie terminy nedostal koli kapacite

Ja som bol na druhom termine 12. no a tam sme boli len dvaja... takze to ze boli vsetky plne ti asi nespapa

Daron

Quote from: Johny81 on  02.02.2010, 00:59:28

pokial viem, pravo mas len na 1 opravny ,dekansky bud stihnes, alebo nie