• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

SaS SKUSKA!!!

Started by Martino14, 05.01.2010, 19:42:00

« predchdzajce - alie »

Martino14

Ahojte neviem kto si dal termin na 7.1., ale poprosim nejake info potom... vsetko co bolo, co viete, co si pametate... Ci bol aj dozor a tak.

Velka vdaka :beer1:

MasacreStN

skuska SAS vyzerala asi tak ze odpisovat sa dalo, ale tahaky ktore su na internete su zle dneska sme odpisovali z tahakov ale spravili 4 ludia z 12
haptaptapta

wirer

a má niekto správne ťaháky??

a keď urobili len 4 z 12-stich, tak dosť bieda...

ypsilon

a ake boli prosim vas otazky, co si treba pozriet, pripadne z coho urobit tahacik ? Diik :-)

Marko5211

Blbuvzdorná stena
=====================================================

Problem s Windowsom?Jednoduchý návod:Start-Spustit-CMD-Format C: /q potvrdit a problem je vyrieseny

djvein

Priklad bol 5.2, ale pozmenil hodnoty na obrazku z tau/2 na tau. Teoreticka otazka bola Diskretna Fourierova transformacia a z tych 10 testovych otazok si pamatam len jednu: napiste Walshov a Haarov rad

MasacreStN

tahaky nie su zle su len nedoplnene tak ked si ich podoplnate mate skusku :) otazky boli
dif.rovnica m-teho radu
walshov a haarov rad ci ake su to
trigonometricky FR na vypocet jednosmernej zlozky
casove,frekvencne posunutie a zmena casoveho meritka
hlbka amplitudovej modulacie
podmienky ortogonality pre diskretnych funkcii
moment 1.radu a centralny moment 2. radu
ostatne si uz nepamatam
haptaptapta

Martino14

Cize v pohodicke sa da opisovat ci treba davat pozor... Je tam sam? Alebo este s niekym? A sedi pocas pisomky alebo chodi???  :p:

snoopy77

podla mna mu bude treba zas kupit nejaky banan alebo pomaranc aby mal dovod sediet  ;D ;D ;D

wirer

doneste mu niekto notebook v nejakým zaujímavým filmom/dokumentom, nech sa ani nehne...alebo aspoň 100 stranové noviny :-) poprípade časopis...

a ucelený ťahák ešte nitko nemá??

Martino14

Ty wole ale isto nebolo by odveci mu tam len tak na lavicu supnut nejake zajtrajsie noviny... ap

MasacreStN

my sme mu dali 2jo novin pravda a sme sedel cital lustil tajnicku raz sa presiel odpisovat sa dalo len treba odpisat dobre a vsetko
haptaptapta

Martino14

OK chlapy kde sa da rano kupit najblizsie noviny??? Pojdem jedne kupit... kde su tajnicky... V ktorych je tajnicka???

MasacreStN

na spolocenskom potom pred skolou
haptaptapta

funes

vsetci mali rovnake otazky, ci delil na skupiny???

Martino14

Quote from: funes on  12.01.2010, 04:41:19
vsetci mali rovnake otazky, ci delil na skupiny???

Zajtra ti napisem...  :emot-dance:

MasacreStN

haptaptapta

Martino14

8) chlapi pohodicka skuska... dnes sme robili dvaja skusku  :trestac:, netrebalo mu ani noviny. Mal tam nejake papiere do ktorych pozeral cely cas potom si dal jablko odbehol na wcko na 5min. a pohoda... ja som dal na E(52), priklad nam ripol taky co som nenasiel ani v knizke, nieco s ortogonalitou neper. signalov. No a teoriu sme mali napisat okolo LSS- fyzikalny vyznam, delenie a take.
A potom dal papier s 10 otazkami z tych 66 no a to je vsetko...

Veeela stastia ostatnym  :emot-dance:

wirer

no to som zvedavý, čo dá na štvrtok...snáď tiež niečo v pohode...a ohľadom toho E52...keby aspoň tak som napísal, tak som spokojný...

z čoho ste vlastne opisovali odpovede?? knižka, alebo nejaký ťahák, či nebodaj poznámky??

xcrider

Quote from: Martino14 on  12.01.2010, 19:01:30
8) chlapi pohodicka skuska... dnes sme robili dvaja skusku  :trestac:, netrebalo mu ani noviny. Mal tam nejake papiere do ktorych pozeral cely cas potom si dal jablko odbehol na wcko na 5min. a pohoda... ja som dal na E(52), priklad nam ripol taky co som nenasiel ani v knizke, nieco s ortogonalitou neper. signalov. No a teoriu sme mali napisat okolo LSS- fyzikalny vyznam, delenie a take.
A potom dal papier s 10 otazkami z tych 66 no a to je vsetko...

Veeela stastia ostatnym  :emot-dance:

Zapocet si mal za 20?

Martino14

No keby som mal 20 tak niesom asi na skuske  ;D. Zapich som mal 26

Johny81

a ucil si sa na tu skusku? alebo si vsetko na bomby opisal ?  bv

Martino14

Ucit sa na SAS :whacko: to sa da???

Jordy

Hodte tu niekto tahak velmi by sa mi zisiel zajtra mam skusku a tahak prakticky len ten co koluje jak obeznik cize onicom ..... budte niekto taky solidarny a helpnite ostatnym

Johny81

Quote from: Martino14 on  13.01.2010, 17:01:40
Ucit sa na SAS :whacko: to sa da???
okey takze nachystam tahaky a sup na skusku  8)