• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Rozvrhy

Started by Soulbutcher, 05.09.2009, 20:26:16

« predchdzajce - alie »

McRae

Dá sa to cca zistiť kde asi si. Je to zoradené podľa dátumu, času prihlásenia na predmet - ak si dobrý kus za touto skupinou tak si vo štvrtok ráno cca.

dEVIANT

hmm tak to neviem kedy som sa prihlasil...ale tak myslim zeby nebol problem to nejako ukecat na ten stvrtok rano...dufam :Dpripadne by sa niekto vymenil
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

gladiatus

Quote from: McRae on  15.09.2009, 03:53:42
Ja som bol dnes v škole - mám odfotenú akurát svoju skupinu: Psychológia, pondelok 16:50 - 18:20, miestnosť R4, vyučujúca: Roháčová (3. skupina).
Foto na http://album.jabbim.cz/radko.sabol@jabbim.sk/Psychologia.
A čo si pamätám tak sú hodiny v pondelok a potom aj vo štvrtok (minimálne 7:30 - 9:00).

btw Kyberneti a IS: Matematika II nie je trochu čudná? Podľa Informačného listu predmetu má byť rozsah výučby 3+3 a podľa MAIS-u a jeho rozvrhu je 4+2. Neviete niekto, kde to je správne napísané?

a kde si našiel tie zoznamy?

stricky

braskovi vyhadzuje pri dvoch zo 4 predmetov totu hlasku - Predmet štúdia už je zapísaný na inú rozvrhovú jednotku zápisu do rozvrhu. --- vydi niekto podobnu 3,14covinu?

wirer

neprekrývajú sa mu čas vyučovania?? či to nemá vplyv??

stricky

ee, nic take... proste sa zda jak keby uz bol niekde napisany, aspon mais si to mysli ale nikde nic nevidno

McRae

Quote from: gladiatus on  15.09.2009, 05:35:18
Ja som bol dnes v škole - mám odfotenú akurát svoju skupinu: Psychológia, pondelok 16:50 - 18:20, miestnosť R4, vyučujúca: Roháčová (3. skupina).
Foto na http://album.jabbim.cz/radko.sabol@jabbim.sk/Psychologia.
A čo si pamätám tak sú hodiny v pondelok a potom aj vo štvrtok (minimálne 7:30 - 9:00).

btw Kyberneti a IS: Matematika II nie je trochu čudná? Podľa Informačného listu predmetu má byť rozsah výučby 3+3 a podľa MAIS-u a jeho rozvrhu je 4+2. Neviete niekto, kde to je správne napísané?

a kde si našiel tie zoznamy?

Na Katedre spoločenských vied, Vysokoškolská 4 (1. poschodie), prilepené na stene vpravo :-).

wirer

len kto teraz pobeží do KE do školy?? hlavne, ak dnes je zatvorené....jedine zajtra pred/po zápise...

stricky

pofot to potom cele?

dEVIANT

mohli by to dat v priebehu dna na katedrovu stranku...
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

tino8

a aka to je vlastne katedra?

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

wirer

nighthunter

ja som zajtra v skole mozem sfotit
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

tino8

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

petocervik

Ja som si to tiež všimol. Mať 4-hodinovú prednášku z Matiky bude asi iná káva. Na druhej strane neviem jak by som zvládal 3-hodinové cvika :D, ale asi lepšia voľba. Ja som to veľmi neriešil. Som dospel k záveru, že to asi zmenili, keď už podľa toho spravili aj rozvrh.
Kybernetika a informačno-riadiace systémy 2. ročník

semestralny.inzinier

terajsi druhaci mali z matiky I 3hod ta co
   Skoda - simply never

Masteron

Keď už ste pri tej matematike... Ako je možné, že obidve a súčasne jediné možnosti, ktoré v Maise mám, sú kapacitne plne obsadené? To mám ísť na cviko a prednášku na Marse? Dúfam, že som sám... /cry :o
Mais do záchodu!

McRae

K tej Matematike II - rozsah je 3/3 a prečo je to tak rozdelené ako je nám bude vysvetlené.

MAIS: Opäť sa vyznamenal a z tabu "Rozvrh" po vygenerovaní .pdf súboru na tlač na nás vybehne "milé prekvapenie" "-bez predmetov-" (minimálne u mňa a dvoch spolužiakov, ale imho to bude mať každý). Mail som im poslal a očakávam funny odpoveď. :)

No máme už aj klasickú odpoveď:

Dobry den,

momentalne je prolem s tlacou rozvrhu, riesi to firma Dupres

dakujeme za Vas nazor

piero

Quote from: McRae on  18.09.2009, 16:33:01
K tej Matematike II - rozsah je 3/3 a prečo je to tak rozdelené ako je nám bude vysvetlené.

MAIS: Opäť sa vyznamenal a z tabu "Rozvrh" po vygenerovaní .pdf súboru na tlač na nás vybehne "milé prekvapenie" "-bez predmetov-" (minimálne u mňa a dvoch spolužiakov, ale imho to bude mať každý). Mail som im poslal a očakávam funny odpoveď. :)

No máme už aj klasickú odpoveď:

Dobry den,

momentalne je prolem s tlacou rozvrhu, riesi to firma Dupres

dakujeme za Vas nazor

:D :D a co si cakal ??? ako keby ste si na to uz nezvykli ... 
MAIS = bu