• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Rozvrhy

Started by Soulbutcher, 05.09.2009, 20:26:16

« predchdzajce - alie »

mattoxx

Quote from: kubiik on  14.09.2009, 20:56:02
Este stale mission: impossible!

Ci uz som len posledny loser, ktoremu to nejde? bu bu

Neboj sa,by si neveril kolko rozvrhovych jednotiek je volnych na piatok poobede

Maykovnik

ako to tu vsetko citam...tak zistujem...ze ja vlastne...ani nehcem ist vobec studovat:D a ani na fejku ;D

Luk1

ani mne to nejde furt, ani len prihlasit sa nemozem a ked s ami to aj podari tak sa ani k tym predmetom nedostanem

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

stricky

nieco sa deje na MAISku... :D

Mattys

Quote from: stricky on  14.09.2009, 21:13:09
nieco sa deje na MAISku... :D

a nie je to nic dobreho ...  :ohmigod:
Nikto nie je dokonalý, ani ľudia z IT - i keď sa k dokonalosti limitne blížime ...
--------------------------------------------------------
,,Nedotykajte sa mojho notebooku." - Archimedes
,,Všechno co je dál jak 10 kroku nestoji za tu namahu"

stricky

mohli by aspon pri zapise spravit spat upgrade na IS

mattoxx

Dnesny den by mohla fejka oslavovat ako DEN VENOVANY MAISU
Urcite nan este dlho budeme spominat

Luk1

kto si vymeni MATEMATICKU LOGIKU ? ja ponukam termin na piatok a pozadujem na stvrtok PROSIIIIIIIIIIIIIIIIIIM  :'(

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

tino8

Uz vsetci ste prihlaseni? lebo mne to nejde

a nechce sa mi verit ze este aj o piatej je naval ako bol rano o osmej

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

stanulik

16,40 hod
- na základe informácií z ÚVT prihlasovanie do rozvrhu je prístupné študentom, ale s obmedzeným množstvom prístupov
- na úplnom odstánení problému naďalej pracuje ÚVT s dodávateľom
- na základe zistených skutočností odporúčajú študentom, aby nespúštali automatické skripty na odklikávanie web rozhrania a aby nerefreshovali-F5 rýchlo web stránky
- v stredu až piatok prebiehajú zápisy na štúdium na FEI vo vyšších ročníkoch, zástupcovi z ÚVT prídu na začiatok zápisu a informujú študentov o aktuálnom stave a ďalšom postupe, pripravuje sa počítačová miestnosť v areáli TUKE, ktorá bude k dizpozícii na prihlasovanie do rozvrhu

..lool.. s obmedzenym mnozstvom pristupov...na vstup do maisu sa stoji v rade jak v krcme na pivo  ;D

ApokalypS

ty si videl niekoho v krcme stat v rade na pivo?  :o
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Dragoon17

Neviete nahodou niekto kedy bude Psychologia??? lebo mi neukazuje ziaden cas na zapisanie....mais uz konecne aspon trochu ide  bq

dEVIANT

Quote from: Dragoon17 on  15.09.2009, 00:05:04
Neviete nahodou niekto kedy bude Psychologia??? lebo mi neukazuje ziaden cas na zapisanie....mais uz konecne aspon trochu ide  bq

toto zajima aj mna more...a tiez neviem...ked to nahodou nejako zistis...daj vediet  :hug: ...na katedrovej stranke su len osnovy
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

Johny81

tak konecne som sa prihlasil ale jasne ze najlepsie termini uz su obsadene...teraz mam stvrtok nabity jak kkt

Mattys

Quote from: dEVIANT on  15.09.2009, 00:08:11

toto zajima aj mna more...a tiez neviem...ked to nahodou nejako zistis...daj vediet  :hug: ...na katedrovej stranke su len osnovy

dufam ze to zase nedaju na piatok ....  :o

Quote from: genie on  15.09.2009, 00:09:03
bude to na nejakej nastenke a uz v xy topicoch to bolo rozoberane, ze to byva v pondelok poobede

bola tam rozoberana tusim etika .... :ohmygod:
Nikto nie je dokonalý, ani ľudia z IT - i keď sa k dokonalosti limitne blížime ...

Dragoon17

ok tak ked niekto ma nejake adekvatne informacie o psychologii tak poprosim napisat, a ne hujoviny ze v x temach sa to rozoberalo  :ohmigod:

stanulik

Quote from: ApokalypS on  14.09.2009, 23:51:54
ty si videl niekoho v krcme stat v rade na pivo?  :o

jj, ale tak 4.cenova skupina  ;D tam ta neobsluzia, musis sa pekne postavit do radu  ;D

Mattys

pochybujem ze aj v takej by bolo az tolko ludi ze by museli stat v rade  :D :D :D

stanulik

Quote from: Mattys on  15.09.2009, 00:25:20
pochybujem ze aj v takej by bolo az tolko ludi ze by museli stat v rade  :D :D :D

ked maju lacnejsi pivo a alkohol tak by si videl  ;D uz sme kus OT  ap

Mattys

Quote from: stanulik on  15.09.2009, 00:48:34
Quote from: Mattys on  15.09.2009, 00:25:20
pochybujem ze aj v takej by bolo az tolko ludi ze by museli stat v rade  :D :D :D

ked maju lacnejsi pivo a alkohol tak by si videl  ;D uz sme kus OT  ap

kus OT ??? ... ved toto je uz spam  bv .... SPAM 4EVER !!!  bp bp

stanulik

Quote from: dEVIANT on  15.09.2009, 00:08:11

Zoznamy a rozvrhy na Spoločenské vedy-2. ročník - Bc. sú zverejnené na Katedre spoločenských vied, Vysokoškolská ul. 4. Žiadame KSV ich zverejnenie na webe.
○ Študenti, ktorým nebol predmet Spoločenské vedy (disciplína-zameniteľný predmet) akceptovaný alebo sa ešte na žiaden neprihlásili, môžu tak urobiť osobne na Katedre spoločenských vied.

petocervik

Ja som pôvodne chcel dnes skočiť na katedru a odfotiť ten rozpis, ale vďaka MAIS-u som sa na to vybodol. Potom by som to aj uploadol. Nie je tu niejaká dobrá duša, ktorá to má odfotené, lebo zajtra bude Vysokoškolská 4 zatvorená a najbližšie sa tam dostaneme až v stredu.
Kybernetika a informačno-riadiace systémy 2. ročník

tino8

viem ze sa nepytas mna, ale hej... ved preco nie?

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

McRae

Ja som bol dnes v škole - mám odfotenú akurát svoju skupinu: Psychológia, pondelok 16:50 - 18:20, miestnosť R4, vyučujúca: Roháčová (3. skupina).
Foto na http://album.jabbim.cz/radko.sabol@jabbim.sk/Psychologia.
A čo si pamätám tak sú hodiny v pondelok a potom aj vo štvrtok (minimálne 7:30 - 9:00).

btw Kyberneti a IS: Matematika II nie je trochu čudná? Podľa Informačného listu predmetu má byť rozsah výučby 3+3 a podľa MAIS-u a jeho rozvrhu je 4+2. Neviete niekto, kde to je správne napísané?

dEVIANT

Quote from: McRae on  15.09.2009, 03:53:42
Ja som bol dnes v škole - mám odfotenú akurát svoju skupinu: Psychológia, pondelok 16:50 - 18:20, miestnosť R4, vyučujúca: Roháčová (3. skupina).
Foto na http://album.jabbim.cz/radko.sabol@jabbim.sk/Psychologia.
A čo si pamätám tak sú hodiny v pondelok a potom aj vo štvrtok (minimálne 7:30 - 9:00).

btw Kyberneti a IS: Matematika II nie je trochu čudná? Podľa Informačného listu predmetu má byť rozsah výučby 3+3 a podľa MAIS-u a jeho rozvrhu je 4+2. Neviete niekto, kde to je správne napísané?

v pondelok a vo stvrtok????tak ten stvrtok 7:30 rano by mi uplne mega vega vyhovovalo...takze tam sa skusim nejako pretlacit ...:Dked tam uz niesom nahodou...nechystate sa niekto zajtra do skoly na to pozriet?zeby som vam povedal moje meno a by ste mi zistili...dotycny ma potom u mna bahno:D
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.