• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Rozvrhy

Started by Soulbutcher, 05.09.2009, 20:26:16

« predchdzajce - alie »

McRae

btw neviete niekto ako to je s rozdelením na spoločenské vedy a jazyky (výberový predmet)? - majú to deliť oni, ale v stredu v škole na nástenke nič nebolo a už by sa to zišlo vedieť, aby sa dalo tomu prispôsobiť rozvrh

radix

to bude kdesi na nastenke rozdelene ako minuly rok

Dragoon17

Quote from: wirer on  11.09.2009, 19:18:54
QuoteKolo bude sprístupnené študentom na zápis do rozvrhových jednotiek dňa 14.9.2009 od 8,00 hod a bude prístupné do 18.9.2009 do 7,00hod.

toto je už fakt sila  bu
takze dnes este sranda nebude, treba si pockat do 14.9  :banana_guitar:

eMCeee89

wow  :) to uz sa dalo prihlasit aj do rozvrhu??? aa to uz akoze budu tie najlepsie terminy plne alebo sa to uplne anuluje a ide to cele odznova ??? dufam, ze to druhe lebo ja som ani netusil, ze aj take nieco sa riesi...som dovolenkoval a tu a ani na tuke.sk som nebol asi 3 mesiace  :D   a este zelam ostatnym pekny zvysok prazdnin  :beer1:

a este jedna vec:daju sa niekde zistit casy cviceni a prednasok ktore budu teraz v zimnom semestri este pred tym ako si ich budem zapisovat do rozvrhu cez mais, konkretne pre IRP...? vdaka

ApokalypS

Quote from: stanulik on  11.09.2009, 01:37:01
..
Studenti 1. rocnika Ing. studia napr. maju korektne zapisane predmety, tiez by nebolo voci nim spravodlive ich vymazat a takmer cely prvy rocnik bakalarsky je uz spravne v systeme...
..
tak toto som fakt nemal citat :/
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Mattys

Quote from: wirer on  11.09.2009, 19:26:59
tak to hej, ale ja tak je to riadna hovadina. presúvajú to hore dole...prisláste sa vtedy a vtedy, alebo nie, až od inokedy...  >:(

človek aby každých 5-10 minút stláčal F5 na stránke FEI-ky. ako už ma to vôbec nebaví. som zvedavý, čo ešte vymyslia toho 14-steho...  bu
presene 14. septembra si z nas urobia  dobry den a nepojde MAIS ...   >:(
Nikto nie je dokonalý, ani ľudia z IT - i keď sa k dokonalosti limitne blížime ...
--------------------------------------------------------
,,Nedotykajte sa mojho notebooku." - Archimedes
,,Všechno co je dál jak 10 kroku nestoji za tu namahu"

wirer

Quote from: eMCeee89 on  11.09.2009, 22:37:48
...... a este jedna vec:daju sa niekde zistit casy cviceni a prednasok ktore budu teraz v zimnom semestri este pred tym ako si ich budem zapisovat do rozvrhu cez mais, konkretne pre IRP...? vdaka

jj, skús na https://student.tuke.sk/portal/rozvrhy.mais

Johny81

zachvilu napisu ze sa im zmazala databaza vsetkych studentov a vsetci musia zacat studovat odznova  ap

ApokalypS

o takom niecom ani zo srandy.. :/

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Mattys

Quote from: Johny81 on  13.09.2009, 00:49:15
zachvilu napisu ze sa im zmazala databaza vsetkych studentov a vsetci musia zacat studovat odznova  ap

prave si vnukol si napad studijnemu oddeleniu ..... uz take veci nerob, myslim ze si z nas robia dost srandu aj bez toho ....   :hammer:
Nikto nie je dokonalý, ani ľudia z IT - i keď sa k dokonalosti limitne blížime ...

ApokalypS

lenze ja nemam pocit, zeby to bolo nejak vtipne.. a nikto sa ani nesmeje

Soulbutcher

Kde nájdem tú nástenku so skupinami na SV predmety a že kedy budú hodiny?

radix

napis mail na tu katedru ktora ma tie predmety

stricky

alebo na vysokoskolskej tusim na prvom poschodi dolava od schodov...

Dragoon17

Ja som vedel, ze rano sa s tym MAISOM zase daco doje*e  :o

mattoxx

Mna jebne,oni fakt skusaju kolko clovek vydrzi

Johny81

serverik asi nestiha..do boha jak to nepojde do 5 minut a zbytocne som vstaval taak skoro asi ma jebne  bu

stanulik

ver tomu, ze tak skoro nepojde... len nechapem, preco prihlasovanie nerozdelili podla rocnikov, ale supli vsetkych na raz.. na stranke feiky sa objavi zachvilu oznam, ze sa to preklada z technickych pricin :-D

dEVIANT

Quote from: stanulik on  14.09.2009, 14:14:32
ver tomu, ze tak skoro nepojde... len nechapem, preco prihlasovanie nerozdelili podla rocnikov, ale supli vsetkych na raz.. na stranke feiky sa objavi zachvilu oznam, ze sa to preklada z technickych pricin :-D

mne nejde ani strank fei-ky  :D
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

Johny81

prave pisem so spoluziakom ktoremu ide MAIS ibaze strasne pomaly...uz si aj vybral rozvrh vraj..

wirer

stránka FEI-ky mi ako tak ide, MAIS je úplne v riti...

to KSV nemá na nete, ktorý predmet má kedy hodinu????

mattoxx

Proste taketo nieco ,by sa na fakulte informatiky nemalo stavat,je to vyzitka fakulty.Normalne mam obavy ci ma vobec nieco dokazu naucit,ked si nevedia rady s jednym poj... maisom

piton

fei nema nic s maisom
"Iba život, ktorý žijeme pre ostatných, stojí za to." - Albert Einstein

Mattys

Aktuálne je systém zaťažený požiadavkami iných používateľov. Prosím, ospravedlňte prípadné dlhšie odozvy.

vsak to ide ako cez dial-up ....

mattoxx

Ja to vzdavam,asi este pojdem spat.....aj tak to anuluju ;)