• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Psychologia - vymena

Started by temp, 16.09.2009, 18:26:02

« predchdzajce - alie »

tino8

menili sa niejake cvika z psychologie... napr ta co mala byt od 16:50 v pondelok sa zacina skor, a uz sa neprekryva s prednaskou OP

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

temp

Quote from: tino8 on  19.09.2009, 02:23:16
menili sa niejake cvika z psychologie... napr ta co mala byt od 16:50 v pondelok sa zacina skor, a uz sa neprekryva s prednaskou OP
hmm... presunuli tie oba termíny o 16:50? a nevieš kedy presne začínajú?

tino8

niektorim na 15:10, a este aj na skor od 13:30

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

Jomi

Quote from: stanulik on  16.09.2009, 23:23:53
ja vymenim termin v pondelok od 15:10-16:40, za nejaky skorsi.. okolo 13tej (ak taky je), taktiez v pondelok. dovod: dochadzam do skoly a mam 3-hodinovu fugu medzi cvikami a nechce sa mi tam trcat... vdaka :)
PM

dEVIANT

tak asi uz posledny krat skusam...nechcete si niekto ( alebo nepoznate niekoho kto chce) vymenit psychologiu??ja mam pondelok 15:10...a chcel by som stredu hockedy alebo stvrtok 7:30... :(

edit :

Neviete pls kto ma vo stvrtok rano tu psychologiu???surne by som to potreboval vediet ...komu pisat mail...lebo rackova to zjavne nieje...
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

ApokalypS

Quote from: Mattys on  16.09.2009, 23:31:42
Quote from: dEVIANT on  16.09.2009, 22:17:22
..
cvika mam s Rackovou...  >:(

Rackova ... tvrdy oriesok ...  :D :D
ehm.. :/ na to si ako prisiel?
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

stanulik

aky obal nam treba vlastne na zapocet z psychologie s prof. zvarikovou resp. co ma byt napisane na papieri ?

jany1

no, s tym obalom by to zaujimalo aj mna...

A este tusim spominala aj nejake studijne materialy, nieco som nasiel, ale pyta to login a heslo. Neviete niekto poradit?
Vdaka