• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Psychologia - vymena

Started by temp, 16.09.2009, 18:26:02

« predchdzajce - alie »

temp

Nazdar. Prihlásil som sa v rámci SV na psychológiu a dnes som zistil, že ju mám v Pondelok od 16:50 do 18:20. Problém je v tom, že presne v tom istom čase už mám inú prednášku, ktorú si neviem dať v inom termíne. Preto by som sa potreboval s niekým vymeniť, naozaj by mi to pomohlo, vďaka.

stanulik

v akych vlastne casoch je v pondelok psychologia ??

temp

15:10-16:40, 16:50-18:20 a myslím, že aj ešte jeden termín pred tými dvoma...

Masteron

No ja som na tom podobne. Skvele to vyriešili s tými spoločenskými vedami. Vynechali ich zo systému, ktorý ani sám o sebe poriadne nefunguje bu bu
Mais do záchodu!

dEVIANT

ja mam psychologiu od 15:10 do 16:40...ale ja ju nechce mat vobec aby som sa kol nej nemusel dzubkat do ke...nejaky rady od starsich ako odrbat system???pomoze sa vyhovorit na to ze mam skolu len streda, stvrtok a ostatne dni pracujem alebo nieco?a ze mi to nesedi do rozvrhu? cvika mam s Rackovou...  >:(
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

Agamemnon

nemas sancu... povinne to musis absolvovat... max. si to mozes skusit presunut...
All code is crap.

42

dEVIANT

Quote from: Agamemnon on  16.09.2009, 22:21:08
nemas sancu... povinne to musis absolvovat... max. si to mozes skusit presunut...

mne by nevadilo presunutie na stredu alebo stvrtok...ale co som pozeral tak bud tam taky termin nebol alebo som slepy :D skusim napisat mail co sa s tym da robit no...

temp

Quote from: dEVIANT on  16.09.2009, 22:26:22
Quote from: Agamemnon on  16.09.2009, 22:21:08

mne by nevadilo presunutie na stredu alebo stvrtok...ale co som pozeral tak bud tam taky termin nebol alebo som slepy :D skusim napisat mail co sa s tym da robit no...
Asi ti odpíše to isté čo mne... že pokiaľ nájdeš niekoho, kto sa s tebou bude chcieť vymeniť...

dEVIANT

okej...kto ma v stredu psychosku alebo vo stvrtok rano od 7:30 do 9:00 ???? je vobec taky termin? a kto sa vymeni??? odmena liter palenky...

stanulik

ja vymenim termin v pondelok od 15:10-16:40, za nejaky skorsi.. okolo 13tej (ak taky je), taktiez v pondelok. dovod: dochadzam do skoly a mam 3-hodinovu fugu medzi cvikami a nechce sa mi tam trcat... vdaka :)

tino8

Je neskutocne ako moze blba katedra ignorovat rozvrh... ked bude cviko z psychologie bude prednaska z OP  bu  

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

Mattys

Quote from: dEVIANT on  16.09.2009, 22:17:22
ja mam psychologiu od 15:10 do 16:40...ale ja ju nechce mat vobec aby som sa kol nej nemusel dzubkat do ke...nejaky rady od starsich ako odrbat system???pomoze sa vyhovorit na to ze mam skolu len streda, stvrtok a ostatne dni pracujem alebo nieco?a ze mi to nesedi do rozvrhu? cvika mam s Rackovou...  >:(

Rackova ... tvrdy oriesok ...  :D :D
Nikto nie je dokonalý, ani ľudia z IT - i keď sa k dokonalosti limitne blížime ...
--------------------------------------------------------
,,Nedotykajte sa mojho notebooku." - Archimedes
,,Všechno co je dál jak 10 kroku nestoji za tu namahu"

temp

Quote from: tino8 on  16.09.2009, 23:29:52
Je neskutocne ako moze blba katedra ignorovat rozvrh... ked bude cviko z psychologie bude prednaska z OP  bu  
jj, ukážková spolupráca medzi dvomi katedrami... bral by som hocijaký iný termín ako tento, čo mi prischol  :(

harpuna2

no a ako viete kedy je ta psychologia je to niekde zverejnene lebo ja to nikde nemozem najst

temp

Quote from: harpuna2 on  17.09.2009, 02:27:25
no a ako viete kedy je ta psychologia je to niekde zverejnene lebo ja to nikde nemozem najst
je to vyvesené na nástenke na katedre spoločenských vied (Vysokoškolská 4, 1. poschodie, vľavo)...

stanulik

Quote from: temp on  17.09.2009, 02:36:00
Quote from: harpuna2 on  17.09.2009, 02:27:25
je to vyvesené na nástenke na katedre spoločenských vied (Vysokoškolská 4, 1. poschodie, vľavo)...

na nastenke ?? ja by som povedal, ze to je skor na stene  ;D ako my sa rozvrhu a zoznamu na nete  nedockame, ved staci sa pozriet na tu stranku katedry a hned je to jasne..

temp

Quote from: stanulik on  17.09.2009, 03:13:28
na nastenke ?? ja by som povedal, ze to je skor na stene  ;D ako my sa rozvrhu a zoznamu na nete  nedockame, ved staci sa pozriet na tu stranku katedry a hned je to jasne..
stena, nástenka, to je jedno :D  nj, na to by som sa naozaj nespoliehal...

tino8

vymenim psycholu 16:50 v pondelok na hociaku inu

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

dEVIANT

tak este raz vymenim psychologiu pondelok 15:10 - 16:40 za psychologiu v stredu alebo stvrtok...popripade ked je tak aj v utorok...alebo vymenim za etiku vo stvrtok rano...popripade inu vedu v dobry casoch...to by sme sli na studijne poriesit a tak... bk

temp

Quote from: dEVIANT on  17.09.2009, 21:29:57
tak este raz vymenim psychologiu pondelok 15:10 - 16:40 za psychologiu v stredu alebo stvrtok...popripade ked je tak aj v utorok...alebo vymenim za etiku vo stvrtok rano...popripade inu vedu v dobry casoch...to by sme sli na studijne poriesit a tak... bk
ja budem zajtra vybavovať s kamošom výmenu... on má vo štvrtok o 7:30, len ešte nevie s kým, zajtra to zistí... tak keby vyšla výmena medzi nami troma tak by to bolo super, ty by si mal štvrtok, ja ten tvoj termín a on môj... len neviem či to bude možné, ale snáď áno... čo ty na to?

dEVIANT

hovoríme o etike, či psychológii??ked o psychoske tak popici by to bolo...ked o etike tak tiez len by to este chcelo vybavovacky lebo by som musel menit predmet...trosku zjebu asi na studijnom ale vyjst by to mohlo...

temp

dEVIANT

okej super...tak vymen termin ty s nim...poto msi vymenime my dvaja a problemos vyriesene...ved ked je ten ranny termin stvrtkovy s rackovou tak by sme sa mohli stretnut pondelok 15:10 pred tou b11 miestnostnou kde to je a dohodnut to s nou...nech nas poprepisuje...

temp

to by bolo ideálne, netrebalo by do toho aspoň ťahať ďalšieho vyučujúceho... dám ti zajtra vedieť...

dEVIANT

Quote from: temp on  17.09.2009, 23:27:27
to by bolo ideálne, netrebalo by do toho aspoň ťahať ďalšieho vyučujúceho... dám ti zajtra vedieť...

okej potom PM abo ICQ...