• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Pocitacove siete

Started by Daron, 11.02.2010, 20:28:25

« predchdzajce - alie »

Peterray

No je to 25.5 potrvdene som myslel ze sa mi sniva ale ono to je pravda.

steblo

a u giertla je teda aj ten opravak z praktickej uz zajtra???  :o

chaser

Quote from: Peterray on  09.05.2010, 06:24:01
No je to 25.5 potrvdene som myslel ze sa mi sniva ale ono to je pravda.

wau, ta ja som tiez asi jak kazdy pochopil ked som pocul ze opravak je v "utorok" tak tento utorok  ???
a to az 25.5  normalne si mu maila pisal Petteray , jo ?

steblo

nehodi tu niekto co bolo presne na praktickej casti u giertla?  :D bolo len RIP? a chcel aj kable zapajat?

tino8

u Giertla bolo to iste co u ostatnych... vyssie som napisal vsetko co bolo

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

steblo

a schema ako vyzerala? nejake 2 LAN a 1 WAN? a ospf hej?

Peterray

Pisal som mail a Feco povedal ze sa bude riadit tymi pokynmi co boli na prednaske vid vyssie kazdy si pozrie svoju situaciu a to sa bude diat v 13 tyzdni na cviceni

mattoxx

Mam dve otazky
1.bola minuleho tyzdna na prednaske prezencka
2.Kde sa daju zistit body za prednasky

jany1

pisal uz niekto opravak zo SBA2? ak ano co priblizne bolo? popripade co presne bolo?  ??? vopred  vdaka :)

tino8

priblizne a presne bolo presne to iste co na normalnom

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

Mike

ano, presne ten isty SBA bol na opravnom ako aj na normalnom  br

chaser

netusi niekto z coho pozostava ustna cast skusky ?

LEAX

Quote from: chaser on  12.05.2010, 03:21:22
netusi niekto z coho pozostava ustna cast skusky ?
dá sa povedať, že skúšku ti už dáva cvičiaci, keďže on odporúča akú/koľko známku/bodov ti dať podľa tvojej aktivity a výsledkov počas semestra
na ústnej sa ťa už len môže spýtať nejakú tú otázku .. z čoho ? zo všetkého ako vždy :D

Daron

fecilak rozposielal tabulku, kde je napisne kto co bude robit v 13 tyzdni. A ja tam mam T a U, akoze Test + Ustna cast. Lenze, to akoze stiham? ved len test sa klika myslim hodinu (Final CCNA2) a kedy este preskusanie? Vie niekto ako to prebieha?

Mike

Mozes si odklikat test  a ustne preskusanie to je tak na 5min. Sa porozpravate o sietach a ti navrhne znaku pre Bossa na skuske.

Boss ti potom pozrie na skuske co mu tam napisal cviciaci a ked sa mu bude zdat ze ok ta ti zapise. Popripade sa ta opyta este dajake veci ked chces lepsiu znamku.

kubiik

To vsetci co sa nepodarilo mate opravaky skill a final az 24teho?! Bo dajak sa mi to nelubi tak neskoro kolo Keinovej ked zo seckeho len paru % chybalo... saq dovtedy zapomnem aj to co viem.

Daron

Quote from: Mike on  12.05.2010, 20:30:15
Mozes si odklikat test  a ustne preskusanie to je tak na 5min. Sa porozpravate o sietach a ti navrhne znaku pre Bossa na skuske.

Boss ti potom pozrie na skuske co mu tam napisal cviciaci a ked sa mu bude zdat ze ok ta ti zapise. Popripade sa ta opyta este dajake veci ked chces lepsiu znamku.

takze ustne ma skusa fecilak... A boss potom skusa ako? tiez ustne?

citro

Quote from: Daron on  13.05.2010, 01:21:26

sorry ale toto si napisal tak krasne  :D ze ma napadaju kokotiny a to nie som gay  :D

Mike

Quote from: Daron on  13.05.2010, 01:21:26

jj ustne

dodo

ty co mate pri Fecilakovi, ako sa dozviete vysledky z tej ustnej pisomky?

Mike

Quote from: dodo on  14.05.2010, 02:21:16

"ustnej pisomky" ???  :D   to ste diktovali a on pisal za vas ?  ;D ;D ;D ;D

dodo

no skusim tu otazku polozit inak, ako resp. kde zistim ci som presiel na ustnej.

Daron

Quote from: dodo on  14.05.2010, 02:21:16

adl nam papierik  s nejkaym docasnym loginom na stranku, ktoru posle mailoma na ktoru este stale cakam. Ustna to vlastne nebola, kedze som len pisal na papier a odovzdal...

//sry ze pisem jak pica, mam dost

RIPPER

neviete kedy je opravny zo skills a kedy z final ccna2 ????? mal som cvika s Kleinovou stredu 7:30

Mike

:trestac:  skus jej napisat mail