• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Pocitacove siete

Started by Daron, 11.02.2010, 20:28:25

« predchádzajúce - ïal¹ie »

Daron

Je tu este niekto, kto nema v rozvrhu tento predmet?? jednoducho som sa nikam nezmestil a neviem co s tym. Vraj sa to da vyriesit tym, ze pojdem na nejake cviko a tam ma vezmu, ka bdue miesto, lenze ako zistim, kedy su cvika??

tino8

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

milano.1

je tu niekto taky co by chcel chodit na nejaku iinu hodinu? rad by som chodil na cviku bud v stredu rano alebo v pondelok rano
dakujem

hbm

Hoj, ak sa nemylim si PM, mno od nas asi viac ludi nieje nikde, ked som to riesiel doslo sa k tomu, ze pre nas bol vyhradeny 1 termin a informatici nam ho obsadili .. ma sa to riesit ale zatial sa nevie ako.

Daron

tak to je trosku hmmm NAPICU, v maise je 1 termin na stvrtok, na ktory sa nemozem prihlasit, lebo sa mi kryje s matikou... Tak sa pojdem spytat zajtra na nejake cvika

hbm

mne s to rovnako kryje, pochodil si dnes dako ?

Daron

dnes som sa na to vy... ale je nas viac, ja viem este o 2 ludoch z mojej skupiny... Som zvedavy co s tym chcu robit a hlavne kedy...

Mike

Kto ma v pondelok cvika ? Chcem vediet cas, cviciaceho a ci mate este volne miesta.  ???

Mike

Nechce si niekto zmeniÅ¥ cvika?  Vymením Å tvrtok 9:10  za  Pondelok 9:10 ... kto vymení? sa mi kryjú predmety  ak:

Jerrynko

kto by vymenil moj piatok 7.30 za pondelok?

hbm

Pre PM: Mno tak som sa dnes dozvedel, ze vraj by sme uz mali tyzden vediet o tom, ze nam spravili cviko pondelok 10:50 v L9-A512 ....... inak je tam 12 miest tz co ste uz niekde inde zapisany mate ostat(nvm, kolko nas je momentalne presne).

tino8

to uz na buduci tyzden treba spravit ten test na nete? mal som opicu jak svina a mozno som nepostrehol :S

Daron

fecilak nam povedal ze nabududce tu nebude a testy si teoreticky robis sam, kedy chces

kubiik

Az tak kedy chces ne.. musi ti aktivovat cviciaci. A ked nezrobis ta musis mu napisat nech ti aktivuje zas.. a zas.. a zas.

tino8

takze co mame cviko pondelok rano, uz mame spristupnene, a vyprsi v pondelok rano o 1:30

RIPPER

jaka je adresa na to cisco? nech sa tam pre srandu kuknem ze ci sa mi to oplati zacinat, aj heslo na moodle poprosim :-D zacina sa na "e"

tino8

neviem v akej dimenzii hladas siete na moodli ale co ja vidim tak tam vobec niesu... na cviku boli spominane vsetky adresy btw. ale ked nevies : http://www.cisco.com/web/learning/netacad/index.html

edit: aha, nasiel som tie siete v 3.roc... takze tam predsa len su

tino8

uz som spravil test na chapter 2 ccna1 a zdal sa mi lahsi ako ten co bol na konci chapteru... celkom v poho otazky a co je najlepsie, na googli sa daju najst odpovede

chaser

Treba aj chapter 1 citat ci ne ?  ???
a chaptere 2, 3 staci porobit do 2 tyzdnov, ci do najblizsieho cvika :lb:

Peterray

Treba robit aj chapter 4,5, lebo testy sa uzavru 27.2. Ci len 2,3 tento tyzden.

tino8

na tej stranke netacadu mate spristupnene iba niektore testy, a pri tom ktory je spristupneny je napisane ze dokedy... a ak nieje, ta neni co riesit, spravit ho mnozes ak ho instruktor spristupni

Peterray

No je tam napisane ze tento tyzden treba urobit 2,3,4,5 chapter lebo sa uzavru 27.2. Preco 4  testy tento tyzden nie jak vela...

tino8

tak my sme mali uzavierku 2,3 na pondelok 1:30...a 4,5 bude spristupnene zajtra na 7 dni takze to mame v podstate take iste

RIPPER

tie testy kde najdem???konkretnejsi popis by som poprosil, mozes aj na fb hodit kludne

chaser

aj tie cvicenia v Packet tracery ste robili ?