• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Pocitacove siete

Started by Daron, 11.02.2010, 20:28:25

« predchádzajúce - ïal¹ie »

tino8

ide vam curriculum? lebo mne vyhadzuje
Error:
Session has expired, please log in

pricom som samozrejme lognuty

edit: po asi desiatom pokuse uz funguje

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

kubiik

Quote from: tino8 on  11.04.2010, 02:10:00
ide vam curriculum? lebo mne vyhadzuje
Error:
Session has expired, please log in

pricom som samozrejme lognuty

edit: po asi desiatom pokuse uz funguje

Obcas sa mi stane to iste. Tak si pustim iny prehliadac a v tom to ide hned.

Peterray

Ma niekto urobeny ten Static_rip cviko od Feca? Konkretne ulohy 2 staticke routrovanie 3 dynamicke routrovanie, 4, 5? Neviem sa dajak pohnut tam. Keby dakto hodil to zrobenene ked to ma.

citro

nevie niekto ako zabranit preposielaniu eigrp hello packetov do sieti kde nie su smerovace? som guglil a nic nevyguglil...

Jerrynko

ako sa robi manualna sumarizacia  pri EIGRP?

tino8

s tym zabranovanim hello packetov nemas na mysli iba to ze nastavis passive-interface? ak das napr passive-interface fa0/0 tam nebude posielat ani update ani nic, nielen hello ...

a manualna sumarizacia... s tym nemas namysli iba vypnutie automatickej? ak hej tak to je jednoducho no auto-summary

dodo

btw v ktorom tyzdni je final z ccna2 ???

tino8

na buduci tyzden a potom aj o dva tyzdne

citro

Quote from: tino8 on  27.04.2010, 21:54:00
s tym zabranovanim hello packetov nemas na mysli iba to ze nastavis passive-interface? ak das napr passive-interface fa0/0 tam nebude posielat ani update ani nic, nielen hello ...

a manualna sumarizacia... s tym nemas namysli iba vypnutie automatickej? ak hej tak to je jednoducho no auto-summary

thx  :)

Mike

ma niekto zrobene to cisco "zhrnurie" od Fecilaka ?

chaser

alebo aspon hodit nejaky dobry zdroj prikazov s popisom :)

co som nasiel
http://cs.wikibooks.org/wiki/Příkazy_Cisco_IOS

JCube

odporucam vam stranku www.cisco.com/support commandy na routre hladajte podla iosu a na switche podla modelu...na tej stranke najdete aj guidelines a same dobre veci...
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Peterray

Bola prezencka na sietach teraz vo stvrtok? Kto bol povedzte...

chaser

Quote from: JCube on  30.04.2010, 04:27:13
odporucam vam stranku www.cisco.com/support commandy na routre hladajte podla iosu a na switche podla modelu...na tej stranke najdete aj guidelines a same dobre veci...

vdaka vdaka :)

milano.1

nazdar, vie mi niekto poradit ako sa zistuje heslo na router do privilegovaneho rezimu ked ho admin zabudol? diky pekne

tino8

na skills pripravuje ten subor do packet tracera cviciaci alebo to je z netacadu?

chaser

Mne sa vidi ze to pripravuje cviciaci podla netacadovskych poziadaviek, ale nesom 100% isty   :p:

chaser

dokedy treba mat odklikane testy do 13 tyzdna alebo do skillsu ?

JCube

Quote from: milano.1 on  30.04.2010, 22:31:24
nazdar, vie mi niekto poradit ako sa zistuje heslo na router do privilegovaneho rezimu ked ho admin zabudol? diky pekne
pri bootovani routra stlacis CTRL+break (v putty)
v rommon napises confreg 0x2142 stlacis enter napises reset stlacis enter
router sa nabootuje v defaultnej konfiguracii
prejdes do prvilegovaneho rezimu..das copy start run a potom nastavis nove heslo...potom uz len nastavis config-register na 0x2102..writnes konfig a ides :P

tino8

ked je dane ze serial linka ma mat rychlost 128Kbs to znamena ze staci nastavit v konfigu daneho rozhrania prikazom bandwidth 128, alebo to treba nastavovat clock rateom?

a ak to druhe, tak clock rate 128000 je 128Kbs?

JCube

clock rate 128000...ak zadas bandwidth 128 tak fyzicku rychlost linky neovplyvnis..tento prikaz len ovplyvnuje smerovacie protokoly (napriklad pri vypocte metriky alebo kolko z danej linky maju vyuzit)

tino8

diky
Aka zvykla byt skills cast u Giertla?

steblo

dnes bola final prakticka cast? co bolo?

killfish

vo stvrtok nebola prezencka, ale bola dobra prednaska. mal ju niekto iny, myslim ze jeden z cviciacich. ale nie som ista.

steblo

halooo...nikto tu nehodi co bolo na praktickej? len konfiguracia routra?