• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Operacne Systemy

Started by Hezechiel, 28.10.2009, 15:01:20

« predchdzajce - alie »

tino8

jj podobne... ale dost blbo bodovane, mohlo sa stat ze ak si odpovedal na 6 otazok spravne, tak si mal iba 6% zo 100 ak si trafil prave jednobodove otazky... napr ja som si bol neisty asi v 3 otazkach (ktore som mal aj pravdepodobne zle) a tak som mal 60% z testu, lebo to boli "vacsie" otazky

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

elvolcanoik

kolko percent bol priemer zo zapoctovky??? myslim nakolko urobila vascina???

Brand

Odhadom okolo 55%. Vyskytli sa aj pod 10%... Ale aj nad 90%, samozrejme

dEVIANT

Ja som mal 55,67 :/...A to keď som odosielal som si veril na min 80 :D...no len zjavne tie podstatné otázky som označil na piču :D
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

Hezechiel

ja mam 68% a to som typol jedinu otazku "stty -echo" co to spravy. tiez chcem vidiet to hodnotenie otazok :(, lebo som opakujuci tak mam viac problemov s bakalarkou nez sa potom starat o opravny zapich z OSka   :ohmigod:
Never argue with idiots. They'll drag you down to their level, then beat you with experience. (GILAMONSTER)
I miss WoW so much :(

citro

priemer bol (aspon v nasej skupine) okolo 60. Jeden fatalista mal 6 tusim a druhy 15  :D a paru nad 60

elvolcanoik

ja mam 80% ... cviciaci vravel ze na buduci tyzden sa budu dat pozriet vysledky takze sa da este nieco reklamovat

CLEMENZAAA

otázka: odklikali ste zápočtovku a išli domov? alebo pokračovalo vyučovanie? :P

Hezechiel

Quoteotázka: odklikali ste zápočtovku a išli domov? alebo pokračovalo vyučovanie?

u siveho cviko pokracovalo
Never argue with idiots. They'll drag you down to their level, then beat you with experience. (GILAMONSTER)

Mike

65%  ... mohol som dat viac :(      a u Kleinovej sme len odklikali a isili prec  bp

Hezechiel

Quote65%  ... mohol som dat viac   

mi nieco hovor, tiez nesom genialny student kedze opakujem OS ale tak ked mas screeny z minula ucis sa to 4 hodiny a ledva bidu som dal... :ohmigod: ale aspon nemusim opakovat zapich :)

Gengar

neviete ako je to s opravnym zapichom ? kto musi ist, kto moze ist, a kedy sa to vlastne ma riesi ? mam pondelok OS a nerad by som prisiel s tym, ze mam nevedomky opravovat zapich :D
Saying that Java is nice because it works on every OS is like saying that anal sex is nice because it works on every gender.

Mike

nam kleinova Hovorila ze na buduci tyzden sa zverejnia (spristupnia) testy a si ich mozeme pozriet, popripade daco reklamovat ked nebude sediet. Takze opravne mozno az o 2 tyzdne. Neviem jak u ostatnych cviciacich. Zatial nemame info o opravakoch.

Hezechiel

u siveho kazdy musi zopakovat kto ma pod 50%, kto ma nad moze zopakovat ale berie sa posledna znamka takze ak si zopakujes nahodou nevyklikas bacov lochnes mas a ne zapich  :xmas:

elvolcanoik

dnes ako je to s tou prednaskou??? bude nebude???

Mike

Nebola. Zase boli 2 prednasky z Databazovych Systemov. A na konci "prekvapenie"  ;D

Hezechiel

Dragoon17

nam taky studenti doniesli vyplnat dotazniky o alkohole, cigaretach zdravom style zivota a tak....

Mike

Ma niekto nakodene tieto prikadiky?

Príklad č.1:
Napíšte program proces. c, ktorý vytvorí podriadený proces s využitím vetvenia switch, v ktorom každý proces vypíše, či je rodič alebo potomok a synovský proces zavedie nový proces, ktorý vypíše ID rodiča a potomka, v prípade, že zadané heslo (výpis hesla na obrazovku je vypnutý) je "PID123".

Príklad č.2:
Vytvorte nepomenovanú rúru, do ktorej rodič zapíše text malými písmenami, a z ktorej potomok prečíta tento text  a vypíše ho veľkými písmenami na štandardný výstup.

zdroj www.os.fw.sk

dEVIANT

Poradi mi niekto ako sa kopírujú súbory z mojho pc do toho virtuálneho linuxu?

Pôvodne som chcel zadanie testovať na omege, len tam neni libstdc++.so.5 a nalinkovať mi to nejako nešlo...viete to dakto nalinkovať?

V tom virtualpc mi ani nezobralo wget http://security.ubuntu..., vypísalo, že je to neznáme, no na omege to šlo.

Poprípade starší na čom ste robili zadanie z OS?

Wrrr ten predmet mi len nervy robí...

calys

no tak toto by aj mna zaujimalo ako s tym zadanim, my u genciho ho nahravame niekam na server a tam sa skontroluje asi ho budem pisat ako obycajny zdojak hovi v notpade a budes to nahravat az kym to neprejde.
a ohladom tym programcekov, tie najdes v tych podkladoch ktore mas na moodli pri kazdom cviku :)

dEVIANT

Hmm a na aký server to dávaš tie programy? Nám Madoš nič nedal také...len povedal, že keď tam to zadanie nahráme raz, tak už sa zmeniť nedá.

calys

no tak nam povedal ze nahravat mame az kym nam neprejde bez chyby
mame tam svoje konta take iste ako ked mas na msdn
https://os.cnl.tuke.sk/~zadania_os/

dEVIANT

Stav Zadania:
Nepridelené

Buztoto...to posledný týždeň nám sprístupnia odovzdávanie koncových zadaní abo jak? Či to je len na tie priebežné? Fuck this system!  :whacko:

calys

mno to ja uz neviem, ja mam hodinu s gencim a ja tam zadanie mam lebo ho nam tam nahodil....teraz sa seriem napriklad s databazami lebo mi nejak nejde ani triger ani procedura a mna uz aj toto sere