• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Operacne Systemy

Started by Hezechiel, 28.10.2009, 15:01:20

« predchdzajce - alie »

Peterray

Existuje najeky debbuger v Linuxe , alebo treba robit priamo vypisy na obrazovku?

Jerrynko

zadanie má byť v jazyku C alebo C++ ?

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

elvolcanoik

tak dnes skuska bola dost na p... 40 bodovy test + 20 otazka na papier napisat ... vysledky testu sa nezobrazuju ... vysledok v MAISE

tino8

otazky akeho typu boli?

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

Luk1

no napr ja som dostal otazku popiste princip indexoveho pridelovania diskoveho priestoru  ;D som nemal ani potuchy ze oco sa jedna kedze sa mi to nezdalo ako zakladna vec tak som sa to ani neucil, potom boli take otazky ze strankovanie,zretazene pridelovanie, segmentacia...

ked bude brat tu pisomnu cast prisne ze ked tam dokopy nic nemas tak ahoj opravak  br

a si vy sedel vedla mna ked opravoval tie pisomne casti a dost nul porozdaval :D

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

elvolcanoik

uz mate niekto vysledok skusky zapisany v maise???

buddy180

Quote from: elvolcanoik on  20.05.2010, 18:16:18
tak dnes skuska bola dost na p... 40 bodovy test + 20 otazka na papier napisat ... vysledky testu sa nezobrazuju ... vysledok v MAISE

to ze sa vysledky nezobrazuju to si ako myslel, ze ti neukaze spravne odpovede? alebo ze ti neukaze kolko si mal bodov?
:(

tino8

ide vam zadanie na omege? na mojom ubuntu ide dobre. ale ak skompilujem a spustim na omege, tak mi vyhadzuje permission denied  >:(

Hezechiel

dakujeme pan Sivy ze ste vysli v ustrety a nam tretiakom ste dali jediny termin na skusku aj to ste skosku posrali pisomnou castou, vdaka, teraz musim platit 500e za obhajobu v septembri.... (snad opravak spravim)
Never argue with idiots. They'll drag you down to their level, then beat you with experience. (GILAMONSTER)
I miss WoW so much :(

dEVIANT

Quote from: tino8 on  20.05.2010, 21:43:54
ide vam zadanie na omege? na mojom ubuntu ide dobre. ale ak skompilujem a spustim na omege, tak mi vyhadzuje permission denied  >:(

Musíš nastaviť práva súborom potom čo ich skopčíš na omegu.

Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

tino8

jj aj ja som nato myslel ale vysral som sa nato radsej ho rovno skusim odovzdat

fo_fo

Tak kto ako dopadol na skuske??? Pochvalte sa jake ste mali teoreticke otazky..... ??? ??? ???

elvolcanoik

Quote from: buddy180 on  20.05.2010, 21:15:20
Quote from: elvolcanoik on  20.05.2010, 18:16:18

to ze sa vysledky nezobrazuju to si ako myslel, ze ti neukaze spravne odpovede? alebo ze ti neukaze kolko si mal bodov?
:(

neukaze ani pocet bodov ani spravne odpovede ... co sa dozvies je znamka v maise

Luk1

zjavne tu 'existencnu' otazku nehodnotil ako existencnu, som rad  :)

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

Lubkoko

nema nahodou niekto posledne dve ulohy spravene z cvika s Kleinovou ???

Mike

Ja mam Lubos, napis mi mail a ti poslem  ;)

Lubkoko

Quote from: Mike on  21.05.2010, 04:12:39
Ja mam Lubos, napis mi mail a ti poslem  ;)

thx Miso  ;)

dEVIANT

Tí čo už mali skúšku, mohli by ste tu hodiť tie písacie otázky za 20bodov, aspoň nejaké čo viete že boli  :) A tiež tu programovaciu otázku za 10bodov...
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

tino8

ak by niekoho zaujimalo, tak Mados berie zadania v utorok alebo stredu o 10:00 v jeho kancelarii

citro

Quote from: tino8 on  23.05.2010, 16:19:05
ak by niekoho zaujimalo, tak Mados berie zadania v utorok alebo stredu o 10:00 v jeho kancelarii

thx

Hezechiel

kodenie sa mi zda ze mal kazdy zapis a citanie s pipi, ale bol tam take divne dvojite zatvaranie toho isteho konca rury close(pdf[0]) v prikazoch ktore mas doplnit tak neviem ci sa da dvakrat zavriet ten isty descriptor najpr v potomkovy a potom v rodicovi tak ked niekto vie co to ma znamenat pisnite.
Never argue with idiots. They'll drag you down to their level, then beat you with experience. (GILAMONSTER)

Hezechiel

niekto s 8 prednaskou? nedostal som sa knej

Peterray

Vela ludi uz vyletelo na OS ci aj spravil dakto....

Ako to vyzera na skuske 30b test 20 otazky a 10 b program. otazka?

Nema dakto screeny na OS ten test a ake otazky priblizne daval...

Peterray

Ked da Sivy niekomu ze 50 b FX tak je podla cisty koko....