• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Zapis predmetov[2010/2011]

Started by tragedy11, 06.06.2010, 23:53:20

« predchdzajce - alie »

Vejjita

Takze TZI nebude ?? a co sa bude diat dalej hodia tam ten novy predmet ?? prosim

Daron

TZI je kktina jak traky o nic neprides, ked tam nebude

Leclair

Quote from: Vejjita on  10.07.2010, 16:55:58
Takze TZI nebude ?? a co sa bude diat dalej hodia tam ten novy predmet ?? prosim
Cize nebude na informatike uz povinne volitelny predmet v ZS?
Je tam jeden povinny Formálne jazyky a prekladače (6 kr.), cize tento si treba zapisat namiesto opakovaneho TZI?

Vejjita

Quote from: Daron on  12.07.2010, 02:25:32
TZI je kktina jak traky o nic neprides, ked tam nebude
tak ja ho mam opakovat :D

Daron

za mojich informatickych cias to bol povinne volitelny, tiez by som ho opakoval, ale radsej zvol iny predmet z PV

Jomi

problem je ze nemame ziaden PV predmet na vyber :D

Leclair

Tak som napisal mail na studijne a potom aj Paralicovi a vysledkom je , ze teraz si treba dat zapisat TZI , uz je viditelny aj pristupny v MAISe a potom pocas roka navstevovat predmet Formalne jazyky a prekladace , kedze tento predmet je ekvivalentom predmetu TZI.

ujo.tomiq

Quote from: Leclair on  19.08.2010, 15:33:59
Tak som napisal mail na studijne a potom aj Paralicovi a vysledkom je , ze teraz si treba dat zapisat TZI , uz je viditelny aj pristupny v MAISe a potom pocas roka navstevovat predmet Formalne jazyky a prekladace , kedze tento predmet je ekvivalentom predmetu TZI.

Cize teraz ako? ..mam prist na studijne a povedat im nech mi zapisu TZI ? ..lebo uz neni otvorene kolo na zapis v maise..alebo ako ?

Vejjita

kedy je zapis kde to tam je napisane

RIPPER

dpc com je tak debilne distribuovane len utorok a stredu uaaaaaaaaaa zabil by som, koli jednemu predmetu utorok abo stredu do skoly...