• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Matematika 2 - skuska

Started by peto_sigg, 01.01.2010, 00:06:49

« predchdzajce - alie »

peto_sigg

Mate niekto nejake informacie, ako by mohla vyzerat skuska z matiky? Kolko prikladov, ci bude nieco aj formou testu ako v MAT1? Ak nieco mate, viete..sem s tym  ;)

harpuna2

to fakt nikto nemá žiadne info ako to bude vyzerať na skúške ? Predterministi ? Aspoň aké tipy príkladov  boli ??  >:(

Buici

tak ako teorie v porovnani s mat1 je malo takze teoria vsetko a priklady takeho isteho typu ako na zapoctovke len + to co nebolo

ta teoria napr.
definuj co je to term
napis priklady na formulu 

- teoria fakt staci len par krat precitat a zapamätat si to :D

harpuna2

takže boli aj príklady zo započtovky? veď hovoril že nebudú a príklady boli s akých tem

James144

Quote from: Buici on  05.01.2010, 00:56:45
tak ako teorie v porovnani s mat1 je malo takze teoria vsetko a priklady takeho isteho typu ako na zapoctovke len + to co nebolo

ta teoria napr.
definuj co je to term

ty o čom točíš? nemyslíš logiku alebo diskrétnu matematiku?

teoria z mat2 je 100x tahšia ako z mat1 otázky vypracované síce mám ale nevypracoval som ich ja takže nebudem rozširovať čo nieje moje :D

Daron

omg, kolko je matematik II???

jeden predmet je Matematka II a uci sa tam analyza a druhy je tiez Matematika II a uci sa tam diskretna?? lebo my mame M2 a ucime sa tam diskretnu...

hbm

Quote from: James144 on  06.01.2010, 21:02:24
alebo diskrétnu matematiku?
na diskretnej se neberu take ch...  :P

//U nas analyza 2 prebiahala rovnako ako 1 sak co by tam malo byt ine ..

btw. ak mate dane otazky z teorie ktore budu, tak si pozri aspon 2 - 3, bo ked som mal 70b a mi bolo povedane, nak si vyberiem akukolvek otazku z teorie a nieco knej poviem, tak mi bolo kus trapne xD

kubiik

Quote from: James144 on  06.01.2010, 21:02:24
Quote from: Buici on  05.01.2010, 00:56:45

ta teoria napr.
definuj co je to term

ty o čom točíš? nemyslíš logiku alebo diskrétnu matematiku?

teoria z mat2 je 100x tahšia ako z mat1 otázky vypracované síce mám ale nevypracoval som ich ja takže nebudem rozširovať čo nieje moje :D

Asik myslel tu matematicku logiku lebo tie termy a formuly mi nieco vravia, kedze som mal logiku.

Johny81

Nema niekto priklady co boli na skuske z matiky B skupinu? Dam zato A cko aj vypracovane  :beer1:

harpuna2

ja mam dajake priklady ale nemam pozznacene ci som bol A alebo B a uz neametam ale mam napisane aj priklady aj teoriu

Johny81

tak skus hodit prvu otazku z teorie a uvidime...

harpuna2

nemam to presne poznacene lebo to som uz len tak narychlo som pisal taze : Rad so striedavými znamienkami Leibnitzovo kritérium absolutna a relativna kovergencia

Johny81

nj , to je A cko , to mam  >:(

harpuna2

no tak to je smola ale nomohol by si hodit aj tak tie otazky čo maš vypracovane ??? veľmi  by si pomohol  bv  :beer1:

Tomek_MI

Ako tak pozeram na vase problemy so skuskou z Matematiky, az som teraz rad ze som nedostal zapocet na nu. Ale o rok to bude hroza, normalne sa bojim. Ach jaj, sama Matika na tej debilnej skole. :-(

Johny81

mam vypracovane zatial 4 priklady , na piatom sa pracuje....ked to budem vsetko mat prepisom to do citatelnej podoby a upnem..bavime sa iba o prikladoch , teoreticke otazky nevypracovavam , to mate vsetko v skriptach

harpuna2

zdravím, nemá niekto náhodou niečo vypracované s matiky 2 priklady čo boli na skúške alebo nejakú teóriu dik  ;)

harpuna2

tu su otazky co boli na riadnom termíne neviem aka je to skupina ale moohol by niekto hodit tu druhu skupinu dik  :beer1:
takže teoretické otazky Pribis podľa toho papiera čo dal su to čísla 3,21,23,34, posledna bola zakladna veta o reziduach a pomocou nej vypocitat dajaky príklad 

Pheppo

nevem aka som bol skupina ale otazky na tom prvom termine som mal - 5., 21., 27., 32., a 36.
priklady - obsah roviny, greenova veta, obraz, L-transformacia,

harpuna2

Prosim vas nema niekto vyriesene priklady co boli na skuske ???? ak ano hode ich prosim sem dakujem ...  :beer1:

harpuna2

neviete niekto kto bude na dekanskom termíne s matiky 2 ??? ci sa tam vobec oplati ist ? ci tam bude buša alebo pribiš

MasacreStN

haptaptapta

harpuna2

diki taze na dekansky ani nejedme sa neoplati ostatnym prajem vela stastia  bu

petocervik

Ta na opravnom bol starší Buša ... asi bude aj na dekanskom
Kybernetika a informačno-riadiace systémy 2. ročník

MasacreStN

nie asi ale isto tam ide byt pribis sa este nevratil ;)
haptaptapta