• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

mat. logika - predpremiera

Started by antil kiprest, 07.12.2009, 19:04:19

« predchdzajce - alie »

antil kiprest

helou!  pripomente mi pls kedy presne je predtermin z mat. log.. a malo by sa uz dat prihlasit cez mais alebo to len mne zase nefunguje?  jou a kde na nete najdem ten dvojharok co si mame doniest vytlaceny na skusku?  diks!
bravčové krídielka a náhradu sóje poprosím!!

dEVIANT

No predtermín je budúci týždeň o 7:30 na prednáške. A s tým dvojhárkom by to zajímalo aj mna...asi niekde na katedrovej stránke bude.

EDIT: Tu to je...asi toto : http://web.tuke.sk/fei-km/vzory/mlA4.pdf
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

antil kiprest

jj myslel som si.. a s tym prihlasovanim v maise nevies nahodou ako je to??  btw ten dvojharok som uz nasiel.. je to na stranke katedry

dEVIANT

Neviem. Draženská vravela, že vypíše na MAIS...a ešte má čas.

antil kiprest

tragedy11

opravny zapocet je 9.12. o 7:30 ????nevie niekto ?...a plati zo zapoctoviek vacsi pocet bodov alebo posledna napisana pisomka..nebol som na civku, tak neviem ..

antil kiprest

jj opravny zapocet je zajtra (cize streda 9.12.), ma to byt opat rozdelene na dve skupiny, jedna o pol 8mej a druha o 8:40 ... ale viem len ze 4ta skupina (cviko s bereznym) to ma o 8:40..  a ako vysledok sa bude brat asi vacsi pocet bodov.. ASI, nie som si isty, ale zda sa mi ze to vravela drazenska

tragedy11

nehovorila drazenska na prednaske ze co bude na opravnom..ci podobne prikaldy alebo to nejak radikalne zmeni ?

jany1

vravela, ze budu podobne priklady-urcite karnaughova mapa a rezolucna metoda
a pokial viem, tak bude brat lepsi vysledok (z mojej skupiny je iba jeden, ktory neide na opravny...)

Luk1

a ti co mate s myskovou neviete kedy je predtermin ? viem ze v stredu ale v sa mi zda ze vravela ze to bude na prednaske o 9:55 ale v maise su upne ine casy uvedene...

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

gabko333

čaute!tak ako to je s tým predtermínom s Draženskou???mal som s ňou matiku, a teraz neviem kde sa prihlásiť na maise, lebo nikde tam neni jej meno, tak ako to je???či ona ešte nedala termíny???

dEVIANT

V maise to je. Druhé v poradí.

16.12.2009 07:20
10 min.    predtermin    BN5_ZP4    175    Riadny    od:28.10.2009 12:00
do:15.12.2009 12:00    Skúška-1

gabko333

ahaaaa!noh super.Diky pekne, tak sa idem prihlásiť!ináč viete, že z teorie čo je dôležité, čo tam asi bude???

Luk1

predtermin s MYSKOVOU zacina o kolkej neviete ?

LEAX

Quote from: Luk1 on  14.12.2009, 02:31:38
predtermin s MYSKOVOU zacina o kolkej neviete ?
pise ti to na MAISE  bu

Luk1

no hej lenze tam je napisene ze to zacina o siedmej a to sa mi nejak nezda

jany1

Ano, lebo MAIS ma v sebe ulozene, ze od 7:30 tam je prednaska a preto nieje mozne dat zaciatok skusky na 7:30. Aspon myslim, ze nejak tak to je...

tragedy11

treba si priniest nejaky vytlaceny papier na predtermin na ktory budem pisat abo jak to je ???

jany1

Quote from: dEVIANT on  07.12.2009, 19:27:53
No predtermín je budúci týždeň o 7:30 na prednáške. A s tým dvojhárkom by to zajímalo aj mna...asi niekde na katedrovej stránke bude.

...staci trosku pohladat  ;)

tragedy11

Quote from: jany1 on  16.12.2009, 04:09:09
Quote from: dEVIANT on  07.12.2009, 19:27:53

...staci trosku pohladat  ;)
heh...tnx :banana_guitar:

Mike

Napiste sem ake ste mali otazky, hlavne teoriu.  bv

dEVIANT

Pogoda...hádam. Príklady : Karnaughova mapa 4 premenných, rezolučná metóda, upraviť formulu na tvar pripravený k rezolučnej metóde, formalizovať výroky, nájsť rezolventy...a viac nepamatám.

Teória : Dokazateľnosť, substituovateľnosť, čo znamená, že je logika úplna a korektná, term, formula...proste z teórie mám pocit, že tam boli základné veci len...

pivco89

nema niekto odfoteny test z predterminu?...

Leclair

Quote from: pivco89 on  31.12.2009, 23:37:57

to z logiky je test?

pivco89

Quote from: Leclair on  01.01.2010, 01:07:45
Quote from: pivco89 on  31.12.2009, 23:37:57

to z logiky je test?

sry...nie test pisomka....