• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

FEI - Angli?tina

Started by dEVIANT, 13.01.2010, 19:54:18

« predchdzajce - alie »

Mike

hej hodte to tu konecne, malo to byt daco s temou Methods of mailing list

Mike

WTF ? ja mam tento rok uz mam tretiu anglinu. Sa jej asi nezbavim, ale na druhej strane aspon si ju ZASE oprasim  :laugh:

Dakota

ANJ pondelok 13:30 Molnarova

Tu su tie papiere, co si mame doniest na hodinu: http://www.edisk.cz/stahni/92295/anj.pdf_509.38KB.html

mirek890

Hej moze tu z vas nekto prihodit link na stiahnutie PDF knihy essential grammar in use (wickey)  :)
Googlil som ale nejak sa nepritrafila pod ruku.

kacmed

Mike

Diky David, konecne viem co mam tlacit nabuduce na hodinu. THX  :beer1:

Daron

Quote from: Dakota on  05.03.2010, 20:27:19
ANJ pondelok 13:30 Molnarova

Tu su tie papiere, co si mame doniest na hodinu: http://www.edisk.cz/stahni/92295/anj.pdf_509.38KB.html

hmm, ot hned skocima na tak vysoku lekciu?

petocervik

Už ma začína naozaj hnevať, že som si objednal tú knižku. Veď je už skoro 5. týždeň a ešte vôbec nedošli. To ju akože budeme používať iba pol semestra abo čo? Keby som nemal brata v prváku, tak sa na to vybodnem a pýtam späť peniaze >:(.
Kybernetika a informačno-riadiace systémy 2. ročník

kacmed

pozeram ze moja sprava tu nejak zmizla tak to tu davam este raz ...

:ropebanana: :ropebanana:FEI ANGLICTINA PONDELOK B7 13:30 na 21.marca :ropebanana: :ropebanana:

http://www.ulozisko.sk/273444/AJscan.zip

Mike

treba nieco na dalsiu hodinu v BN7 pondelok 13:30 ? ci uz berieme z knizky veci ?

zoro11

Zdravym nechce niekto kupit knihu Infotech uplne novu objednal som si ju a potom prestupil do slabsej skupiny, ak ma niekto zaujem tak nech ma kontaktuje na zoro11@azet.sk S cenou sa urcite dohodneme predam za ovela menej ako som kupil.

dEVIANT

Neviete niekto čo vravela Smrekovej, že bude u nej na zápočte? Konkrétne termín Streda 13:30-15:00, ale z toho tu asi nikto neni, tak sa pýtam všeobene  :)
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

tragedy11

a v jakom tyzdni je zapich ?

semestralny.inzinier

Quote from: dEVIANT on  07.04.2010, 21:53:00
Neviete niekto čo vravela Smrekovej, že bude u nej na zápočte? Konkrétne termín Streda 13:30-15:00, ale z toho tu asi nikto neni, tak sa pýtam všeobene  :)

z toho co sme prebrali  :ropebanana:   nejake dosadzovanie/doplnovanie slov, predloziek  a tak, a ze to nebude take jednoduche  :beer1: jak v knihe pospajat cisla s pismenami ...
   Skoda - simply never

Luk1

ti co ste mali uz test z angliny mozete napisat, ze co tam bolo ?

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

ing.matus

kto mi posle link na clanky ktore sme prebrali s molnarovou v pondelok od 13:30 do 15:00

Mike

jak fajne ze uz nie som u Molnarovej  :P

ing.matus

a kde najdem aspon tie clanky prelozene kto vie?

Vejjita

Zdravim nema niekto to zadanie ze My application runs faster than yours ? Ma to byt 1000 slov ci 4 strany ? :D

tomak

1000 slov má byť. By aj mňa zaujímalo, akú tému mám vymyslieť, vôbec som vyučujúcu nepochopil. Neviete, aké témy bežia na to zadanie? Nech mám aspoň predstavu, čo si mám vymyslieť.
A prvá strana má ako vyzerať?

Vejjita

nikto nic? tak asi popisem miny z javy .....

tino8

my mame pisat o tlaciarni, a staci 150 slov  :puf:

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

harpuna2

nema niekto odfotené  otázky čo boli na zapichu pondelok 15,10 KJ-2 alebo hocjiake ..... hodte to sem prosiiim dikes  :beer1:

zeratul

nejako cudne tie testy opravuju, som si vedomy ze som stratil 1/2boda za jednu hlupu skratku ktoru sme ani nespomenuli a kukam teraz ze mam len 35%, akoze to co ma toto znamenat, najhorsi zapich moj, no z angliny som ho necakal teda :(, zajtra za nim musim skocit ze WTF, to ako si mi to opravoval??
imidz je na nic :) pouzivaj WIN :D

lenikasss

pondelkova skupina s czereovou o 13:30, tu su otazky na skusku :P