• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Databázové systémy

Started by tragedy11, 16.02.2010, 21:58:53

« predchdzajce - alie »

tino8

vsak uz robis zadania, naco ti knizku? :D

btw mam toto: http://www.martinus.sk/?uItem=23216
su tam priklady v Oracle, a v este niecom, ale zabudol som v com... ale tak ma zatial ta knizka neohurila

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

radix

dEVIANT

Quote from: tino8 on  08.03.2010, 02:59:25
vsak uz robis zadania, naco ti knizku? :D

btw mam toto: http://www.martinus.sk/?uItem=23216
su tam priklady v Oracle, a v este niecom, ale zabudol som v com... ale tak ma zatial ta knizka neohurila

Nemám pocit, žeby tie zadania zahŕňali toľko, čo je v tých knihách... A zadania ešte nerobím, to sa len objednávalo, robiť ich budem neskôr ( keď sa to naučím vieš  :lookaround: )...chceš si objednať?? :D :D
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

tino8

hmmm asi ani nie ale diky :) inak, len tak pre informaciu, kolko druhakov si objednalo zadanie? a ak najdes niejaky fajn material bol by som vdacny keby si ho tu pastol

dEVIANT

Quote from: tino8 on  08.03.2010, 03:55:06
hmmm asi ani nie ale diky :) inak, len tak pre informaciu, kolko druhakov si objednalo zadanie? a ak najdes niejaky fajn material bol by som vdacny keby si ho tu pastol

Zatiaľ dvaja...obaja v C#...hmm tak matroš furt cez google...potrebujem niečo...napríklad dostať tabuľku z databázy do DataGridu, tak jéééb do google "from oracle databaze to WPF Datagrid" :D

A zatiaľ mi najviac pomáha toto : http://www.c-sharpcorner.com

radix

Quote from: dEVIANT on  08.03.2010, 03:19:17
A zadania ešte nerobím, to sa len objednávalo, robiť ich budem neskôr ( keď sa to naučím vieš  :lookaround: )...
omg :D :D

tino8

trh treba obsadit co najskor :D

dEVIANT

Quote from: radix on  08.03.2010, 03:08:55
pwn :D :D :D
Quote from: radix on  08.03.2010, 13:49:19
Quote from: dEVIANT on  08.03.2010, 03:19:17
A zadania ešte nerobím, to sa len objednávalo, robiť ich budem neskôr ( keď sa to naučím vieš  :lookaround: )...
omg :D :D
loleq :D

Quote from: tino8 on  08.03.2010, 14:45:09
trh treba obsadit co najskor :D

Dig dva zadania to ani trh neni :/...a ešte k tomu pálenka ide hore !

Daron

je 10 zadani, alebo kolko, aka je sanca, ze "moje" sa medzi tymi vsetkymi ludmi, ktorych je plna aula fyziky nebude opakovat?

Luk1

je 15 zadania mas ho bud v c# alebo php cize pri jednom cviciacom aby ste mali dvaja rovnake zadanie je dost mala sanca

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

Mike

nema niekto syntax v php na pripojenie k oracle serveru ?

dEVIANT

radix

Quote from: Mike on  09.03.2010, 04:03:47
pokukaj moodle je tam take jedno PDF ze  "Odporúčania k zadaniu písanému v PHP"

Mike

tam nic neni, len dajake zvasty (diplomova praca)  ;)   o bezpecnosti php aplikacii, ale ziaden syntax  :hammer:

radix

Ing. nemtom

Quote from: Mike on  09.03.2010, 04:03:47

dovolim si tvrdit ze syntax sa nemeni, je jedno o aku db ide :P
brix will be shat

Mike

Quote from: radix on  09.03.2010, 06:36:16
pozri veci z 9 tyzdna ;)

vdaka, som si nevsimol, tak daleko este na cvikach nie sme, super ...  :beer1:

stanulik

rozbehal niekto oracle pod Ubuntu ? zisiel by sa nejaky navod :)

blackflash

Vie mi niekto poradit ako rozbehat DataBinding na DataGride v Expression Blend 3  ? Pretoze v listboxe to nevyzera velmi dobre .

blackflash

resp. neviem vygenerovat objektovy model ...

mafiabogar

vyskusajte toto : http://www.oracle.com/technology/tech/dotnet/index.html

je to developer tools pre platformu .NET ... za par minut si naklikas vsetko co potrebujes v aplikacii k zadaniu

ps: urobim aj zadanie bez dokumentacie kto by xcel ... cenu dohodneme !!! piste PM

Daron

co kurva sa stalo s prednaskou?? v pondelok tam cakam o 15:10 jak kkt, zrazu pride sivy a zacne prednasat svoje operacne systemy...

tino8

buduci tyzden budu 2 prednasky

Mike

Quote from: Daron on  16.03.2010, 23:12:52
co kurva sa stalo s prednaskou?? v pondelok tam cakam o 15:10 jak kkt, zrazu pride sivy a zacne prednasat svoje operacne systemy...

co sa stazujes, sme ho naje*ali ta nas poslal domov  ;D  ... aspon sme mali skrateny pondelok  ;)

citro

Quote from: Mike on  16.03.2010, 23:37:30
Quote from: Daron on  16.03.2010, 23:12:52

co sa stazujes, sme ho naje*ali ta nas poslal domov  ;D  ... aspon sme mali skrateny pondelok  ;)

dobre bolo jak odfajcil poslednych ludi co sa este nestihli podpisat  :D + mam pocit ze bodik za druhu prednasku neda nikomu :D